Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Η Apple ετοιμάζεται να το λανσάρει στις 25 Ιουλίου;

Αγαπημένο μου Apple FanBoy, σε κόβω να είσαι πολύ χαρούμενο μαζί μου, μιας και σου φέρνω ακόμα μία είδηση, ή μάλλον μία φημολογία που μπορεί και να έχει δόση αλήθειας μέσα της, για την επικείμενη έναρξη της εμπορικής πορείας του νέου λειτουργικού συστήματος της εταιρείας στης οποίας το όνομα πίνεις νερό, στις 25 Ιουλίου.

Το 9to5Mac μας πληροφορεί ότι τα Apple Stores τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό ετοιμάζονται για ολονυκτία τη βραδιά στις 24 Ιουλίου, κάτι που δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι η κυκλοφορία του Mac OS X Mountain Lion έρχεται, αφού και η ίδια η εταιρεία έχει δηλώσει ότι μέσα στον Ιούλιο θα πρέπει να το περιμένουμε.

Το OS X 10.8 Mountain Lion θα είναι ένα upgrade, το οποίο θα κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ (οι φήμες στις ΗΠΑ μιλούν για κόστος 20 δολαρίων) και ο χρήστης θα μπορεί να το βρει και να το κατεβάσει από το Mac App Store. Για να δούμε, θα βγουν οι φήμες αληθινές;

, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Η Apple ετοιμάζεται να το λανσάρει στις 25 Ιουλίου;

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
customer

Αν η τιμή είναι 20 δολλάρια, τότε θα κοστίζει γύρω στα 16-17€.

Στο App Store συνήθως (και ευτυχώς) δεν συναντάς περίεργες ανατιμήσεις όπως στο καθεστώς των μεταπωλητών και των αντιπροσωπειών.

Η τιμή είναι καλή πάντως, ας ελπίσουμε πως θα είναι και το περιεχόμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.