Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Η Apple ετοιμάζεται να το λανσάρει στις 25 Ιουλίου;

Αγαπημένο μου Apple FanBoy, σε κόβω να είσαι πολύ χαρούμενο μαζί μου, μιας και σου φέρνω ακόμα μία είδηση, ή μάλλον μία φημολογία που μπορεί και να έχει δόση αλήθειας μέσα της, για την επικείμενη έναρξη της εμπορικής πορείας του νέου λειτουργικού συστήματος της εταιρείας στης οποίας το όνομα πίνεις νερό, στις 25 Ιουλίου.

Το 9to5Mac μας πληροφορεί ότι τα Apple Stores τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό ετοιμάζονται για ολονυκτία τη βραδιά στις 24 Ιουλίου, κάτι που δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι η κυκλοφορία του Mac OS X Mountain Lion έρχεται, αφού και η ίδια η εταιρεία έχει δηλώσει ότι μέσα στον Ιούλιο θα πρέπει να το περιμένουμε.

Το OS X 10.8 Mountain Lion θα είναι ένα upgrade, το οποίο θα κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ (οι φήμες στις ΗΠΑ μιλούν για κόστος 20 δολαρίων) και ο χρήστης θα μπορεί να το βρει και να το κατεβάσει από το Mac App Store. Για να δούμε, θα βγουν οι φήμες αληθινές;

, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Η Apple ετοιμάζεται να το λανσάρει στις 25 Ιουλίου;

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
customer

Αν η τιμή είναι 20 δολλάρια, τότε θα κοστίζει γύρω στα 16-17€.

Στο App Store συνήθως (και ευτυχώς) δεν συναντάς περίεργες ανατιμήσεις όπως στο καθεστώς των μεταπωλητών και των αντιπροσωπειών.

Η τιμή είναι καλή πάντως, ας ελπίσουμε πως θα είναι και το περιεχόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.