Πέμπτη
08/03/2012

iBooks και iTunes αλλάζουν για χάρη του νέου iPad

O ερχομός του νέου iPad με τη Retina οθόνη και τον πιο ισχυρό επεξεργαστή έφερε αλλαγές και στο software που συνοδεύει την πολυπόθητη συσκευή της Apple. Τόσο το iBooks όσο και το iTunes αλλάζουν προκειμένου να υποστηρίξουν επαρκώς τις νέες δυνατότητες, αποκτώντας νέα χαρακτηριστικά.

Το iBooks βρίσκεται πλέον στην έκδοση 2.1, η οποία υπόσχεται να προβάλλει με μεγαλύτερη ευκρίνεια και πιο μεγάλη καθαρότητα το κείμενο των βιβλίων. Αξιοσημείωτη θα είναι και η αλλαγή στην κύλιση των σελίδων και του κειμένου για τον αναγνώστη, ενώ τώρα θα μπορεί ο καθένας με μια κίνηση του δαχτύλου να μαρκάρει όποιο σημείο του κειμένου το επιθυμεί, μία σημαντική προσθήκη σε όσους θέλουν να διαβάζουν στην οθόνη όπως κάνουν και με τα κανονικά βιβλία. Μάλιστα θα μπορείτε να διαλέγετε και το χρώμα του μαρκαρίσματος του κειμένου.

Μια άλλη αλλαγή είναι το ότι θα μπορείτε να πάτε σε όποια σελίδα θέλετε απλώς και μόνο γράφοντας τον αριθμό της στο αντίστοιχο πεδίο.Το iTunes U 1.1 θα δείχνει όλο το περιεχόμενο της βιβλιοθήκης σας σε υψηλότερη ανάλυση.

iBooks και iTunes αλλάζουν για χάρη του νέου iPad

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .


Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.