Apple: Ετοιμάζει νέα υπηρεσία streaming μουσικής για το καλοκαίρι

Όταν η Apple εξαγόρασε την Beats, πολλοί αναρωτήθηκαν τι θα γίνει με το iTunes Radio μιας και είναι μια υπηρεσία που δεν έχει πετύχει όπως θα ήθελε η Apple ενώ παράλληλα είναι όμοια με την Beats Music, αφού και οι δυο προσφέρουν streaming μουσικής. Σύμφωνα με τις φήμες μπορεί να δούμε αλλαγή ονομασίας στην υπηρεσία μουσικής ή ακόμη και νέα υπηρεσία “powered by Beats”.

Οι νέες πληροφορίες από το Billboard λένε ότι η Apple θα λανσάρει την υπηρεσία μέσα στο καλοκαίρι, την ίδια περίοδο δηλαδή που θα περιμένουμε να πραγματοποιηθεί το ετήσιο WWDC. Επιπλέον, το 9to5Mac ανέφερε ότι στο iOS 8.4 θα δούμε τη νέα υπηρεσία μουσικής, οπότε αν σκεφτούμε ότι είμαστε ακόμη στο iOS 8.1, η περίοδος του καλοκαιριού μοιάζει λογική.

Όπως και να έχει κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για ότι διαρρέει, αλλά έχει ενδιαφέρον αν δούμε τι μπορεί να κάνει η Apple για να ανταγωνιστεί αντίστοιχες μουσικές υπηρεσίες όπως το Spotify που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.

apple misic streaming, Apple: Ετοιμάζει νέα υπηρεσία streaming μουσικής για το καλοκαίρι

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Αν παει για καλοκαιρι το βλεπω παρουσιαση στην WWDC και λανσαρισμα μαζι με το iOS9 απο Σεπτεμβρη…

J

Παντως δεν ειναι έτσι όπως περίμενα. Πρώτα πρέπει να διαλέξεις πακέτο και μετα σου δίνει 3 μήνες δωρεάν. Δηλαδή κάποιος χωρίς χρήματα στο iTunes δεν μπορει να το δοκιμάσει για 3 μήνες δωρεαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.