ΑϊΒασιλόπιτα, Εφαρμογή για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Η “ΑϊΒασιλόπιτα”, είναι μια εφαρμογή Οδηγός-Παιχνίδι, για iOS συσκευές, που θα μας βοηθήσει να κόψουμε τη Πρωτοχρονιά τη Βασιλόπιτα σε ίσα κομμάτια, ενώ περιλαμβάνει και ένα παιχνίδι που θα μας “εκπαιδεύσει” στο κόψιμο της πίτας, πάλι σε ίσα κομμάτια φυσικά. Η εφαρμογή “τρέχει” σε iPhone, iPod, iPad αλλά μόνο σε iPhone συσκευές είναι πλήρως λειτουργική μιας και κάνει χρήση της κάμερας.

Κατεβάστε την εφαρμογή “ΑϊΒασιλόπιτα” δωρεάν από το App Store εδώ. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη δωρεάν μέχρι και τη Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, μετά το κόστος της θα είναι 0.89 ευρώ.

, ΑϊΒασιλόπιτα, Εφαρμογή για iOS συσκευές [Έλληνες developers]

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Μια από τις ποιοτικές εφαρμογές που έχει το υπερτελειο App Store όπως υπερηφανεύονται οι iOS users! Αυτή η εφαρμογή είναι η απόδειξη πως όλες οι πλατφόρμες έχουν σαβουρες στα Store τους… Εντάξει το παραδέχομαι πως το Play Store το έχει παρακάνει, όμως κάτι τέτοιες εφαρμογουλες είναι free, όχι με πληρωμή όπως θα γίνει από μεθαύριο με δαυτη. Άντε να δω κι αλλά παρόμοια στο App Store, εφαρμογές για το πως τον τρως τον κουραμπιε, πως μελωνεις το μελομακάρονο και πως σιροπιαζεις τον μπακλαβά…

Ζητώ συγγνώμη από τον dev αν τον προσέβαλα, σέβομαι την δουλειά που έκανε για να βγάλει αυτή την εφαρμογή και τον σέβομαι ακόμα παραπάνω γιατί είναι συμπατριώτης, όμως έχουμε παρισσια και ήθελα να εκφράσω την πρώτη πρώτη σκέψη μου με το που διάβασα την περιγραφή. Ζητώ και πάλι συγγνώμη για την κακία κριτική μου keep programming! 😉

Κώστας Βλαχάκης

Panos7GR, έχεις αφήσει το στίγμα σου με τα σχόλιά σου εδώ στο Techblog και σε ευχαριστώ. Όμως σε αυτό εδώ, γιατί χάλασες τόση φαιά ουσία για μια εφαρμογή που σκοπό έχει να διασκεδάσει και όχι να προβληματίσει.

Panos7GR

Βλαχάκη το ξέρω ότι σας το χάλασα… Ήταν η πρώτη μου σκέψη με το που διάβασα την περιγραφή και απλά την έγραψα. Αν είχα iOS συσκευή θα το έγραφα αυτό στα σχόλια στο App Store. Πιστεύω πως οι Έλληνες προγραμματιστές μπορούν να γράψουν καλύτερες εφαρμογές από κάτι τέτοιες εφαρμογουλες σαν αυτή. Το επίπεδο μπορεί να κρατηθεί ψηλά. Και έχω κάνει ανάλογα σχόλια σε ανάλογες ελληνικές εφαρμογές στο Play Store…

Βέβαια αν θεωρείς ότι προσβάλω τον προγραμματιστή και θες να τον προστατευσεις από το σχόλιό μου μπορείς άνετα να το διαγράψεις όπως και κάθε σχόλιό μου που θεωρείς προκλητικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει φωνητική συνομιλία εντός εφαρμογής

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη εισαγωγή των Κοινοτήτων, το WhatsApp σχεδιάζει μια μεγάλη προσθήκη για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, ειδικά για ομάδες.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.

Internet apps Spotify

Spotify: Θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες

Το Spotify λέει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια μουσική εμπειρία χωρίς απώλειες, αν και ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια μορφή.