Apple, “απολογείται” για το προβληματικό iOS 8.0.1 update

Μπορεί η Apple να ήθελε να λανσάρει το iOS 8 ως το “Biggest iOS release ever” όμως τα πράγματα δεν πήγαν όσο καλά θα ήθελε. Διάφορα προβλήματα και bugs την ανάγκασαν να προχωρήσει σε απανωτά updates φτάνοντας σήμερα στο iOS 8.1. Αν και έχει διορθώσει ήδη το iOS 8.0.1 update που είχε μεγάλα προβλήματα, 1 μήνα μετά απαντά τι πήγε στραβά.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Apple product Marketing Executive, Greg Joswiak, δεν έτρεχε κανένα πρόβλημα με το update καθεαυτό, αλλά με τον τρόπο με τον οποίο η Apple διένειμε το update. Όπως φαίνεται το update “χάλασε” κατά την διάρκεια της αποστολής.

Ο Joswiak ανέφερε στο συνέδριο Recode Code/Mobile, ότι το θέμα προέκυψε από τον τρόπο που στάλθηκε το update μέσω των servers, αλλά δεν επεκτάθηκε σε λεπτομέρειες.

Επιπλέον, υπερασπίστηκε την εταιρεία του λέγοντας ότι τα λάθη κάποιες φορές είναι αναπόφευκτα όταν στέλνεις μαζικά software, αλλά η Apple προσπαθεί να επιλύσει κάθε πρόβλημα αμέσως. Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν η Apple έχει μεγαλύτερα προβλήματα με τον έλεγχο ποιότητας που κάνει, αρνήθηκε να απαντήσει.

apple απαντά για το ios 8.0.1, Apple, “απολογείται” για το προβληματικό iOS 8.0.1 update

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Αν φανταστείτε ότι το ios που βγαίνει τρέχει σε Υπερυπολογιστής πριν βγει για να διαπιστωθούν τα λάθη του τότε όταν γίνεται εγκατάσταση θα ειναι 100% καλό για το κινητό μας. Αν παρουσιαστει βγαβη κατα την εγκατασταση του λογισμικου θα υπαρχει προβλημα σταθεροτητας μου εχει τηχει καποιες φορες αλλα με επανεγκατασταση διορθώνεται το προβλημα.

Kostas

ΕΓΙΝΕ… Καλύτερα να μην λέγαν τίποτα.

Sot11

Βασικά θα έπρεπε να απολογείται για όλες τις εκδόσεις του iOS 8! Πραγματικά απαράδεκτο! Και δεν μας αφήνει να γυρίσουμε και πίσω στο 7.1.2 !!

Anima mundi

Δεν έχει νόημα να λέμε τα ίδια συνέχεια σχετικά με το πρόβλημα του IOS,εξάλου είναι σύνηθες φαινόμενο όταν βγαίνει ένα καινούριο update να υπάρχουν προβλήματα.Το ίδιο είχε γίνει και με το ios 7 και θα συνεχίσει να γίνεται ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ.
Το θέμα είναι πως η apple ότι και να γίνει θα το φτιάξει το πολύ σε 1-2 μήνες.
Εδώ η microsoft έβγαλε τα vista (το χειρότερο λειτουργικό όλων των εποχών μετά τα millenium φυσικά) και δεν κατάφεραν ποτέ να το φτιάξουν μέχρι που έβγαλαν τα 7.
Τα προβλήματα δεν έχουν σημασία,ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ!!!

pavlos

Τέλος καλό Όλα καλά ,Καλό είναι μια εταιρία να διο
ρθωνει αμέσως και χωρίς χρονοτριβή το λάθος της και όχι όπως εμένα που η Google ρήμαξε το GPS με κάποιο κρυφό update που μας πάσαρε εμένα και άλλους χρήστες HTC εδώ και ένα μήνα και από διόρθωση τίποτα

ioankav

Τι εννοεί “το update «χάλασε» κατά την διάρκεια της αποστολής”??
Αν υπήρχε κάποιο σφάλμα και είχαν τα σωστά αρχεία, ας έβαζαν ξανά στους servers τα σωστά.
Πολύ “φτηνή” δικαιολογία μου φαίνεται…

anergos13

Παντως νομιζω οτι η apple ανταγωνιζεται πλεον..το Υπουργειο Οικονομικων..
τα updates του ios βγαινουν μαζι με τα
Ανανεωμενα ΕΝΦΙΑ…Παντα στο τελος Λαθη!!!

Κώστας

Καλά αλλη δικαιολογία δεν ειχαν;

fanis

ουτε καν φτηνή δικαιολογία δεν μπορεί να είναι ότι είχε σφάλμα το ios κατά την διάρκεια της αποστολής και το ότι όταν ρωτήθηκε αν η Apple έχει μεγαλύτερα προβλήματα με τον έλεγχο ποιότητας που κάνει γιατί αρνήθηκε να απαντήσει ο Apple product Marketing Executive ? Καλύτερα να μην λέγανε τίποτα .

Alex

Μπράβο στην Apple όμως που επόμενη μέρα βγάλανε fixxed update, πάρα πολύ γρήγοροι σε σχέση με άλλες εταιρίες που κάνουν μήνες για να βγάλουν τα updates.

Λεωνίδας

Παιδαριώδεις δικαιολογίες και απαράδεκτο αφού υποτίθεται ότι πουλάς το “καλύτερο” smartphone…Πιστεύω ότι η apple τα επόμενα 2-3 χρόνια θα υποχρεωθεί σε ριζικές αλλαγές και κωλοτούμπες όσον αφορά τα iphones καθώς οι Κινέζοι αφήνουν τις φτηνοκινεζιές και χτυπάνε πλέον στα ίσια τους μεγάλους κολοσσούς…Ήδη η φήμη της “ποιότητας κατασκευής”των κινητών της φέτος κλονίστηκε και όσον αφορά τα specs…οι εξελίξεις με το σταγονόμετρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.