Angry Birds Theme Parks, Έρχονται σε διάφορα σημεία της Ευρώπης

Τα Angry Birds φεύγουν από την οθόνη και έρχονται κοντά μας σε φυσική μορφή και όχι virtual, μέσα σε θεματικά πάρκα αφιερωμένα σε αυτά. Τα πάρκα θα ανοίξουν σε Φιλανδία, ΗΠΑ, Αγγλία, Κίνα από τη Rovio και τους συνεργάτες της, προκαλώντας για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον του κοινού.

Η επιτυχία των Angry Birds δεν φαίνεται να έχει σταματημό, κάτι που φαίνεται τόσο στο ένα δισεκατομμύριο downloads που είχε το game, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Rovio, όσο και με το πόσο πολύ μεγάλο ενδιαφέρον δείχνει ο κόσμος για το Angry Birds Space. Τώρα, αν κάτσει κανείς να σκεφτεί και όλα αυτά τα κουκλάκια, gadgets και αξεσουάρ που κυκλοφορούν, τότε το θέμα γίνεται παγκόσμιο trend!

Μέσα στα θεματικά πάρκα θα υπάρχουν χώροι εμπνευσμένοι από το παιχνίδι, θα υπάρχουν arcade παιχνίδια που θα μπορείτ να παίξει ο επισκέπτης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τη σχεδίαση του εξοπλισμού του κάθε πάρκου έχει αναλάβει η Lappset, η οποία και δηλώνει ότι θα γεφυρώσει τον ψηφιακό με τον φυσικό κόσμο. Έχει κυκλοφορήσει και ένα video για να μας δείξει πώς θα το κάνει αυτό:

, Angry Birds Theme Parks, Έρχονται σε διάφορα σημεία της Ευρώπης

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sdaoulas

ελεος τι θα δουμε ακομα. Σε λιγο θα βγαλουν θεματικα παρκα για το θρυλικο παιχνιδι Doom!!!

Anastasios-Antonios Toulkeridis

αυτη τη μανια με τα angry birds δεν την εχω καταλαβει. Ειχα δοκιμασει το παιχνιδι και το βρηκα τουλαχιστον χαζο. Πιο καλο ειναι το marketing τους παρα το ιδιο το παιχνιδι

alexis

ειναι χαρουμενο παιχνιδι, ευδιαθετο παιχνιδι, που σε ανεβαζει τη ψυχολογια κ σε απασχολει ευχαριστα!!!! δν ειναι εκεινα τα καραγκιοζολικια που σκοτωνεις κ πορωνεσαι σα κανενας ταλιμπαν……δν εχω δει κανεναν να προσπαθει να μιμηθει τον ηρωα του game για να σκοτωθει η να σκοτωσει στο angry birds εν αντιθεση με πολλα αλλα….οποτε calm down……

KonstantinosSal

Η Rovio έχει εκπληκτικό τμήμα marketing. Ιδιαίτερα θετικό για μένα είναι και η στενή συνεργασία που είχε με την NASA για την παραγωγή του Angry Birds Space ώστε να αποδώσουν μια ρεαλιστική φυσική στο παιχνίδι. Παράλληλα να γνωρίσει ο κόσμος τις δραστηριότητες τις NASA έστω και τυχαία.
Σχετικά με τα θεματικά πάρκα, ως ιδέα μου ακούγεται καλό. Προσπαθούν να χτίσουν ένα ολόκληρο οικοσύστημα γύρω από το προϊόν τους, που είναι το κακό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Angry Birds Google Play Store

Play Store: Τέλος εποχής για το Angry Birds στις 23 Φεβρουαρίου

Το Angry Birds, που κυκλοφόρησε το 2009 και αργότερα επανήλθε ως Rovio Classics: Angry Birds, θα είναι εκτός λίστας από το Google Play Store στις 23 Φεβρουαρίου 2023, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής.

Games Angry Birds Gaming

Νέος χαρακτήρας στο Angry Birds 2 – Ξεκλειδώστε τον μέχρι 4 Δεκέμβρη

Από σήμερα θα μπορείτε να αποκτήσετε το νέο χαρακτήρα που κυκλοφορεί στο Angry Birds 2, την Melody.

Games Angry Birds featured

Angry Birds: Έγιναν 10 χρονών και κυκλοφορούν scooter που επιταχύνει με κραυγές

Η Rovio γιορτάζει τα 10α γενέθλια των Angry Birds με πολλούς ιδιαίτερους τρόπους. Όπως η διοργάνωση μιας καμπάνιας ειδικά για τη UNICEF.

Gear Angry Birds

Η Epic επιστροφή των Angry Birds

Τα δημοφιλή Angry Birds επιστρέφουν ανανεωμένα και παρόλο που οι χαρακτήρες είναι βασισμένοι στο παιχνίδι που κυκλοφόρησε η Rovio πριν μερικά χρόνια, η μορφή του παιχνιδιού έχει αλλάξει στην ουσία της. Πρόκειται λοιπόν για παιχνίδι ρόλων (RPG) και όχι το κλασικό παιχνίδι δράσης που ήταν. Όπως στα περισσότερα RPG παιχνίδια, έχεις μεγαλύτερη ευελιξία με τα […]