Android M: Θα επικεντρώνεται σε καλύτερη απόδοση μπαταρίας και RAM

Μέσα στην εβδομάδα, 28-29 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο Google I/O, κατά τη διάρκεια του οποίου η Google αναμένεται να δώσει τις πρώτες πληροφορίες για την επόμενη έκδοση του Android. Προς το παρόν έχει την κωδική ονομασία Android M και δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να σημαίνει το “M”.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι με το Android M η Google θέλει να βελτιώσει την μνήμη RAM και την απόδοση της μπαταρίας.

Οι ίδιες αναφορές επισημαίνουν ότι η καλύτερη απόδοση της μπαταρίας θα επιτευχθεί μειώνοντας τις δραστηριότητες της συσκευής, συμπεριλαμβανομένης και της χρήσης RAM όταν είναι κλειστή η οθόνη. Οι υπηρεσίες Google Play θα υποστούν τις ανάλογες ρυθμίσεις προκειμένου να προσαρμοστούν στις νέες αλλαγές.

Η τελική έκδοση του Android M αναμένεται να έρθει μέσα στον Αύγουστο, ημερομηνία που δεν είναι καταληκτική και μπορεί να αλλάξει. Περισσότερα θα μάθουμε σε δυο μέρες και το Techblog θα έχει όλες τις ανακοινώσεις του Google I/O 2015.

Διαβάστε επίσης: Android M: Άνοιγμα εφαρμογών με το δαχτυλικό αποτύπωμα;

Android M: Θα επικεντρώνεται σε καλύτερη απόδοση μπαταρίας και RAM, Android M: Θα επικεντρώνεται σε καλύτερη απόδοση μπαταρίας και RAM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NICKTHEGREEK

Μηπως Μ σημαινει Μ&Μ’s…..!?!?!?!?!?!?!?

giannis

Android Mousaka!!!! 😛

Rizo

Είναι κάτι γλυκό… Οπότε..
Android Milkshake
ή…
Android Mpaklava 😀

thanoik34

Εδώ δεν έχει περάσει στις συσκευές ούτε το 10% η lollipop 🍭 βγάζουνε καινούργια έκδοση,μόνο αποτυχία μπορεί να θεωρηθεί η lollipop 🍭 με τα τόσα bugs που δεν διορθώνονται και δήθεν το project Volta

Δημητρης

“Οι ίδιες αναφορές επισημαίνουν ότι η καλύτερη απόδοση της μπαταρίας θα επιτευχθεί μειώνοντας τις δραστηριότητες της συσκευής, συμπεριλαμβανομένης και της χρήσης RAM όταν είναι κλειστή η οθόνη” μας τα ειπανε και με την Lollipop Αυτα αλλα ολους μας ελειψες η kit kat

dialteo

Μπορεί να σημαίνει και Mars
Άσε Google, μας έπεισες με το ‘Project volta’ περί μπαταρίας στο Lollipop.
Με βλέπω να την κάνω σιγά σιγά από τα Nexus. Βαρέθηκα τη μπαταρία του, βαρέθηκα τα κολλήματα με την κάμερα, βαρέθηκα τα bugs.

παπαροκας tiamat

dialteo +1 .αυτο ειχα κ γω στο μυαλο μου βλεποντας την ειδηση. αμα δε δω δε πιστευω τιποτα πια !

9gag

η αληθεια ειναι πως ειχε γινει τρελος ντορος με project volta και τελικα??? τιποτα… ουτε καν ακουστηκε,ουτε καν…μπηκε σε λειτουργια (?!?!?)

οντως οπως προειπαν και τα παιδια…οχι μονο δεν εχουν παρει Lollipop ΠΟΛΛΕΣ συσκευες android..αλλα πανε να βγαλουν και την Μ…

για μενα θα πρεπε η Google εφοσον πουλάει το android στις εταιρειες να ειχε καποιου ειδους ρητρα σε οτι εχει σχεση με τα Updates..οκ βαλτε οτι skin γουσταρετε αλλα τα Updates θα δινονται σε ολες τις συσκευες που μπορουν να το υποστηριξουν πραγματικα.

aris

Αν και κάτοχος αντροιντ έχω αρχίσει να καλοβλεπω το ios βαρέθηκα τα lags και τις βλακείες της Google κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια ακούμε…….bugdroid or lagdroid Μήπως να το πούνε Muffan (muffin)……

Takis

μπα άσε Άρη καλύτερα πήγαινε σε windows γιατί και το ios απο το ένα bug στο άλλο πάει…
τόσα update έχουμε πάρει στο ios 8 και stable δεν ήταν ποτέ τίποτα…

Glorious

Εγώ πιστεύω για Android M@L@KI@!

h.ch

Αν Θελει καποιος να γλυτωσει τα lag δεν παει φυσικα σε ios.Ουτε που να το σκεφτεται ας ρωτησει κ εμας που φαγαμε lag με το τσουβάλι . Όσο για τα update,η πιο νεα εκδοση ειναι παντα πιο προβληματικη απο την προηγουμενη.Θα σου ελεγα windows αλλα ειναι αισθητικα τουλαχιστο περασμενων εποχων.Η μονη λυση ειναι μια android πολυ καλη συσκευη που δουλευει απροβληματιστα (note4,lgg3,sgs6,z3,mx4)

Βαγγέλης

Αυτό σημαίνει ότι το Lollipop απέτυχε! Ας ελπίσουμε το M να είναι σταθερο

aris

Φίλε h.ch άστο καλύτερα κάτοχος g3 full lag και rundom shutdown…..Δυστυχώς……είχα i phone 4 με μηδενικό lag…..

ervinakoc

Android Μ = Macadamia Nut Cookie (MNC)

ervinakoc

Aνδροιδ Μ σημαινει Macadamia Nut Cookie (MNC)

Darth

ασε μας ρε google…………… καλυ μπαταρία….. την περισσότερη μπαταρία την καταναλώνουν τα google services (google spy apps)……….. μετα ολα τα αλλα

θανασης

Οντως οι γκουγκλο υπηρεσίες τρώνε πολύ ενέργεια αλλά είναι απαραίτητο κακό.. Αλλά φταίνε και οι κατασκευαστές που κατα μεγαλο ποσοστο απλα ξεπετανε τηλέφωνα στην αγορά.

Ίσως να ταν καλη η διαφοροποίηση του λογισμικού απο τη γκουγκλ.. Να σου δίνει επιλογή κατα τη διαρκεια εγκατάστασης αν θες απλή η ςξαρτομενη ύπαρξη. Φυσικά η γκουγκλ έχει και καποιες χρήσιμες υπηρεσίες που προστατεύουν το χρήστη.

Darth

@θανασης δεν είναι απαραίτητο κακό, root και ξυλομα και αντε για… και απολαμβάνεις την μπαταρία… BTW είχα κάνει ανάλυση κίνησης με wireshark proxy, 90% πληροφοριών (και στην συνέπεια ενέργειας) που στέλνουν Google services είναι συλλογή και αποστολή προσωπικών δεδομένων (μπορώ και αναλυτικά να πω τι ακριβώς στέλνει)
Έτσι μόνο για την Google είναι χρήσιμα όχι για μας,

Aris Pateras

Android Mbarboutsala!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.