Amazon Appstore, μετρά 240,000 apps, τριπλασιάστηκαν σε 1 χρόνο

Στις 18 Ιουνίου η Amazon αναμένεται να παρουσιάσει το πρώτο της smartphone το οποίο σύμφωνα με teaser video έρχεται να μας εντυπωσιάσει. Πριν γίνει αυτό όμως, η Amazon έχει κι άλλο λόγο να «χαίρεται» καθώς ανακοίνωσε ότι το Android Appstore της μετρά 240.000 apps. Αριθμός ο οποίος είναι σχεδόν τριπλάσιος από τον αντίστοιχο περσινό.

Προφανώς ο αριθμός αυτός δεν μπορεί να συγκριθεί με Google Play και App Store καθώς και τα δυο έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο εφαρμογές, αλλά είναι αρκετά εντυπωσιακή αύξηση. Και αν τελικά δούμε το Amazon smartphone την Τετάρτη, τότε ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

, Amazon Appstore, μετρά 240,000 apps, τριπλασιάστηκαν σε 1 χρόνο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Και ναι!Βρήκα ένα store που έχει λιγότερες εφαρμογές από το δικό μου λειτουργικό(λέγε με windows phone) που κατά τα άλλα είναι τέλειο όμως…Καλό είναι που αυξάνονται οι εφαρμογές σε άλλα λειτουργικά συστήματα γιατί το android & ios,και ειδικά το πρώτο,ο μόνος λόγος που το επιλέγουν πλέον είναι το store και η παραμετροποίηση.Δεν προσφέρουν τίποτα παρπάνω πλέον σαν εμπειρία χρήσης και είναι και πολύ πιο βαρύ συγκριτικά με άλλα λειτουργικά…
Υ.Γ είναι καθαρά προσωπική άποψη οπότε μην πέσετε να με φάτε κάποιοι που είστε έτοιμοι να κατασπαράξετε οποιονδήποτε δεν υποστηρίζει android…Φιλικά πάντα.

dialteo

Εγώ δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα του amazon appstore στην Ευρώπη, πέρα από τη μια εφαρμογή δωρεάν την ημέρα. Δηλαδή για ποιο λόγο να επιλέξω να κατεβάζω από εκεί εφαρμογές? Το μόνο καλό, κάτι που υποστηρίζεται μόνο στην Αμερική νομίζω, είναι ότι μπορείς να κάνεις αγορές και με Amazon coins που συγκεντρώνεις από αγορές εφαρμογών και in-app purchases.

Νικολας

Νίκος +1

X

Παραμένω Ios-άκιας αλλά η αλήθεια να λέγετε η Amazon κάνει εξαιρετική δουλειά με το Appstore της και μάλιστα κάθε μέρα δίνει και μια Premium εφαρμογή δωρεάν πολύ καλό σε σχέση με αυτό που κάνει η Apple που δίνει μια κάθε εβδομάδα – φυσικά υπάρχει και το και καλά free GooglePlay που δεν δίνει τίποτα (Μιλάω για Premium Apps) 😉

χρηστος σαμ

Με την διαφορα φιλε Χ οτι στο android μπορεις να κατεβαζεις οποιςδηποτε premium εφαρμογη πανευκολα και δωρεαν απο μια απλη αναζητηση στο διαδυκτιο

kwstascifi

@nikos
Συνέχεια η ίδια ανοησία: “Το Android είναι βαρύ και μπλα μπλα”
Το Android δεν είναι βαρύ. Κάποιοι κατασκευαστές, όπως η Samsung, κάνουν το UI τους βαρύ.
Για 10000η φορά δες πόσο σφαιράτες είναι -ακόμα και πάμφθηνες- συσκευές όπως το Moto X/Moto E, ή ακόμα και το Vodafone Smart Mini με ..69 ευρώ.
Δεν πέφτω να σε φάω, απλά αποτελεί ανακρίβεια αυτό που είπες.

