Adobe Flash Player 11 και AIR 3 διαθέσιμα

Στο συνέδριο τεχνολογίας της, MAX 2011, η Adobe ανακοίνωσε ότι η LG και το TiVo αποτελούν τις πιο πρόσφατες συνεργασίες της για την ενσωμάτωση εφαρμογών βασισμένων σε Adobe Flash μέσω Adobe AIR σε συνδεδεμένες τηλεοράσεις και ψηφιακές οικιακές συσκευές.

Οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να αξιοποιήσουν το AIR για την ενσωμάτωση παιχνιδιών ποιότητας κονσόλας βασισμένων σε Flash και υψηλής ποιότητας video σε τηλεοράσεις, Blu-Ray players και set-top boxes.

Η Adobe ανακοίνωσε, επίσης, ότι τα Flash Player 11 και AIR 3 θα είναι σήμερα διαθέσιμα, αλλάζοντας τα δεδομένα για την εμπειρία από εφαρμογές νέας γενιάς σε ποικίλες συσκευές και πλατφόρμες.

Τα νέα Flash Player 11 και AIR 3 θα φέρουν εφαρμογές νέας γενιάς σε ποικίλες συσκευές και πλατφόρμες, όπως Android, Apple iOS (μέσω AIR), BlackBerry Tablet OS, Mac OS, Windows, συνδεδεμένες τηλεοράσεις και άλλες πλατφόρμες. Πλήθος νέων χαρακτηριστικών των Flash Player 11 και AIR 3 επιτρέπουν στους προγραμματιστές να δημιουργούν υψηλής ποιότητας εφαρμογές παιχνιδιών και video, καθώς και εφαρμογές δεδομένων με ενσωμάτωση συστημάτων back-end σε ποικιλία συσκευών, συμπεριλαμβανομένων iPhone και iPad μέσω AIR.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
angelos

Δηλαδεί ρε Κώστα τα iPhone, iPad, iPod θα παίζουν Flash παιριεχόμενο ?

iceman

κατεβασα ενα παιχνιδι απο το ovi store, μετα την εγκατασταση ζητησε adobe flash player 11 για να τρεξει….. απο οτι ξερω το symbian anna υποστηριζει flash lite 4!!!! τι πρεπει να κανω σε αυτη την περιπτωση; (nokia n8-snakes)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Adobe

Adobe Premiere Pro: Αποκτά εργαλεία δημιουργίας βίντεο τεχνητής νοημοσύνης – Ίσως ενσωματώσει το Sora της OpenAI

Η Adobe ετοιμάζει ένα μοντέλο βίντεο παραγωγικής ΑΙ για την οικογένεια Firefly που θα φέρει νέα εργαλεία στην πλατφόρμα Premiere Pro.

Internet Adobe featured

Adobe Photoshop: Σύντομα δωρεάν για χρήση στο web

Οι χρήστες φαίνεται πως απομακρύνονται από τις ακριβές υπηρεσίες της Adobe που βασίζονται σε συνδρομές, καθώς έχουν κάνει την εμφάνισή τους πολλές αποτελεσματικές εναλλακτικές.

Software Adobe featured Photoshop

Photoshop στο iPad: Δύο νέα εργαλεία επιφάνειας εργασίας

Η Adobe ενημέρωσε το Photoshop για το iPad με δύο κρίσιμα νέα εργαλεία – τα εργαλεία μουτζούρας και σφουγγαριού.

Software Adobe Creative

Creative Cloud Express: Απλοποιεί τα εργαλεία επεξεργασίας

Η Adobe γνωρίζει ότι υπάρχει μεγαλύτερο κοινό επίδοξων δημιουργών εκεί έξω πέρα από τους επαγγελματίες.