Android L, δοκιμάζεται και στο Nexus 4 από τη Google;

Παρ όλο που δεν υπάρχει developer preview έκδοση του Android L για το Nexus 4, αυτό δεν σημαίνει ότι η συσκευή δεν θα αναβαθμιστεί όταν η επόμενη έκδοση του Android γίνει διαθέσιμη από τη Google. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπάλληλοι της Google δοκιμάζουν την “Lollipops, Lemon Meringue Pie, Lemon Cookies” ή όπως αλλιώς ονομαστεί στο Nexus 4.

Η πληροφορία έρχεται από code.google.com website και δείχνει emails από 2 διαφορετικούς υπαλλήλους οι οποίοι αναφέρουν ότι δοκιμάζουν το Nexus 4 με Android “LRW52G”.

Να πούμε ότι δεν θα ήταν παράξενο η Google να δώσει Android L στο Nexus 4 από τη στιγμή που ακόμη και οι φθηνές συσκευές από το Android One project θα τρέχουν Android L. To Nexus 4 έχει καλύτερα χαρακτηριστικά όπως 2GB RAM και quad-core 1.5GHz Snapdragon S4 Pro, οπότε θα μπορούσε να υποστηρίξει πολύ καλά το Android L χωρίς να έχει τον quad-core 2.3GHz Snapdragon 800 επεξεργαστή του Nexus 5.

nexus 4 android l, Android L, δοκιμάζεται και στο Nexus 4 από τη Google;


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Μακάρι! Για να μην τρέχουμε με τις custom roms!

nikos

οπα ρε μεγαλε οπως το λες αυτο τωρα με της one συσκευες θα πρεπει οσες ειναι στην αγορα τωρα ειτε low ειτε mid range να παρουν την αναβαθμηση L που εχουν Snapdragon επεξεργαστη και quad-core το μονο θεμα ειναι η ram γιατι πανω απο 1GB αυτες η συσκευες δεν εχουν.τα καλα νεα ειναι οτι θα βρουν και πορταλς τοτε και μπορει να το δουμε και στο E975 το L αλλα και να μην το δουμε εκει υπαρχουν το XDA :).πολυ ωραια

JONN

Κάτοχος nexus 4 μακάρι να ερθει την περιμένω πως και πως

theo

παιδιά για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει ήδη το L για nexus 4 στο xda. την δοκίμασα για λίγες μέρες και δουλεέυει απροβλημάτιστα.

0legri0

Να υπενθυμίσω ότι το 18μηνο έχει περάσει. Αυτή τη στιγμή Σεπτέμβριος του 14 είμαστε στους 22 μήνες. Μακάρι να την πάρει την L αλλά το πρόσφατο παράδειγμα του Gnexus είναι φρέσκο και δε δίνω ελπίδες.

Tasos

@0legri0 18 μήνες είναι το minimum που δίνουν για υποστήριξη, αμα όμως η συσκευή το υποστηρίζει γιατί να μην του κάνουν αναβάθμιση, θυμίσου το nexus s πόσες εκδόσεις πήρε, απλά για το Gnexus δεν υπήρχαν drivers και έληξαν την υποστήριξη.

maik81

παιδια τελικα να παρω το nexus 5 η να περιμενω για το 6? Το 4 δεν υπαρχει πουθενα πλεον και το 5 αποτι βλεπω λιγα κομματια.Δε με πειραζει η καμερα,εχω ψηφιακη,οσο για τη μπαταρια και το samsung που εχω καθε μερα το φορτιζω ¨-) .

Γιωργος

γουσταρω!!

Gblog_21

Οσοι ειμαστε κατοχοι του Ν4 θα την παρουμε την L με το ενα ή τον αλλο τροπο.Παντως θα ειναι καλο να υπαρχει και η επισημη.Δεν την εχω δοκιμασει ακομα αλλα ειμαι περιεργος να δω πως θα παει στον τομεα μπαταρια γιατι ακουγονται καλα λογια για την L.

