Android Market, Προσφορά εφαρμογές με 10 cents του ευρώ

Το Android Market γιορτάζει 10 δισ. downloads εφαρμογών και κάθε μέρα προσφέρει 10 διαφορετικές εφαρμογές σε τιμή 0,10 cents του ευρώ. Η προσφορά με τις επιλεγμένες εφαρμογές για διαρκεί 10 ημέρες και συνολικά θα διατεθούν σε χαμηλή τιμή 100 εφαρμογές. Είναι η σημερινή ημέρα και ακόμα οχτώ ημέρες.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις 10 οικονομικές εφαρμογές κάθε μέρα από εδώ.

, Android Market, Προσφορά εφαρμογές με 10 cents του ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Κωστα, προσπαθησα να αγορασω μια εφαρμογη κ ως payment method εχει μονο την πιστωτικη καρτα. Δεν γινεται να χρεωσει την καρτα στο κινητο, δλδ απο το το υπολοιπο τουχρονου ομιλιας μου?

Silender

ADW αυτά είναι…

Jimmys

Gεια σε ολους , για σου Κωστα !

Aγόρασα την εφαρμογή (Camera ZOOM FX – androidslide 0.10 cent ) και δεν κατέβαινε στο κινητό μου για κάποιο λόγο , μετά βλέπω ότι η παραγγελια μου ακυρώθηκε , γιατί έχει πρόβλημα η κάρτα μου (viza) , την ξανά αγοράζω , ok κατεβαίνει αλλα δεν γίνετε η εγκατάσταση στο τηλ , την ακυρώνει ο προμηθευτής την παραγγελια , και δεν μου κάνει επιστοφή χρημάτων , η εφαρμογή φαίνεται ότι μου ανήκει ως αγορασμένη , και μάλλον με έχει χρέωση και μια ακόμα φορα με τιμή 3.43 euro (κανονική τιμή )αλλα εφαρμογή δεν βλέπω . προσοχή παιδιά ο προμηθευτής μάλλον είναι moyφa .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Adobe

Adobe Premiere Pro: Αποκτά εργαλεία δημιουργίας βίντεο τεχνητής νοημοσύνης – Ίσως ενσωματώσει το Sora της OpenAI

Η Adobe ετοιμάζει ένα μοντέλο βίντεο παραγωγικής ΑΙ για την οικογένεια Firefly που θα φέρει νέα εργαλεία στην πλατφόρμα Premiere Pro.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.