Apple, ετοιμάζει ήδη iOS 8.1, 8.2 και 8.3

Η Apple μας έχει συνηθίσει να βγάζει ένα μεγάλο update κάθε χρόνο το οποίο δίνει στην κυκλοφορία την ίδια περίοδο με τη νέα ναυαρχίδα της, όπως έκανε φέτος με το iOS 8 και τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Ωστόσο, αυτό όπως φαίνεται θα αλλάξει. Οι νέες πληροφορίες λένε ότι ετοιμάζει ήδη iOS 8.1, 8.2 και 8.3.

Στο παρελθόν μετά την κυκλοφορία του “.1 ” iOS έβγαιναν μόνο updates που διόρθωναν διάφορα bugs που προέκυπταν. Το iOS 8 φαίνεται ότι θα είναι διαφορετικό από τις προηγούμενες εκδόσεις. Τα νέα μεγάλα updates αναμένονται να ξεκινήσουν να δίνονται από το νέο έτος. Αφού η Apple ετοιμάζει τα iOS 8.1, 8.2 και 8.3 είναι πιθανό να μην δούμε iOS 9 του χρόνου τέτοια περίοδο.

Βέβαια δεν μπορεί ακόμη τίποτα να είναι σίγουρο καθώς κάποιο από αυτά τα updates μπορεί να είναι για το 13 ιντσών iPad που περιμένουμε να ανακοινώσει ή για τους χάρτες που είχαμε ακούσει ότι θα έρθουν βελτιωμένοι στο iOS 8. Επίσης περιμένουμε να βγει και το Apple Watch οπότε το update θα έχει υποστήριξη για την φορετή συσκευή αλλά μπορεί να δούμε και το πολυσυζητημένο plit-screen mode για iPads.

ios 8 updates, Apple, ετοιμάζει ήδη iOS 8.1, 8.2 και 8.3

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μιχαλης

το ios 8.1 θα καταστρεψει παλι τα κινητα μετα θα βγαλουν το 8.2 που κατι θα φτιαξει ωστε να δουλευουν παλι και τελος το 8.3 που υπαρχει μια πιθανοτητα να φτιαξει τα προβληματα

pavlos

Εμένα το IPad 2 έγινε ένα σίχαμα

nikmour

Ναι αλλά το 8.4 και 8.5 θα σας βγάλει τα μάτια. Θa είναι το the next big thing after the next big thing, that came after the big thing.

i love rihanna

@nikmour χαχαχαχαχα ναι ετσι θα το παμε μεχρι το ios 8.99999!

Sot11

Άντε να δούμε θα βελτιωθεί καθόλου γιατί με το 8 μας κατέστρεψε!

gtar13

Απορω γιατι επιτρεπονται trollies εδω μεσα…..αυτοι που γραφουν δεν εχουν ουτε μια ios συσκευη ….

Gagarin

Ήδη στο iOS developer center κυκλοφόρησε το iOS 8.1.
Άρα παίζει να το δούμε κ σύντομα…

Χρήστος

έχω σιχαθεί τα updates.
Ακούς καλέ apple!?!? Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια με τα bug fixes!

Μετά, έχω βαρεθεί αυτά τα bots που γράφουν συνέχεια αντι-apple συνθήματα στους τοίχους του techblog.

Αμάν ρε παλικάρια, πάτε να γεμίσετε κανένα android post.

Παντέλης

Καλησπέρα …εχω ενα ipad 3 4th generation . Το προτελευταίο, πριν το air. Έχει κάνει κανείς update σε ios 8 γιατι με αυτά που διαβάζω το αποφεύγω . Ευχαριστώ

akis

δεν το αλλαζω με τπτ… iOS 7.1.2 / iPhone 5S

Alex

iOS 8.0.2 σε 5s και πατάει κάτω τα πάντα, δίνε updates apple!! μιας και τα παίρνουμε αμέσως εμείς και όχι μετά απο πόσους μήνες και άμα!! 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.