Σάββατο
12/05/2012

Apple, Αποχαιρετά τα Google Maps για χάρη του 3D στο iOS 6 [φήμες]

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα φημολογία, η οποία μας λέει ότι η Apple ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τα Google Maps για το χατήρι μίας in house εφαρμογής πλοήγησης, η οποία εκτιμάται ότι θα είναι πιο εύχρηστη, γρήγορη και αξιόπιστη από το λογισμικό του γίγαντα της online αναζήτησης.

Η Apple λέγεται ότι πρόκειται να εκμεταλλευτεί την εξαγορά των Placebase, C3 Technologies και Poly9, προκειμένου να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη γεωγραφική βάση δεδομένων, η οποία θα μπορεί να υποστηρίζει και διαμόρφωση 3D. Είναι μεγαλεπήβολο το σχέδιο, δε λέμε, αλλά η C3 Technologies έχει ανεπτυγμένη σχετική τεχνολογία, την οποία μπορείτε να δείτε σε λειτουργία στα βίντεο που ακολουθούν.

Apple, Αποχαιρετά τα Google Maps για χάρη του 3D στο iOS 6 [φήμες]

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


3 Σχόλια

  1. Ο/Η DELAS λέει:

    Πόσες κάμερες πέζει να χρειάζονται για να φωτογραφηθεί ένας τόπος από 50 μεριές?!?(θυμίζει bing maps που είναι μόνο από 4 μεριές)

  2. Ο/Η Nickolas λέει:

    Αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι η ίδια εταιρεία που σχεδίασε τα Nokia 3D maps, και η οποία εξαγοραστηκε από την apple? Είναι όντως πολύ όμορφοι χάρτες αλλά είναι πολύ λίγες οι πόλεις που υποστηρίζονται μέχρι στιγμής, πόσο μάλλον χώρες ολόκληρες, συν του οτι απαιτούν πολύ μεγάλη επεξεργαστική ισχύ, αλλιώς θα σέρνονται.

  3. Ο/Η Max91 λέει:

    Πω πω sorry παιδια που θα το πω ετσι αλλα και το σκατο της apple ειναι το καλυτερο δεν υπαρχει κατι που να μην ειναι καλυτερο αυτης της εταιριας… σε λιγο θα μας πουν πως ο ιδιος ο θεος ηθελε μετοχες απο την εταιρια αλλαααα δεν…

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.