Belfiore, επιβεβαιώνει File Manager στα Windows Phone

Ο Joe Belfiore, Vice President των Windows, κατά τη διάρκεια του «Ask Me Anything» στο Reddit επιβεβαίωσε σήμερα τις φήμες που έκαναν λόγο για File Manager στα Windows Phone 8.1. Επεσήμανε ότι αυτή τη στιγμή δοκιμάζει τον File Manager και ευελπιστεί να είναι διαθέσιμος μέχρι τέλος Μαΐου στο Windows Phone Store.

Ο Belfiore ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με την ερώτηση του χρήστη που είπε ότι θα του κάνει δώρο ένα T-Shirt με το λογότυπο της Cortana και στη συνέχεια δημοσίευσε κάποια screenshots που δείχνουν πως θα μοιάζει περίπου ο συγκεκριμένος file manager.

Εμείς να πούμε ότι η απουσία ενός κατάλληλου file manager στα Windows Phone είναι κάτι για το οποίο η Microsoft δεχεται κριτική εδώ και καιρό.
, Belfiore, επιβεβαιώνει File Manager στα Windows Phone
, Belfiore, επιβεβαιώνει File Manager στα Windows Phone
, Belfiore, επιβεβαιώνει File Manager στα Windows Phone
, Belfiore, επιβεβαιώνει File Manager στα Windows Phone
, Belfiore, επιβεβαιώνει File Manager στα Windows Phone
, Belfiore, επιβεβαιώνει File Manager στα Windows Phone
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

51 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Conx

Όμορφα πράγματα!

chris

Μπράβο στην microsoft με έχουν ήδη πείσει να τσιμπήσω το 930.

Μιχάλης

Καλά υπάρχουν και άλλοι 4-5 αλλά ένας ακόμα επίσημος δεν κάνει κακό

Geo

Checkmate! Απο εδώ και στο εξής μόνο ανοδική πορεία για τα WP τώρα τελευταία που η MS κλείνει γρήγορα όλα τα κενά που την έκαναν να φαίνεται κάτω απο τον ανταγωνισμό. Super

Johnny

Χρήστης Android εδώ και αρκετό καιρό αλλά τα windows phone βελτιώνονται συνεχώς και επιπλέον έχω αρχίσει να γλυκοκοιτάζω και το lumia 930 οπότε μπορεί και να αλλάξω στρατόπεδο στο μέλλον…

Nio

Εχω ενα lumia 720 και ενα G2. Δεν μπορω να πω οτι εχω ξετρελαθει με τα windows. Με αφηνουν αδιαφορο και προσωπικα με δυσκολευουν μεχρι να τα συνηθίσω. Θελουν ακομα δρομο. Οποιος θελει το 720 το πουλαω. Ειναι και συλλεκτικo πλεον δεν πουλιεται.. 😛

christos

Πούλησα iPhone 5s και αγόρασα Lumia 1520. Δεν ξανακοιτάω τίποτα άλλο. Μετά από χρόνια στο android και στο ios θεωρώ πως τα WP είναι κορυφή.

stavros1211

Βήματα προς την σωστή κατεύθυνση!
Για να δούμε αν και πότε θα πείσουν τα wp…

Alex

Θα αναγνωρίζει οποιοδήποτε αρχείο έχεις εισάγει;;; π.χ. αν βάλω ένα αρχείο .XAP θα το διαβάσει;;;
Χρήστης 920 και 930 στο άμεσο μέλλον!

appo

ΕΧΩ ΛΟΥΜΙΑ 900 ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΟΚΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΑ….ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ APPS EINAI TΡΑΓΙΚΗ …KAI STA ΠΑΙΧΝΙΔΕΙΑ TO XAOS…ΒΓΕΙΚΕ ΤΟ METAL SLUG Ι ΠΑΛΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ..ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΓΕΙΑ WP TIPOTA…ELEOS

NIKOLAS

alex αν βαλεις ενα αρχειο xap το αναγνωριζει και τωρα, αλλα σε παει στο store και το ελεγχει, οποτε πειρατια γιοκ

b16bkostas

@ALEX δεν είναι αντροιντ το μαγαζί εδω.. Φυσικά δεν θα ανοίγει για να φορτωθεί xap πρέπει να είναι μέσω store.. Η να είναι ξεκλείδωτο το κινητό σου σαν developer

Alex

Το ότι έχω την 8,1 for developers θα επιτρέψει το sideloading;;;