Darth

και να μην ερθει στο τσακ μπαμ θα γινει stable custom rom (ετσι και αλλιος στο nexus 4 θέλει custum kenrel και rom για να δουλέψει καθώς πρέπει ειδικά μπαταρία και οθόνη(

0legri0

@Tasos … Δεν εχει minimum και maximum. Η google το λεει ξεκαθαρα και αναλογα επραξε και στη περιπτωση του G Nexus. Μια χαρα μπορουσε να παρει την Kitkat βαση των χαρακτηριστικων του. Οι drivers ειναι φθηνη δικαιολογια για τη google, οχι για σενα, μη παρεξηγηθω.

Darth

@0legri0 στην περίπτωση του gnexus ναι ειναι φτηνή δικαιολογία (καθώς drivers βγήκαν λίγο αργότερα)
γενικός δεν είναι κάποια χαζή δικαιολογία…….. no drivers………. no updates…… τουλάχιστον με νομμιμο τρόπο (αν κανουν reverce enginiering τους παλιούς τρώνε και μαι μινισαρα βαρέων βαρών απο την εταιρεια που παράγει το chipset)
και οσο αφορα της εταιρειες που παράγουν chipset αν δεν εχουν κάποια ειδική συμφωνία, κόβουν την υποστήριξη οτι αφορά τα drivers τσακ μπαμ (ώστε να ωθήσουν την αγορά νεων chipset)

για να καταλαβεις…….. η qualcomm στην περίπτωση του snapdragon 600 έδωσε drivers για το kitkat στα 2 από τα 6 μοντέλα (έχει 5 παραλλαγές το sd600) και αυτο οχι σε ολους (βλέπε αποκλειστικές συνεργασίες)
και μιλάμε για πολύ πρόσφατο chipset

η κατάσταση με τα drivers στο mobile κομμάτι είναι πραγματικά τραγική……. γιατί παίζει πολύ χρήμα εκει πέρα………

Makis

Και με 4.4.4 να μείνει μια χαρά είναι εκτός από την μπαταρία που δεν διορθώνεται με τίποτε πιστεύω. Ειλικρινά αγχώνομαι βλέποντας όλες τις παπαριές που έχει το S5 φίλου μου, και ευχαριστιέμαι αφάνταστα το N4 όσο basic και αν θεωρείται. Και στα χρήματά του (280) εκείνη την εποχή…τέλειο…

Kostas K.

Παιδιά για nexus συσκευή μιλάμε έτσι. Περνάς custom Rom στο πεντάλεπτο. Κατεβάστε την τελευταία paranoid Android και έχεις update με official υποστηριξη κάθε εβδομάδα. Και όχι μόνο αυτή βέβαια. Υπάρχουν εκπληκτικές Roms που βασίζονται στο aosp που η Rom της Google δεν πιάνει μια μπροστά τους όποτε ποσώς θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει αν θα δώσει η Google το update στο L. Και μην ακούσω τίποτα ότι χάνεις εγγύηση. Τίποτα δεν χάνεις. O bootloader κλειδώνει ξεκλειδώνει στο λεπτό

ioannis

Μια ζωή κάτοχος nexus απο το πρωτο μέχρι το τωρινό 5 … Και αν θα μου πει κάποιος ποιο απο όλα το 4 ποτε δε με συγχωρεσα που το αποχωρηστικα…must κινητό ever…θα είναι κρίμα να μην του δώσει επίσημα τη Ρομ η Google…έγκλημα θα έλεγα…περιμένω την L. Περιμένω βασικά μια ριζική αλλαγή….τουλάχιστον interface… γιατι απο μπαταρία ασε ….και όσοι είστε κάτοχοι 4 όχι μη το δώσετε ,κρατήστε το συλλεκτικά κάπου….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software AI featured Google

Google Photos: Τα εργαλεία επεξεργασίας με τεχνητή νοημοσύνη διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες χωρίς συνδρομή

Η Google ανακοίνωσε ότι τα εργαλεία που υποστηρίζονται από AI στο Google Photos θα είναι διαθέσιμα σε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί την εφαρμογή.