Apple, συνεργάζεται με το Shazam για το επόμενο iOS

Η Apple φαίνεται ότι στο επόμενο λειτουργικό της θα ενσωματώνει μια υπηρεσία αναγνώρισης τραγουδιών καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε συζητήσεις με την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το Shazam. Αυτό που θέλει ουσιαστικά να κάνει είναι να ενσωματώσει τη λειτουργία αναγνώρισης τραγουδιών όπως περίπου έχει κάνει με το Twitter και το Facebook.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg, η υπηρεσία μπορεί να συνεργαστεί με τη Siri η οποία θα μπορεί να απαντήσει ποιο είναι το τραγούδι που παίζει αλλά και με το iTunes Radio.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι έτοιμη η υπηρεσία αλλά το WWDC 2014 θα πραγματοποιηθεί 2-6 Ιουνίου οπότε λογικά θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

, Apple, συνεργάζεται με το Shazam για το επόμενο iOS

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris

Και ποιός δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με την apple.Μόνο η αξία που θα δώσει στο brand name shazam η συνεργασία αυτή τους φτάνει και τους περισσεύει.

kwstascifi

Εντυπωσιάζομαι. Από το 2012 το έχει το χαρακτηριστικό αυτό το Google Now.
Τώρα σε αυτό που είπε ο Chris, η πραγματικότητα είναι ότι πολλές σοβαρές εταιρείες ΔΕΝ θα θέλαν να συνεργαστούν με την Apple, ιδιαίτερα εταιρείες στον Open Source χώρο. (canonical, mozilla, κτλ)

minas

Ναι για κάποιες εταιρείες είναι θέμα αρχής, ποτέ δεν θα συνεργαστούν με την apple αλλά για το shazam είναι τεράστια επιτυχία!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.