NIKOLAS

Φιλε alex ναι μπορεις να κανεις sideloading εφαρμογες που εχεις δημιουργησει εσυ μεσω APP STUDIO. Περισσοτερα δες στο site της Msft

pantzos

Παιδιά τα WINDOWS PHONE τη μπαταρία έχουν απίστευτες είχε τύχη να δουλέψω nokia 720 για ένα διήμερο το πήρα 100% μπαταρία το επέστρεψα σε 48 ώρες και ήταν στο 65% άσχετο απλά ήθελα να το πω.

lumia

η μπαταρια στα 8.1 κατεβαινει σαν ασανσερ ουρανοξυστη με ταχυτητα φωτος ……εχω ενα χρονο wp και βλεπω αρκετα μεγαλη προοδο στο store αλλα για να γινεις ανταγωνιστικος δεν φτανει αυτο το store …τραγικες αποκλιστικοτητες …σε μας παιχνιδια και εφαρμογες που στα αλλα 2 ΟS βγαινουν χειμωνα εμεις (αν 1/10 βγει και για wp ) την παιρνουμε καλοκαιρι .Ας δωσουν λιγα φραγκα και ας πλουτηνουν το store γιατι οσο καλο και να ειναι το λειτουργικο συστημα χωρις καλο store δεν πας πουθενα .
Tα WP 8.1 αν και εχουν μερικα bugs στην BETA μορφη ειναι παρα πολυ καλα και για μενα ανωτερα απο τα αλλα 2 OS απλα το STORE διαλυει τα παντα!!!!!

ironmanmark40

Σιγά σιγά η ms ολοκληρώνει τα wp. Μήπως εδώ έχει βάλει το χεράκι του το τμήμα software της nokia; ολά δείχνουν να πήραν μπρος μετα την εξαγορά. Με το file manager ανοίγει και ο δρόμος για usb otg υποστήριξη. Επίσης πατώντας το κουμπί αναζήτησης τώρα δε θα ανοίγει μονο το bing αλλά θα εχεις την δυνατότητα αναζήτησης σε όλο το περιεχόμενο του τηλεφώνου. Τώρα μένει να διορθώσουν τα χάλια στο music app(xboxmusic), και να διαβάζει το λειτουργικό τις φωτο της nokia camera ειδικα στα 1020 και 1520,930, (φαίνονται μονο οι φωτο των 5mp, τις 20 και 38mp τις βλέπεις μονο μεσώ nokia camera app). Θα ηταν οτι καλυτερο η ενσωμάτωση των nokia apps στα wp.

Junkermann

Αντί του «Ο Τζο Μπελφιορι, αντιπρόεδρος των Windows»,

«Ο Joe Belfiore, Vice President των Windows»

κρίμα…

_Junkermann

keysmith

Η MS ξανα-ανακάλυψε τον τροχό! Μετά το 2010 (τέλος των wm) το 2014 παρουσιάζει filemanager στο “έξυπνο” λειτουργικό της (wp).

Respect!

Mimis

.. Πράγματα που θεωρούνται δεδομένα, τα παρουσιάζει η Microsoft ως θαύματα..
Η ανακάλυψη του τροχού..
Ο File Manager…
και απορώ με όλους εσας, που το εκθειαζετε κιολας…
Δηλαδή γιατί το δίνει τωρα?
Γιατί δεν μεριμνησε εξαρχής να φτιάξει ενα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ λειτουργικό?
Εν ετη 2014…
η μεγάλη ΜΙCROSOFT…
Ασε μας ρε Microsoft..
Εμας βρήκες..
Και οι πονηροι λενε… μα, τρεχει νερό, δεν κολλάει, με 512 ραμ και μονοπύρηνη cpu..
ουτε lag, ουτε τιποτα..
Ε φυσικά, ρε γατακια..
Αφου εχει τις μισες λειτουργίες του Αndroid.
Και το Froyo, έτρεχε νερο με 1 cpu και 386 mb ram..
Ήμαρτον…

keysmith

@Mimis
Μόνο που το froyo προσέφερε πολύ περισσότερα!

Mimis

@keysmith +1
χαχαχαχαχα…

GiannisMix

@mimis
“E φυσικά, ρε γατακια..
Αφου εχει τις μισες λειτουργίες του Αndroid.”
Για πες μας εδώ σε εμένα και στα υπόλοιπα γατάκια. Τι κανεις με το αντροιντ που δε κανεις με το WP? Ποιες ειναι οι μισες κι ολας λειτουργιες; Πέραν τον χαζοχαρουμενων εφαρμογών που χαίρονται τα 15χρονα.

