Apple App Store: Ξεκινά η προβολή διαφημίσεων από 5 Οκτωβρίου

H Apple ανακοίνωσε τα σχέδιά της να φέρει διαφημίσεις στο Apple App Store από 5 Οκτωβρίου. Έρχεται το Search Ads program, το οποίο σημαίνει ότι όταν οι χρήστες θα ψάχνουν για ένα συγκεκριμένο app μπορεί να εμφανιστούν διαφημίσεις άλλων σχετικών εφαρμογών.

Η Apple αναφέρει ότι αγοράζοντας μια θέση για διαφήμιση, πολλοί developes θα έχουν την ευκαιρία να προσέξουν οι χρήστες τις εφαρμογές τους. Τα App suggestions, τα οποία είναι διαφημίσεις, θα έχουν μια ευδιάκριτη μπλε ένδειξη.

Η Apple διαβεβαιώνει τους χρήστες της ότι το App Store δεν θα μετατραπεί σε “ναρκοπέδιο” διαφημίσεων, καθώς θα βλέπουν διαφημίσεις μόνο όταν είναι σχετικές. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι διαθέσιμο προς το παρόν μόνο σε developers και εκδότες στις ΗΠΑ και σίγουρα η Apple θα βγάλει κάποια χρήματα. Να σημειωθεί ότι η Google έχει search ads στο Play store για πάνω από έναν χρόνο.

apple app store ads, Apple App Store: Ξεκινά η προβολή διαφημίσεων από 5 Οκτωβρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mountain7

Απο όσα διαβάζω έχω βγάλει ένα και το αυτό συμπέρασμα. Η Apple αυτοκτονεί γιατί βαρέθηκε την ύπαρξη της μή έχοντας νέες ιδέες. Σε όσους ιστοχώρους και να διάβασα, φιλικούς πρός την Apple πέφτει το κράξιμο των αιώνων. Μία η θύρα ακουστικών, μία η θύρα lightning που θέλει να βγάλει, μία το App Store Ads, μία οι Οθόνες, μία τα τζζζζζ, μία το ξεβάψιμο χρώματος…το ένα μετά το άλλο.Πάρτε όσοι θέλετε ένα 6s όσο προλαβαίνετε που είναι ακόμη κινητό γιατί μετά θα μείνετε με κάτι απροσδιόριστο στην παλάμη.
Αυτός ο Cook θα την διαλύσει την εταιρεία αυτή και δεν θα φταίει κανείς άλλος.

Paul

Και η google δεν το έχει αυτό ?

forneverarrow

@Mountain7: νομίζω ότι έχεις δίκιο φίλε. Η πολλή καινοτομία θα οδηγήσει το iPhone στη θέση που είναι σήμερα τα MacBook, iMac κλπ. Δεν θα απευθύνεται σε πολύ κόσμο αλλά σε όσους θέλουν και μπορούν να το έχουν. Αυτό μάλλον προσπαθεί να πετύχει η Apple με τις κινήσεις της. Και ας μην ξεχνάμε ότι η καινοτομία του iPhone κάποτε συμβάδιζε με τις κινήσεις των υπολοίπων (τάση για μεγάλες οθόνες αφής, πέρασμα στα smartphones). Απλά ήταν η πρώτη που το έκανε καλά. Τώρα δε νομίζω ότι η απλοποίηση της συσκευής σε τέτοιο βαθμό θα την οφελήσει, ούτε εκείνη ούτε εμάς τους χρήστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i