Σάββατο
06/09/2014

Android Wear, η Google θα φέρει offline μουσική και GPS στο smartwatch

Την ώρα που όλο κι περισσότεροι κατασκευαστές ανακοινώνουν ή σκοπεύουν να ανακοινώσουν τα νέα smartwatches τους τα οποία φοράνε Android Wear, την πλατφόρμα της Google για φορετές συσκευές, η εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδιά της όσον αφορά στα μελλοντικά updates.

Μελλοντικά θα φέρει τη δυνατότητα να ακούς offline μουσική μέσω Bluetooth και GPS support χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς το κινητό μαζί. Επίσης, θα επιτρέπει να προσαρμόζεις την πρόσοψη του ρολογιού κατεβάζοντας νέες από το Google Play Store οι οποίες θα αλλάξουν το design του ρολογιού και θα σου επιτρέπουν να καθορίζεις τι θα έχει στην επιφάνειά του.

Δεν ανακοίνωσε πότε ακριβώς θα έρθουν οι αλλαγές αυτές αλλά θα πρέπει να τις περιμένουμε μέχρι το τέλος του 2014.
Android_wear-watch-570

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .


Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Αντώνης Μαρίνος λέει:

    Όσο και αν γουστάρω τα smartwatches, ξεκινάει με σοβαρότατο foul από τη σέντρα κιόλας η Google: «Μελλοντικά…θα επιτρέπει να προσαρμόζεις την πρόσοψη του ρολογιού κατεβάζοντας νέες από το Google Play Store οι οποίες θα αλλάξουν το design του ρολογιού». Ακόμα και αν θεωρήσω ότι αυτή τη δυνατότητα θα την έχω από την πρώτη μέρα, αν η Google την χρεώνει (πολύ πιθανό) θα είναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Η Sony δίνει δωρεάν αυτή τη δυνατότητα εδώ και 1 χρόνο σχεδόν στα SW και SW2, γιατί η Google να μην την δώσει άμεσα ΚΑΙ δωρεάν ;

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.