Android KitKat, Ανεβάζει το ποσοστό του στο 5.3%

Σύμφωνα με αναφορά της Google, το 5.3% των χρηστών Android έχει πλέον εγκατεστημένο το Android KitKat στην συσκευή του. Το ποσοστό ίσως δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αξίζει όμως να σημειωθεί ότι διπλασιάστηκε σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, όπου βρισκόταν στο 2.5%.

Το ποσοστό της τελευταίας έκδοσης του Android δεν έχει ακόμα σχολιαστεί επισήμως από την εταιρία, αν και θα μπορούσαμε να πούμε ότι η αύξηση του ίσως οφείλετε στις αναβαθμίσεις που ξεκίνησαν το τελευταίο διάστημα από τις εταιρίες HTC, LG και Samsung.

Όσον αφορά τις προηγούμενες εκδόσεις της πλατφόρμας, το Android Jelly Bean εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση με ποσοστό 61.4%. Παρότι το Android KitKat έχει ακόμα αρκετό δρόμο για να το φτάσει, το χάσμα μεταξύ των δύο εκδόσεων αναμένεται να μειωθεί από την έλευση των Samsung Galaxy S5 και HTC One M8.
, Android KitKat, Ανεβάζει το ποσοστό του στο 5.3%
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Ακομα περιμένω στο s4…βαρετα εχουν καταντήσει ολα αυτα πια..μια μεγάλη οθόνη σε iphone θα μας σώσει.δεν περίμενα να το πω ποτε αυτό.

Makis

Πήγε στο 5 και κάτι έγινε. 34 το Jelly Bean των 2 και πλέον ετών…

Αντρέας

Πιστεύω ότι δεν πρέπει να παραπλανουμαστε απο τους αριθμούς καθως το 5,3 για το Android μπορεί να είναι 5 εκατομμύρια χρήστες ενω στο ios 600.000

Johnny

Για να μάθει η Google να υποχρεώνει τους κατασκευαστες να δίνουν γρήγορα αναβαθμίσεις σε ΟΛΑ τα καινούρια μοντέλα τους

Takis

Κώστα ,η 4.4.3 πότε βγαίνει;

χρηστος

και εγω παιδια εχω σ4 και ακομα περιμενω την 4.2 ξερει κανεις τιποτα

σπυρος

Έλεος με αυτό το Android κάτι πρέπει να γινει… το kit kat έχει βγει εδώ και 5 μήνες και ακομα είναι στο 5%… κινητά flagships και μετά από 2 χρόνια δεν παίρνεις αναβάθμιση ακόμα και nexus να εχεις… που κανονικά στα nexus θα. μπορουσε να δινει αναβαθμίσεις για 3 χρόνια… όπως η Apple με το iPhone 4… έχει βγάλει 3 πιο καινουργια μοντέλα και το υποστηρίζει ακόμα……

Γιαννης

Εμένα στο one mini μου ήρθε χθες η ενημέρωση για την 4.4.2

kostas

πιστευω οτι οταν αγοραζεις μια συσκευη πρεπει να υποστηριζεται οπως κανει η apple και της βγαζω το καπελο! και δεν μιλαμε να παρει μια αναβαθμιση και μετα τελος δεν μπορει ναυαρχιδες συσκευων οπως π.χ.samsung s3 και να μη παρει 4.4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.