Apple, Αποχαιρετά τα Google Maps για χάρη του 3D στο iOS 6 [φήμες]

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα φημολογία, η οποία μας λέει ότι η Apple ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τα Google Maps για το χατήρι μίας in house εφαρμογής πλοήγησης, η οποία εκτιμάται ότι θα είναι πιο εύχρηστη, γρήγορη και αξιόπιστη από το λογισμικό του γίγαντα της online αναζήτησης.

Η Apple λέγεται ότι πρόκειται να εκμεταλλευτεί την εξαγορά των Placebase, C3 Technologies και Poly9, προκειμένου να δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη γεωγραφική βάση δεδομένων, η οποία θα μπορεί να υποστηρίζει και διαμόρφωση 3D. Είναι μεγαλεπήβολο το σχέδιο, δε λέμε, αλλά η C3 Technologies έχει ανεπτυγμένη σχετική τεχνολογία, την οποία μπορείτε να δείτε σε λειτουργία στα βίντεο που ακολουθούν.

, Apple, Αποχαιρετά τα Google Maps για χάρη του 3D στο iOS 6 [φήμες]

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DELAS

Πόσες κάμερες πέζει να χρειάζονται για να φωτογραφηθεί ένας τόπος από 50 μεριές?!?(θυμίζει bing maps που είναι μόνο από 4 μεριές)

Nickolas

Αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι η ίδια εταιρεία που σχεδίασε τα Nokia 3D maps, και η οποία εξαγοραστηκε από την apple? Είναι όντως πολύ όμορφοι χάρτες αλλά είναι πολύ λίγες οι πόλεις που υποστηρίζονται μέχρι στιγμής, πόσο μάλλον χώρες ολόκληρες, συν του οτι απαιτούν πολύ μεγάλη επεξεργαστική ισχύ, αλλιώς θα σέρνονται.

Max91

Πω πω sorry παιδια που θα το πω ετσι αλλα και το σκατο της apple ειναι το καλυτερο δεν υπαρχει κατι που να μην ειναι καλυτερο αυτης της εταιριας… σε λιγο θα μας πουν πως ο ιδιος ο θεος ηθελε μετοχες απο την εταιρια αλλαααα δεν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.