Νέα Σειρά Adobe Creative Suite 5

Η Adobe Systems ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς προϊόντων Adobe Creative Suite 5, μια επαναστατική έκδοση για το κορυφαίο software στην αγορά σχεδιασμού και ανάπτυξης περιεχομένου. Με έμφαση στη διαδραστικότητα, τις επιδόσεις και την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ψηφιακών εκστρατειών marketing, η νέα σειρά προϊόντων προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις σε δημιουργικά εργαλεία και ενισχύει τις δυνατότητες των σχεδιαστών και δημιουργών περιεχομένου.

Για πρώτη φορά ενσωματώνονται στη νέα σειρά και χαρακτηριστικά μέτρησης του digital marketing και δυνατότητες βελτιστοποίησης μέσω της πρόσβασης σε τεχνολογίες Omniture για τη συγκέντρωση, αποθήκευση και ανάλυση των πληροφοριών από web sites και άλλες πηγές. Επιπλέον, μια ολοκαίνουργια εφαρμογή, το Adobe Flash Catalyst, ενισχύει τη δυνατότητα δημιουργίας διαδραστικού περιεχομένου χωρίς να εγγράφεται κώδικας και βελτιώνει τη συνεργασία μεταξύ σχεδιαστών και δημιουργών περιεχομένου.

Η σειρά προϊόντων Adobe CS5 επιτρέπει, επίσης, τη δημιουργία περιεχομένου και εφαρμογών για τα πολυαναμενόμενα Flash Player 10.1 και Adobe AIR 2, που έχουν υποστεί βελτιώσεις για καλύτερη απόδοση σε οθόνες κινητών και αξιοποίηση των χαρακτηριστικών κάθε συσκευής για πλουσιότερη εμπειρία των χρηστών.

Η νέα σειρά έχει το γενικό τίτλο Adobe Creative Suite 5 Master Collection και περιλαμβάνει σε ένα πακέτο όλα τα διάσημα προγράμματα σχεδιασμού, όπως Photoshop CS5, Illustrator CS5, InDesign CS5, Flash Catalyst CS5, Flash CS5 Professional, Dreamweaver CS5, Adobe Premiere Pro CS5 και After Effects CS5. Αυτά τα εργαλεία είναι διαθέσιμα μεμονωμένα ή σε μια από τις 5 εκδόσεις Creative Suite. Η πλήρης σειρά Creative Suite 5 περιλαμβάνει τα προγράμματα Creative Suite 5 Master Collection, Creative Suite 5 Design Premium, Creative Suite 5 Web Premium, Creative Suite 5 Production Premium, Creative Suite 5 Design Standard, καθώς και 15 επιμέρους προϊόντα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Ολα τα λεφτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Adobe

Adobe Premiere Pro: Αποκτά εργαλεία δημιουργίας βίντεο τεχνητής νοημοσύνης – Ίσως ενσωματώσει το Sora της OpenAI

Η Adobe ετοιμάζει ένα μοντέλο βίντεο παραγωγικής ΑΙ για την οικογένεια Firefly που θα φέρει νέα εργαλεία στην πλατφόρμα Premiere Pro.

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.

Smartphones Samsung Software

Samsung: Το λογισμικό Good Lock επεκτείνεται σε πολλές χώρες

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα παράπονα αρκετών χρηστών της Samsung για την αποτυχία πρόσβασης στην σουίτα εφαρμογών Good Lock, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέρη σχετικά με τη χρήση των συσκευών Android της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Software

Google: Βελτιώνει τους χρόνους εγκατάστασης ενημέρωσης λογισμικού στα Pixel

H Google προχωρά στην βελτίωση του χρόνου εγκατάστασης των ενημερώσεων λογισμικού στα Pixel, που πλέον χρειάζονται λιγότερο συνολικό χρόνο διακοπής λειτουργίας.