Apple, απολογείται για το iOS 8.0.1 και υπόσχεται σύντομα νέο update

H Apple έκανε διαθέσιμο το iOS 8 από τις 17 Σεπτεμβρίου και χθες έδωσε το πρώτο update σε iOS 8.0.1 το οποίο θα ερχόταν να επιλύσει κάποια προβλήματα με που είχαν παρουσιαστεί κατά την εμπειρία χρήσης. Τελικά όμως το update έφερε μεγαλύτερα προβλήματα στα δεδομένα του κινητού και στο Touch ID, οπότε αναγκάστηκε να το αποσύρει.

Αν και το απέσυρε σύντομα, πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν το update και η Apple δημιούργησε support page με πληροφορίες για το πως θα επιστρέψετε στο iOS 8.0 update.

Επιπλέον, με δήλωσή της στο The Verge η Apple απολογήθηκε για την όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε με το update της και υποσχέθηκε σύντομα iOS 8.0.2:

We have a workaround for iPhone 6 and iPhone 6 Plus users who lost cellular service and Touch ID functionality today after updating to iOS 8.0.1. Affected users can reinstall iOS 8 through iTunes, for more information visit https://support.apple.com/kb/HT6487. We apologize for the great inconvenience experienced by users, and are working around the clock to prepare iOS 8.0.2 with a fix for the issue, and will release it as soon as it is ready in the next few days.

apple apologized about ios 8, Apple, απολογείται για το  iOS 8.0.1 και υπόσχεται σύντομα νέο update

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Το ‘χει χασει το παιχνιδι με τα καραγκιοζιλικια που κανει!!!!

pazzo

Μέχρι πριν 2 χρόνια ότι έβγαζε η Apple σε software και συσκευές ήταν τέλεια και απροβλημάτιστη..
και κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο. Έπερνες iPhone και ήξερες ότι έχεις στα χέρια σου μια έτοιμη, τέλεια συσκευή. όχι λαγγαρισματα, όχι προβλήματα.Κάτι στο οποίο διαφημιζε το όνομά της η Apple για να συγκριθεί με τον ανταγωνισμό. Είχα iPhone 4 και τα έχω ζήσει αυτά.
Τώρα ποουυυ πααας ρε Apple.?? Τι είναι αυτα; ios 7 και καταστρέφεις όλους όσους έχουν iphone 4. ios 8 και καταστρέφεις και τους υπόλοιπους. παίρνει ο άλλος 1000 κινητάρα και του αχρηστευέι επειδή την βάζει στην τσέπη του. Τολμάς και βγάζεις iphone 5c με 8gb μνήμη και μετά απο 100 φώτο που γεμίζει, ο κακομοίρης που το πήρε το έχει μόνο για τηλέφωνα; Πριν βγάλουν τα software και τις συσκευές τους δεν σκέφτοντε τις συνέπειες?
Μόνη της η Apple καταστρέφετε και όχι από τον ανταγωνισμό. Ελπίζω να μην κάνει το ίδιο και με τα Mac γιατί ασχολούντε πολύ με την συνδεση iphone-mac που στο τέλος θα τα ΄χασουν. Γιατί άμα πετύχουν τα windows 9 τότε θα είναι η αρχή του τέλους της

tiamat

Amateurs! …

alxgiann

Αν δεν γίνει κάτι θεαματικό, η αρχή όχι του τέλους αλλά εποχής κυριαρχίας της Apple έχει ήδη αρχίσει. Για το πως θα εξελιχθεί από εδώ και πέρα, είναι θέμα του τμήματος διαχείρισης κρισεων της Apple, γιατί για κρίση πρόκειται και μάλιστα η οποία μπορεί να είναι και καταστροφική αν δεν δοθεί η απαραίτητη προσοχή. Αρκετά χρήματα θα χάσει σίγουρα πάντως, έχουν ήδη κατασκευαστει εκατομμύρια iPhone 6 flex edition. Εκτός και αν αποσύρει όσα μπορέσει και τα ξαναλανσαρει με βελτιωμένο σασί. Πάντως οποίος τρέξει να το αγοράσει μετά από όλα αυτά, τι να πω…

azriel84

Η αρχή του τέλους με 10 εκατομμύρια πωλήσεις στο πρώτο τριήμερο. Ναι ΟΚ.

Ντροπή αυτό με το update για το όνομα της Apple, μάλλον έπεσαν κεφάλια χθες στο Cupertino.

alxgiann

Εντυπωσιακό νούμερο τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις αλλά όλες έγιναν πριν εμφανιστούν τα προβλήματα στ
ο σασί και το λογισμικό. Για να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Θα βρει κάποιο τρόπο η Apple να μαζέψει το χάος που δημιούργησε?