Island

Ας πούμε ότι το Android είναι χίλιες φορές καλύτερο.

Εμείς θέλουμε Windows Phone και 930.

Δεν είναι όλοι “επιστήμονες” σα και σας……το λειτουργικό καλύπτει το 95 % του κόσμου.

Και η αισθητική του ανώτερη όλων.

Takis

Δεν καταλαβαίνω γιατί εσείς του Android εμφανίζεστε όπου δείτε άρθρο για windows.Τόσο πολύ σας καίει;Στο φινάλε αγοράστε και εσείς ένα windows και ελάτε στην παρέα μας.Έχω βαρεθεί,κάθε φορά που μπαίνω να διαβάσω κάτι να βλέπω σχόλια δικά σας.Φτάνει πια..Εντάξει το γνωρίζουμε πως στα Windows λείπουν αρκετά αλλά συνεχώς η MS τα διορθώνει.

lumia

key smith και τα λοιπα γατακια …..file manager υπαρχουν πολυ σαν εφαρμογες απλα αυτος θα ειναι ο επισημος απο την εταιρια ….ακομα και ενα lumia 520 λιγοτερο laggarei απο ενα lagdroid των 300-400 euro και μιλατε για τροχους !!!!
Εδω η lagdroid δεν εχει ανακαλυψει κατι που λεγεται “το κινητο δεν κολαει ” και μιλατε ακομα ..τι να πω

Nio

GiannisMix οπως ειπα στο σχολιο 6 εχω το 720.
Ακου τα δικα μου προβληματα. Δεν εχει file manager προεγκατεστημενο οπως το G2. Δεν μπορω μεσα απο το κινητο να φτιαξω φακελους. και να μετακινησω φωτο. (κατεβασα τρεις file manager free και ηταν αποτυχια ολοι.) Δεν μπορω να βαλω οποια μουσικη θελω μεσα απο το κινητο για ringtone for God sake…! Eπισης στις επαφες βγαινουν οι επαφες mail και δεν υπαρχει ρυθμιση για να μην φαινονται. Θελει επειγοντως notification center. Απορω πως δεν τα σκεφτηκαν ολα μαζι? Λες και δεν ειχαν δει αλλα λειτουργικα?? Το πηρα μονο επειδη ηταν nokia και για τις εφαρμογες της. Οσο ωραιο κινητο ειναι και οσο ομορφο λειτουργικο ειναι αλλο τοση δουλεια θελει. Και πρεπει να γινει ακομα πιο απλο. Το πιο απλο λειτουργικο ειναι το android, ουτε καν το iOS.
Α..! και το λειτουργικο πρεπει να ναι λειτουργικο..!!!!! Ετσι?? Αλλιως τι να το κανουμε αν δεν μας εξυπηρετεί??? προς το παρον πουλαω το 720. Σαν καινουριο ειναι οποιος το θελει (θα το βαλω και εδω.!) και οταν και αν σοβαρευτουν επανερχομαι. Μονο για την nokia. H microsoft ειναι για κλαματα. Ολο λαθη. Μια nokia μονη της δεν μπορει να κανει τιποτα.

christos

Bio πάρε android σου ταιριάζει αφού δεν έχεις ιδέα από τεχνολογία. Το notification center έχει βγει. WP 8.1 preview for developers. Γι αυτό σου λέω πάρε android γρήγορα.

Takis

Είχα Android και πείρα το Lumia 520 και τώρα έχω το 920.Ναι υπάρχουν ακόμα θέματα,αλλά ρε παιδιά υπάρχει ποιότητα εδω τα πράγματα είναι πιο απλά σε αυτό το λειτουργικό και σιγά σιγά τα windows θα καλύψουν και τον πιο απαιτητικό.

Nio

christos σε ευχαριστω για την συμβουλη σου, εχω ηδη το G2.
Αυτο που δεν καταλαβαινω εγω ρε μαγκα ειναι οτι εγω που δεν εχω ιδεα! απο τεχνολογια θελω ολα τα παραπανω χωρις να ειμαι developer και χωρις να ρισκαρω την λειτουργικοτητα του 720 μου με την developer edition. Επισης εσυ που εχεις ιδεα απο τεχνολογια πηρες ