Android 4.2 Photo Spheres, H Google μας καλεί να στείλουμε τις πανοραμικές μας φωτογραφίες

Με τη νέα έκδοση του Android, την 4.2, η Google καλεί όλους τους χρήστες να ανεβάσουν τη δική τους τύπου Street View πανοραμική φωτογραφία 360 μοιρών. Η διαφορά με άλλες εφαρμογές και υλοποιήσεις φωτογραφικών πανοραμάτων είναι ότι με το Photo Spheres, μπορούμε να τα ανεβάσουμε στο Google Maps, συμπληρώνοντας τον πλούτο πληροφοριών των χαρτών της Google.

Στους χάρτες θα εμφανίζονται μπλε κυκλικά εικονίδια, ενώ υπάρχει και ένα web site το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ και το οποίο προσφέρει πληροφόρηση για τη διαθεσιμότητα των πανοραμάτων σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε να γνωρίζετε πού υπάρχει το καθετί. Είναι μάλλον περιττό να τονιστεί ότι το Photo Spheres θα είναι συνδεδεμένο με το λογαριασμό μας στο Google+ και έτσι θα μπορεί να γίνει εύκολα ο διαμοιρασμός του.

, Android 4.2 Photo Spheres, H Google μας καλεί να στείλουμε τις πανοραμικές μας φωτογραφίες

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
rafahl25

πολυ καλη ιδεα απο μεριας google!μπραβο

makis88

@@!! Αν θέλει να εμπλουτίσω εγώ τη βάση της και οι φωτογραφίες που τραβάω να τους ανήκουν θα έπρεπε να με πληρώνει! Και όχι μόνο εμένα βέβαια!

Βασίλειος

Η 4.2 που είναι?

Γιώργος

Σημείωση : δεν είναι υποχρεωτικό, οπότε μπορείτε να κρατήσετε ιδιωτικές τις πανάκριβες δημιουργίες σας όσοι θέλετε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.