Than

@pazzo, καθε νεο update καθε εταιρίας παρουσιαζει παντα καποια προβλήματα, γι αυτο στη συνέχεια υπαρχει σύντομα μια διορθωτική αναβάθμιση. Δεν ειναι τελεια καμια εταιρία ουτε θεοί, άνθρωποι δουλεύουν εκει. Επίσης οποίος ξερει απο Apple δεν θα έπαιρνε ποτε iphone με μνήμη 8GB και αν το έπαιρνε θα ήξερε απο πριν οτι δε θα μπορει να κανει πολλα πράγματα, οπότε πρεπει να συμβιβαστεί.
@alxgiann, θεμα κυριαρχίας δεν υπαρχει με 10εκ. πωλήσεις τις πρώτες μερες. Τα καθαρά κέρδη της Apple θα τα ήθελαν πολλοί. Λογικα οι καταναλωτές θα στραφούν περισσότερο στο απλό 6 που δεν εχει προβλημα, η Apple λογικα θα αντικαταστήσει τα αγορασμένα 6+, και θα αλλάξει την παραγωγή της…ας ελπίσουμε δηλαδή!!! Το όλο θεμα με το 6+ θα της κοστίσει λιγο!!!

nikmour

Για να χαλαρώσουμε λίγο. https://www.phonearena.com/news/The-iPhone-6-bending-or-not-these-bendgate-jokes-are-too-funny_id61039
Πάντως δεν νομίζω τα παραπάνω προβλήματα να αποτρέψουν την Apple από το να κάνει ρεκόρ πωλήσεων. Μην ξεχνάμε ότι πλέον υπάρχουν 7 συσκευές στην αγορά (4, 4s, 5, 5s, 5c, 6, 6+) πλέον.

Ioannis

Με αυτήν την έννοια Mercedes και BMW δεν θα έπρεπε να βγάλουν ξανά αμάξι https://planet-greece.blogspot.com/2013/09/bmw.html

Genesis

η apple αρχίζει να πέφτει ποιοτικά μια τώρα με το update μια με το 6 plus και δεν ξέρουμε τι άλλο θα εμφανιστεί στα καινούργια iphone. αν δεν κάνει κάτι για να επανορθώσει θα χάσει πολλούς πελάτες. μην νομίζετε επειδή έκανε 10 εκατομμύρια πωλήσεις οτι σημαίνει ότι πάει καλά, βγάζει τόσα λεφτά και θα έπρεπε να ήταν ποιο μπροστά από όλες της άλλες εταιρίες και αντιθέτως έχει μείνει πίσω αρκετά και πόσο ακόμη οι ifans θα την προτιμούν αν συνεχίσει έτσι? iphone δεν έχω αλλά έχω φίλους που έχουνε και μου λένε σε κάθε update και χειρότερα….

theo
geraldo.aliai

😂😂😂😂😂😂 για το βιντεο που πρότεινε ο @theo.

nikos

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ @theo είσαι ΘΕΟΣ! Έκλαψα με το βίντεο!

Alexanderg

Γνωρίζει κανείς αν θα λυθεί το πρόβλημα που λυγίζει με την νέα ενημέρωση;

Αλέξανδρος Σ.

“η έκδοση περιέχει βελτιώσεις και επιδιορθωσεις σφαλμάτων”

Μήπως εννοούσαν ότι με την 8.0 δεν κατάφεραν να καταστρέψουν το λογισμικό και έπειτα με την 8.0.1 πέτυχαν τον στόχο τους, να αναγκασουν τα isheep να αγοράσουν καινούριο I phone??

NIkos

Τωρα εχει αρπαξει δεκα εκατομμυρια φασκελα!!!!! Εαν ισχυει φυσικα το νουμερο αυτο των πωλησεων…γιατι πολυ αμφιβαλλω….γενικα δυστυχως ή ευτυχώς αμφιαβάλλω για τα νούμερα που ακούγονται…για τις ουρές…για τα πάντα….μου φαίνονται καρα μπαμ στημενα ολα!!!!μπας και προλαβει να σωσει τιποτα!!!!

Ioannis

Έβαλα την 8.02 στο 5s και στο air μια χαρά όλα……..

thomas22888

Ρε nikmour θα μας τρελάνεις αγόρι μου ;;;;;; Που τις είδες τις 7 συσκευές ;;;;;;;; Οτι να ναι ειστε μερικοί πραγματικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.