Χιλιάδες δολάρια Αμερικής για να μπουν εφαρμογές στο Top 10

Πρόσφατη φωτογραφία που ανέβηκε στα κινέζικα Social Media παρουσιάζει μια κοπέλα μπροστά από δεκάδες παρατεταγμένα iPhone 5c να κατεβάζει εφαρμογές ώστες αυτές να ανέβουν στην κατάταξη των most downloaded με σκοπό να επωφεληθεί των διαφημίσεων ο publisher που έχει πληρώσει με τη σειρά του την παράνομη αυτή διαδικασία για να συμβεί αυτό!

Στην φωτογραφία διακρίνεται άλλη μια συστάδα κινητών στην απέναντι πλευρά κάνοντας εμφανές ότι πρόκειται για εργολαβία με χιλιάδες δολάρια. Το The Verge σημειώνει χαρακτηριστικά ότι η ταρίφα για να μπει μια εφαρμογή στις Top 10 free είναι 11.200 δολάρια Αμερικής ενώ αν θέλετε να παραμείνει η εφαρμογή σας εκεί θα πρέπει να ξοδεύετε 65.000 δολάρια κάθε εβδομάδα!

Apps iOS, Χιλιάδες δολάρια Αμερικής για να μπουν εφαρμογές στο Top 10

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisTP

Το Like farming εξελίσσετε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει φωνητική συνομιλία εντός εφαρμογής

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη εισαγωγή των Κοινοτήτων, το WhatsApp σχεδιάζει μια μεγάλη προσθήκη για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, ειδικά για ομάδες.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.

Internet apps Spotify

Spotify: Θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες

Το Spotify λέει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια μουσική εμπειρία χωρίς απώλειες, αν και ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια μορφή.