Apple: Ετοιμάζει νέα υπηρεσία streaming μουσικής για το καλοκαίρι

Όταν η Apple εξαγόρασε την Beats, πολλοί αναρωτήθηκαν τι θα γίνει με το iTunes Radio μιας και είναι μια υπηρεσία που δεν έχει πετύχει όπως θα ήθελε η Apple ενώ παράλληλα είναι όμοια με την Beats Music, αφού και οι δυο προσφέρουν streaming μουσικής. Σύμφωνα με τις φήμες μπορεί να δούμε αλλαγή ονομασίας στην υπηρεσία μουσικής ή ακόμη και νέα υπηρεσία “powered by Beats”.

Οι νέες πληροφορίες από το Billboard λένε ότι η Apple θα λανσάρει την υπηρεσία μέσα στο καλοκαίρι, την ίδια περίοδο δηλαδή που θα περιμένουμε να πραγματοποιηθεί το ετήσιο WWDC. Επιπλέον, το 9to5Mac ανέφερε ότι στο iOS 8.4 θα δούμε τη νέα υπηρεσία μουσικής, οπότε αν σκεφτούμε ότι είμαστε ακόμη στο iOS 8.1, η περίοδος του καλοκαιριού μοιάζει λογική.

Όπως και να έχει κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για ότι διαρρέει, αλλά έχει ενδιαφέρον αν δούμε τι μπορεί να κάνει η Apple για να ανταγωνιστεί αντίστοιχες μουσικές υπηρεσίες όπως το Spotify που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.

apple misic streaming, Apple: Ετοιμάζει νέα υπηρεσία streaming μουσικής για το καλοκαίρι

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Αν παει για καλοκαιρι το βλεπω παρουσιαση στην WWDC και λανσαρισμα μαζι με το iOS9 απο Σεπτεμβρη…

J

Παντως δεν ειναι έτσι όπως περίμενα. Πρώτα πρέπει να διαλέξεις πακέτο και μετα σου δίνει 3 μήνες δωρεάν. Δηλαδή κάποιος χωρίς χρήματα στο iTunes δεν μπορει να το δοκιμάσει για 3 μήνες δωρεαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.