Angry Birds Space, Η NASA πιάνει… πουλιά στο διάστημα

Ξεχάστε τη βαρύτητα και όλα όσα ισχύουν στον πλανήτη μας. Η μάχη των Angry Birds εναντίον των γουρουνιών που κλέβουν τα αυγά τους μεταφέρεται είτε σε τροχιά στο διάστημα, είτε σε άλλους πλανήτες, όπου οι κανόνες αλλάζουν και οι τροχιές της πτήσης γίνονται ελλειπτικές. Τα Angry Birds θα είναι διαθέσιμα από τις 22 Μαρτίου και έπειτα και θα μπορεί κανείς να παίξει μαζί τους σε iOS, Android, PC και Mac.

Η Rovio έχει επιστρατεύσει μέχρι και τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό προκειμένου να μας ενημερώσει για τη νέα έκδοση ενός από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια όλων των εποχών, που δημιούργησε μία παγκόσμια τρέλα άνευ προηγουμένου. Τώρα η τρέλα πάει στα αστέρια και όλοι θα πρέπει να προσέξουν ότι οι νόμοι της Φυσικής δεν είναι ίδιοι στο διάστημα. Space κάψιμο δηλαδή!

, Angry Birds Space, Η NASA πιάνει… πουλιά στο διάστημα

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Αυτά είναι.
Φαίνεται τέλειο.

stefanos

ΣΤΙΣ 22 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ!!!!!!!!!!

Kostas

symbian 3?

λεο7

επιτέλους!!!!!!!!!!!!

Μιχάλης Καλής

Λέτε να θυμίζει chiken invader (τι παιχνιδάρα), βάζοντας κοτόπουλα να εκτοξέβονται από την σφεντόνα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Angry Birds Google Play Store

Play Store: Τέλος εποχής για το Angry Birds στις 23 Φεβρουαρίου

Το Angry Birds, που κυκλοφόρησε το 2009 και αργότερα επανήλθε ως Rovio Classics: Angry Birds, θα είναι εκτός λίστας από το Google Play Store στις 23 Φεβρουαρίου 2023, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής.

Games Angry Birds Gaming

Νέος χαρακτήρας στο Angry Birds 2 – Ξεκλειδώστε τον μέχρι 4 Δεκέμβρη

Από σήμερα θα μπορείτε να αποκτήσετε το νέο χαρακτήρα που κυκλοφορεί στο Angry Birds 2, την Melody.

Games Angry Birds featured

Angry Birds: Έγιναν 10 χρονών και κυκλοφορούν scooter που επιταχύνει με κραυγές

Η Rovio γιορτάζει τα 10α γενέθλια των Angry Birds με πολλούς ιδιαίτερους τρόπους. Όπως η διοργάνωση μιας καμπάνιας ειδικά για τη UNICEF.

Gear Angry Birds

Η Epic επιστροφή των Angry Birds

Τα δημοφιλή Angry Birds επιστρέφουν ανανεωμένα και παρόλο που οι χαρακτήρες είναι βασισμένοι στο παιχνίδι που κυκλοφόρησε η Rovio πριν μερικά χρόνια, η μορφή του παιχνιδιού έχει αλλάξει στην ουσία της. Πρόκειται λοιπόν για παιχνίδι ρόλων (RPG) και όχι το κλασικό παιχνίδι δράσης που ήταν. Όπως στα περισσότερα RPG παιχνίδια, έχεις μεγαλύτερη ευελιξία με τα […]