Γυρίζοντας στο Amazon AppStore, δεν είναι φανταστικό που στο Android μπορούμε να έχουμε και εναλλακτικά Stores για εφαρμογές, τα οποία προσπαθώντας να “ανταγωνιστούν” το Google Play προσφέρουν γαμάτες προσφορές?

aggelos

pantos an psaksete to onoma mias efarmoghs tha th breitai sigoura free akoma kai an se alla stores einai premium h kati tetoio telos panton bebaia einai paranomo kai kala alla poios noiazetai

Ανδρέας

@kwstascifi Το UI της σαμμυ ηταν κάποτε βαρύ τώρα πλέον μια χαρά είναι. Αυτό στο λέω σαν χρήστης σ4 και τώρα σ5. Μπορώ να πω ότι στο σ5 είναι ακόμη πιο smooth το UI και δεν μου έχει κολλήσει ποτέ ακόμη.
@Χ αν έχεις όμως σαμμυ ναυαρχίδα μπορείς να απολαύσεις τα galaxy gifts που είναι αρκετά και ενδιαφέρον 😉
Όπως και να έχει όλα τα appstores δεν μπορούν να συγκριθούν με το appstore της apple. Έχει πληθώρα ποιοτικών εφαρμογών και για εμένα αυτό είναι που μετράει.

Manos Vs

kostascifi +1

X

Επειδή άρχισαν πάλι οι παρεξηγήσεις όταν μιλάμε για Store μιλάμε για ΝΟΜΙΜΕΣ εφαρμογές και βάση αυτού λέω ότι το AppStore δίνει περισσότερες και καλύτερες από το GooglePlay ενώ στο Amazon κάνουν πολύ καλή δουλειά – και για να ολοκληρώσω τη λίστα ακόμη χειρότερο είναι το WindwosStore!

Για κάποιον που δε θέλει να βάλει το χέρι στην τσέπη αλλά θέλει να έχει νόμιμα τις premium εφαρμογές του η σειρά προτεραιότητας είναι 1. Amazon 2. Appstore 3. GooglePlay 4. Windwos Store ενώ σε ότι αφορά την ποιότητα η σειρά είναι 1. Appstore 2. GooglePlay 3. Amazon 4. WindowsStore

nikos

@kwstascifi φίλε μου το ξέρω ότι το UI της κάθε εταιρείας βαρύνει το android.Όμως ρε φίλε οι συσκευές που κυκλοφορούν με pure android(π.χ Moto g)είναι ελάχιστες.Και παρόλο που υπάρχει το root(που για εμένα είναι must στο Android)δεν σημαίνει ότι όλοι ξέρουν να ρουταρουνε!Οπότε επί το πλείστων οι android συσκευές φοράνε τα UI τον εταιριών τους που τα κάνουν πολύ βαριά.Αλλά ακόμη και το pure android χρειάζεται ένα γιγα ραμ(και ας λέει η google 512μπ εγώ δεν την πιστεύω ότι θα λειτουργεί ομαλά)ενω το Lumia 520 τρέχει καλύτερα και από mid-range android συσκευές.Δεν λεω ότι δεν έχει τα θετικά του το ανδροιδες(τα οποία είναι πολλά) όμως πρέπει να παραδεχτείτε ότι είναι πολύ κακογραμμένο συγκριτικά με αλλά λειτουργικά(π.χ IOS & WP)

spur

X ….δεν ειναι ετσι οπως τα λες το windows phone store ειναι πιο πισω και απο τα στορς των μπακμπερι και των φαιρφοξ

X

Το Windowstore είναι εντελώς μάπα να θέλεις να ξοδέψεις χρήματα (γιατί για κάτι αξιόλογο Free δεν παίζει). Και να μη βρίσκεις τίποτα εκεί στην Microsoft κλασικά πετάνε χαρταετο λες και τους ήταν δυσκολο να κανουν μερικές πατέντες – κρίμα όμως γιατί ενώ ξεκινησε πολύ δυνατα με χιλιάδες εφαρμογές απ την πρώτη μέρα τώρα εχει μείνει πολύ πίσω και να φανταστείς έχω και windows pro αν ειχα RT θα έπρεπε να τους κάνω μήνυση τους άχρηστους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.