Τετάρτη
05/10/2011

Adobe Flash Player 11 και AIR 3 διαθέσιμα

Στο συνέδριο τεχνολογίας της, MAX 2011, η Adobe ανακοίνωσε ότι η LG και το TiVo αποτελούν τις πιο πρόσφατες συνεργασίες της για την ενσωμάτωση εφαρμογών βασισμένων σε Adobe Flash μέσω Adobe AIR σε συνδεδεμένες τηλεοράσεις και ψηφιακές οικιακές συσκευές.

Οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να αξιοποιήσουν το AIR για την ενσωμάτωση παιχνιδιών ποιότητας κονσόλας βασισμένων σε Flash και υψηλής ποιότητας video σε τηλεοράσεις, Blu-Ray players και set-top boxes.

Η Adobe ανακοίνωσε, επίσης, ότι τα Flash Player 11 και AIR 3 θα είναι σήμερα διαθέσιμα, αλλάζοντας τα δεδομένα για την εμπειρία από εφαρμογές νέας γενιάς σε ποικίλες συσκευές και πλατφόρμες.

Τα νέα Flash Player 11 και AIR 3 θα φέρουν εφαρμογές νέας γενιάς σε ποικίλες συσκευές και πλατφόρμες, όπως Android, Apple iOS (μέσω AIR), BlackBerry Tablet OS, Mac OS, Windows, συνδεδεμένες τηλεοράσεις και άλλες πλατφόρμες. Πλήθος νέων χαρακτηριστικών των Flash Player 11 και AIR 3 επιτρέπουν στους προγραμματιστές να δημιουργούν υψηλής ποιότητας εφαρμογές παιχνιδιών και video, καθώς και εφαρμογές δεδομένων με ενσωμάτωση συστημάτων back-end σε ποικιλία συσκευών, συμπεριλαμβανομένων iPhone και iPad μέσω AIR.

Μάθε για:

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η angelos λέει:

    Δηλαδεί ρε Κώστα τα iPhone, iPad, iPod θα παίζουν Flash παιριεχόμενο ?

  2. Ο/Η iceman λέει:

    κατεβασα ενα παιχνιδι απο το ovi store, μετα την εγκατασταση ζητησε adobe flash player 11 για να τρεξει….. απο οτι ξερω το symbian anna υποστηριζει flash lite 4!!!! τι πρεπει να κανω σε αυτη την περιπτωση; (nokia n8-snakes)

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.