Android Wear, η Google θα φέρει offline μουσική και GPS στο smartwatch

Την ώρα που όλο κι περισσότεροι κατασκευαστές ανακοινώνουν ή σκοπεύουν να ανακοινώσουν τα νέα smartwatches τους τα οποία φοράνε Android Wear, την πλατφόρμα της Google για φορετές συσκευές, η εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδιά της όσον αφορά στα μελλοντικά updates.

Μελλοντικά θα φέρει τη δυνατότητα να ακούς offline μουσική μέσω Bluetooth και GPS support χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς το κινητό μαζί. Επίσης, θα επιτρέπει να προσαρμόζεις την πρόσοψη του ρολογιού κατεβάζοντας νέες από το Google Play Store οι οποίες θα αλλάξουν το design του ρολογιού και θα σου επιτρέπουν να καθορίζεις τι θα έχει στην επιφάνειά του.

Δεν ανακοίνωσε πότε ακριβώς θα έρθουν οι αλλαγές αυτές αλλά θα πρέπει να τις περιμένουμε μέχρι το τέλος του 2014.
android wear, Android Wear, η Google θα φέρει offline μουσική και GPS στο smartwatch

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης Μαρίνος

Όσο και αν γουστάρω τα smartwatches, ξεκινάει με σοβαρότατο foul από τη σέντρα κιόλας η Google: “Μελλοντικά…θα επιτρέπει να προσαρμόζεις την πρόσοψη του ρολογιού κατεβάζοντας νέες από το Google Play Store οι οποίες θα αλλάξουν το design του ρολογιού”. Ακόμα και αν θεωρήσω ότι αυτή τη δυνατότητα θα την έχω από την πρώτη μέρα, αν η Google την χρεώνει (πολύ πιθανό) θα είναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Η Sony δίνει δωρεάν αυτή τη δυνατότητα εδώ και 1 χρόνο σχεδόν στα SW και SW2, γιατί η Google να μην την δώσει άμεσα ΚΑΙ δωρεάν ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.