Αν ο Batman χρησιμοποιούσε Apple Maps [funny video]

Ο χαβαλές και τα πειράγματα για τις ασάφειες που έχουν οι νέοι Apple Maps του iOS 6 συνεχίζονται. Στο παρακάτω βίντεο παρωδία ο Batman καβαλάει την μηχανή του και παλεύει να βρει διέξοδο στους δρόμους της Gotham city με τη βοήθεια της Siri και των Apple Maps. Θα τα κατεφέρει; Δείτε το βίντεο και μην με βιαστείτε να με χαρακτηρίσετε hater, Apple είναι αυτή και ασχολούνται όλοι μαζί της.

, Αν ο Batman χρησιμοποιούσε Apple Maps [funny video]

, Αν ο Batman χρησιμοποιούσε Apple Maps [funny video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Merkouris

Xaxaxaxa καλό!!!

Johny88

Πολυ γέλιο το βιντεακι!!! Εγω παντος τσεκαρα τους χαρτες στο 4s ενος φιλου μου με ios6 και εψαχνα να βρω κατι για να τον κοροιδεψω… αλλα δε βρηκα (κανα 5λεπτο ασχοληθηκα). Μαλλον εχουν συνηθισει να τα κανει ολα τελεια η apple και τωρα της ξεφυγαν καποιες λεπτομεριες και πεσανε να τη φανε…

Panos7GR

Χαχαχαχαχαχαχα!! Πανέξυπνο βιντεάκι και πολύ αστείο!

Τώρα σχετικά με τους χάρτες, όντως έχει κάποια λάθη, όμως εντάξει μπορείς να ζήσεις και χωρίς τους Apple Maps. Εγώ που έχω στο Android μου τους Google Maps τους χρησιμοποιώ μόνο για το εξαιρετικό και πραγματικά καινοτόμο (για εμένα τουλάχιστον) StreetView! Έτσι να “ξαναπερπατήσω” τα πανέμορφα στενακια της La Rambla της Βαρκελώνης. Τέλος πάντων, να ξέρετε πως κάτι τέτοια λάθη περιμένουν οι περισσότεροι για να δημιουργήσουν τις δικές τους παρωδίες και funny videos, οι “κωμικοί” του YouTube. Γι αυτό πέσανε να την φάνε όλοι. 😉

Θεόφιλος Γ.

0χα0χ0α0χα0χα0χα0!!!! παρα πολύ καλό!!!

giannis

Η φωνη που κανανε για τον Batman ολα τα λεφτά….

Κωνσταντίνος

Τέλειο!!!

Panagiotis

Το βασικότερο είναι ότι η μηχανή του Batman “έρχεται” με το νέο dock για iPhone 5!!!!
Ακόμα και αυτός ούτε καν συζητάει για οτιδήποτε άλλο…

Καλόφτιαγμένο το βιντεάκι….καλο!

Vasilis_G

Το πιό αστείο με τους ελληνικούς χάρτες ήταν όταν ζητούσες οδηγίες απο Αθήνα για Κρήτη σου έβγαζε 1 προτεινόμενη και 2 εναλλακτικές διαδρομές οι οποίες ΟΛΕΣ ανέβαιναν Θεσσαλονίκη πέρνούσαν Καβάλα Αλεξανδρούπολη , σε περνούσαν Τουρκία….<> και κάπου στο ύψος της Αλικαρνασσού περνούσαν με καράβι στην Σαντορίνη και απο εκεί με κάποιο άλλο πλωτό μέσο πιρόγα ή σχεδία για παράδειγμα σε πήγαινε στο Ηράκλειο ή στα Χανιά (αναλόγως το ρεύμα φαντάζομαι)…
ΔΥΣΤΥΧΩΣ σε μία πρόσφατη αναβάθμιση αυτό το λάθος διορθώθηκε ….

DaDiRa

Χαχα!Έξυπνο.Και απ’ ότι είδα το κανάλι έχει πολλά ενδιαφέροντα, τέτοιου τύπου videos. 😉

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Χαχαχα ελιωσα με την φωνή του batman και μονο !!! Πως μουγκριζει έτσι ;!

Gusvos

Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τους apple maps.βασικα έχω turn by turn navigation free που οι χρήστες android με τους “εξαιρετικούς” maps της google δεν θα δουν ούτε στα πιο τρέλα τους όνειρα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software Apple Apple Maps

Apple Maps: Το επανασχεδιασμένο app διαθέσιμο στην Ελλάδα

Η Apple ανακοίνωσε ότι η ανανεωμένη της εφαρμογή Χάρτες κυκλοφορεί και είναι διαθέσιμη από σήμερα στην Ελλάδα και τη Δανία.

Internet Apple Apple Maps

Apple: Ο επανασχεδιασμός χαρτών επεκτείνεται σε Φινλανδία, Νορβηγία και Σουηδία

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι η ανανεωμένη της εφαρμογή Χάρτες κυκλοφορεί πλέον και στη Φινλανδία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία.

Smartphones Apple Apple Maps apps

Η Apple προσθέτει μια νέα λειτουργία στάθμευσης στην εφαρμογή Χάρτες

H Apple εξελίσσει την εφαρμογή “Χάρτες” για τις συσκευές της και πλέον υλοποιεί την λειτουργία στάθμευσης οχημάτων.