Pocket Avatars, το διαφορετικό video messaging app της Intel

Όταν αναφέρει κανείς το όνομα Intel συνήθως την σκέφτεσαι ως μια μεγάλη εταιρεία hardware. Σήμερα όμως η Intel αποφάσισε να μας δείξει ένα δείγμα από την δουλειά της στο software. Το Pocket Avatars, είναι ένα messaging app το οποίο σου επιτρέπει να στέλνεις video μηνύματα σε φίλους.Αλλά ο χαρακτηρισμός video messaging app δεν περιγράφει επακριβώς την εφαρμογή αυτή.

Στην ουσία είναι ένα 3D avatar που μιλάει με την φωνή σου και χρησιμοποιεί facial recognition features για να μιμείται επακριβώς τις εκφράσεις σου.

Μπορεί να μιμηθεί τις εκφράσεις του προσώπου όπως το ανοιγόκλειμα των ματιών, κινήσεις της γλώσσας καθώς και κινήσεις των φρυδιών σου.

Μελλοντικό update θα μιμείται κινήσεις και του υπόλοιπου σώματος. Επειδή το processing γίνεται real time δεν είναι εύκολο προς στιγμήν να έχεις παραπάνω από 15 δευτερόλεπτα διάρκεια στο βίντεο.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε iOS και Android και πολύ σύντομα θα τη δείτε στα stores. Θα έχει και avatar store στο οποίο θα μπορείς να αγοράσεις 45 avatars, κάποια δωρεάν και κάποια στην τιμή των 0.99 $. Εκεί θα βρεις κάποιους οικείους χαρακτήρες, όπως Lego χαρακτήρες. Επιπλέον εκτός από τις επαφές σου θα μπορείς να στείλεις τα βίντεο και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter.
, Pocket Avatars, το διαφορετικό video messaging app της Intel

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Intel

Δύο από τα παλιότερα desktop PC στον κόσμο ανακαλύφθηκαν σε καθάρισμα σπιτιού

Σε μια εποχή που ό,τι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο e-bay, γίνονται ακόμα ανακαλύψεις που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστά.

Business Chip Intel

Η Intel ζητά 5 δισ. ευρώ από τη Γερμανία για την παραγωγή τσιπ

Η Intel ζήτησε επιπλέον επιδοτήσεις 4 έως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τη γερμανική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα συγκρότημα κατασκευής Chip στην χώρα.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.

Business Intel

Intel: “Μαχαίρι” στον μισθό του CEO – Μείωση κατά 25%

Η ύφεση στην αγορά υπολογιστών οδηγεί την Intel στην απόφαση να περικόψει κατά 25% τον μισθό του CEO, Pat Gelsinger.