Android 5.0 Jelly Bean, Παγωτό το χειμώνα καραμέλες το καλοκαίρι;

Μην το δέσετε σχοινί κορδόνι, κουβέντα να γίνεται. Η Google λέγεται ότι ίσως ανακοινώσει την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 5.0 Jelly Bean κάπου εκεί στο καλοκαίρι ίσως και αργότερα, τότε περίπου που αναμένεται να παρουσιάσει και η Microsoft τα Windows 8 που θα είναι και mobile έκδοση. Πόλεμος!

1.0 = Android
1.5 = Cupcake
1.6 = Donut
2.0 = Eclair
2.2 = Froyo
2.3 = Gingerbread
3.0 = Honeycomb
4.0 = Ice Cream Sandwich
5.0? = Jelly Bean

, Android 5.0 Jelly Bean, Παγωτό το χειμώνα καραμέλες το καλοκαίρι;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alessio

*Αργότερα Κώστα! -confirmed frm “inside”

moisis

μηπως ειναι μονο για ταμπλετ?

bill

“Android 5.0 Jelly Bean, Παγωτό το χειμώνα καραμέλες το καλοκαίρι;” ακριβως κωστα, για να μην μας πονεσει ο λαιμος ειπανε ναα βγαλουνε και δευτερη εκδοση το χειμωνα

Alessio

*Update : + επίσης το “Jelly Bean” -δεν είναι οριστικο..
όλα στον “αέρα” ακόμα (παίζουν άλλα 2,3 υποψήφια!)!

killbill

Αλλά παρόλα αφτα ούτε ice cream δεν έχει πάρει κανείς.νομίζω στα λογία μείναμε.λίγες συσκευές έχουνε το ice ceam

jimdem

Αυτό είναι θέμα κατασκευαστή φίλε killbill. Τα google phones (nexus s & galaxy nexus) έχουν ήδη ICS απο το Δεκέμβριο! (το galaxy nexus “απο τη μάνα του”). Τώρα μένει να το φέρει κάθε κατασκευαστής στα μέτρα του και να αποφασίσει ποιες συσκευές του θα το λάβουν

Jason X

Με τα windows 8 θα κλάψουν μανούλες!!! Έχω android και ψάχνω να το ξεφορτωθώ για να πάρω wp…Δεν παν να βγάλουν και android 18.0, μια ζωή μπάχαλο θα είναι.

Tony Cool

Δε (θελω να) πιστευω να ξαναβγαλει η google ξεχωριστο λογισμικο για tablets και κινητα,υποτιθεται οτι αυτος ειναι ο λογος υπαρξης του ics.Οτιδηποτε αντιθετο θα ητανε τουλαχιστον κουτο.Αντε,συντομα και στα desktops!

Δημήτρης

Δυστυχώς έχουν χάσει τη μπάλα στη google… Αντί να προσπαθήσουν να ενοποιήσουν λογισμικό/UI σε όλες τις συσκευές και να κάνουν το λειτουργικό λιγότερο ενεργοβόρο και να χρειάζεται λιγότερους πόρους κάθονται και βγάζουν ανά 6-7 μήνες καινούργιες εκδόσεις και αναγκάζουν αυτόν που θέλει να τις δει να αλλάζει κινητά γιατί οι εταιρείες δεν παρέχουν καθόλου καλή υποστήριξη

hayatevo9

καλά είμαστε σοβαροί?? ακόμη περιμένω το σάντουιτς κ τωρα βγαίνουν οι halls για το λαιμό? μου φαίνεται θέλει μια σφαλιάρα η google. Με βλέπω για windows phone σύντομα.. Για όνομα..

Tony Cool

Ρε παιδια γιατι τετοια ανυπομονησια για τις νεοτερες εκδοσεις;Εγω με το 2.3 στο sgs2 δε θα μπορουσε να με νοιαζει λιγοτερο το ποτε θα φορεσω ics,ποσω μαλλον να αγχωθω για τη μεθεπομενη εκδοση!Κανετε οτι γουσταρετε με τα κινητα σας και μαλιστα καλα;Τι σκατε;Εκτος αν ειναι κατι που δε μπορειτε να κανετε τωρα και θα σας το προσφερει το ics,οποτε πειτε το να το μαθουμε και εμεις.

moisis

δεν ειναι σιγουρο μην τρελαινεστε

zin

τελος εποχης για τα android μετα το καλοκαιρη..πλεον θα παιζονται wp & ios

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.