Apps Week Report, Κάθε εβδομάδα οι καλύτερες εφαρμογές για smartphones και tablets

Ακούμε διαρκώς για εφαρμοστικούς νόμους, αλλά δεν μασάμε! Εμείς εφαρμογές ξέρουμε μόνο αυτές που είναι εγκατεστημένες στο κινητό μας και του δίνουν προστιθέμενη αξία, άσχετα με το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούμε. Στη νέα στήλη Apps Week Report θα σας παρουσιάζουμε πέντε εφαρμογές κάθε εβδομάδα μία για κάθε ένα από τα δημοφιλέστερα λειτουργικά συστήματα mobile συσκευών, Android, iOS, BlackBerry, Symbian, Windows Phone.

————————————————————————————————————————————

Pixlr-o-matic 2.0
Λειτουργικό: Android
Τιμή: Δωρεάν

Αυτή η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να πειράξετε τις φωτογραφίες σας κατά το δοκούν, προσθέτοντας ρετρό στοιχεία σε όποια εικόνα το επιθυμείτε. Είναι τόσο καλή εφαρμογή που έχει βραβευτεί στην πρώτη της εκδοχή. Δίνετε μία αισθητική vintage σε όλες τις φωτογραφίες, μπορείτε να αλλάξετε το πλαίσιο, ενώ όλη η διαδικασία γίνεται γρήγορα και εύκολα, αρκεί το λειτουργικό σύστημα του κινητού σας να είναι Android 2.1 και ανώτερο. Είναι μάλλον περιττό να πούμε ότι μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες που επεξεργάζεστε με όλους τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα με λίγα κλικ.

, Apps Week Report, Κάθε εβδομάδα οι καλύτερες εφαρμογές για smartphones και tablets

————————————————————————————————————————————

Battery Saver Pro – Battery
Λειτουργικό: BlackBerry 4.6
Τιμή: Δωρεάν

To πρόγραμμα αυτό έχει ως σκοπό να σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη χωρητικότητα της μπαταρίας του κινητού σας, βελτιώνοντας φανερά την απόδοσή του. Σας προσφέρει αρκετά εξελιγμένα χαρακτηριστικά προκειμένου να καταναλώνετε με πιο αργούς ρυθμούς την αποθηκευμένη ενέργεια του κινητού σας. Πρόκειται για ένα από τα πιο χρήσιμα utilities που μπορείτε να εγκαταστήσετε στη συσκευή σας και δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.

, Apps Week Report, Κάθε εβδομάδα οι καλύτερες εφαρμογές για smartphones και tablets

————————————————————————————————————————————

Weave 1.9
Λειτουργικό: iOS (4.0 και άνω)
Τιμή: Δωρεάν
Στους φρενήρεις ρυθμούς του σήμερα όλα απαιτούν οργάνωση και καλό προγραμματισμό, άσχετα με το αν μιλάμε για hobbies, έξοδα, υποχρεώσεις και άλλα πολλά. Το weave έρχεται υποσχόμενο να βάλει τη ζωή σας σε τάξη, δημιουργώντας λίστες με υποχρεώσεις και όλα όσα σχετίζονται με τη διευθέτηση του τι έχετε να κάνετε. Είναι ένα ψηφιακό βοήθημα που σας προσφέρει μια σειρά από παραμέτρους για να μη χάνετε τη μπάλα με όλα όσα σας κυνηγάνε καθημερινά. Υποστηρίζει και export όλων των στοιχείων που καταγράφετε για ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην οργάνωσή σας.

, Apps Week Report, Κάθε εβδομάδα οι καλύτερες εφαρμογές για smartphones και tablets

————————————————————————————————————————————

JoikuSpot 2012 Edition
Λειτουργικό: Symbian
Tιμή: 3,62 ευρώ
Οι πιο παλιοί χρήστες smartphones γνωρίζουν το όνομα JoikuSpot, το οποίο σημαίνει ότι μπορούν να μοιραστούν τη σύνδεση δεδομένων του κινητού τους σαν να ήταν αυτό ένα ασύρματο Wi-Fi hotspot. Η νέα έκδοση σας επιτρέπει να ορίζετε πλαφόν στα δεδομένα που διακινούνται μέσω του mobile Internet, έτσι ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων και ξεπεράσετε το πακέτο δωρεάν όγκου δεδομένων που χρησιμοποιείτε. Επίσης, μπορείτε να κάνετε χρήση της υπηρεσίας My JoikuSpot service, έτσι ώστε να συνδεθείτε με διάφορα Social Media.

, Apps Week Report, Κάθε εβδομάδα οι καλύτερες εφαρμογές για smartphones και tablets

————————————————————————————————————————————

Trip Advisor
Λειτουργικό: Windows Phone
Τιμή: Δωρεάν
Μία εφαρμογή για όλες τις ταξιδιάρες ψυχές εκεί έξω, η οποία φέρνει μία από τις πιο δημοφιλείς διαδικτυακές υπηρεσίες τουριστικής ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων στο κινητό σας. Πάνω από 50 εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο καταθέτουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες προκειμένου να είστε καλύτερα πληροφορημένοι για το τι να κάνετε και πώς να τα περάσετε στους ταξιδιωτικούς σας προορισμούς. Η λειτουργία Near Me Now σας δείχνει ποιες είναι οι προτεινόμενες επιλογές σας σύμφωνα με την γεωγραφική θέση στην οποία βρίσκεστε ανά πάσα στιγμή.

, Apps Week Report, Κάθε εβδομάδα οι καλύτερες εφαρμογές για smartphones και tablets

————————————————————————————————————————————

Το Techblog αγαπάει τους Έλληνες developers mobile εφαρμογών
Με σκοπό την ενθάρυνση και προώθηση της δουλειάς των Ελλήνων developers mobile εφαρμογών, δημιουργήσαμε μια ειδική κατηγορία όπου θα παρουσιάζουμε τα applications τους. Όσοι Έλληνες developers θέλετε να κάνετε γνωστή τη δουλειά σας μέσα από το Techblog επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και σταδιακά θα παρουσιάσουμε και το δικό σας application.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος Λ.

το Pixlr-o-matic το ειχα κατεβασει την περασμενη εβδομαδα και πραγματικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. πραγματικα αξιζει καποιος να το κατεβασει εφοσον ειναι καλυτερη απο της αλλες εφαρμογες επεξεργασιας φωτογραφιας επι πληρωμη!

Ισίδωρος

Για το WP μπορείς να βάλεις το Ask Ziggy (Siri-like για WP αλλά λίγο λειτουργικό), Network Dashboard, RunKeeper ή runtastic και Silveos Phone.

kwstas

Μαζι με το Symbian δεν μπορουμε να κοτσαρουμε κ κανενα app για Ν9 meego 😀 !!!!!

antonis

http://www.naughtycities.com
μια εφαρμογη που ( κατα την γνωμη μας παντα) ειναι πραγματικα χρησιμη οταν βρισκεσαι σε μια ξενη πολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει φωνητική συνομιλία εντός εφαρμογής

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη εισαγωγή των Κοινοτήτων, το WhatsApp σχεδιάζει μια μεγάλη προσθήκη για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, ειδικά για ομάδες.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.

Internet apps Spotify

Spotify: Θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες

Το Spotify λέει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια μουσική εμπειρία χωρίς απώλειες, αν και ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια μορφή.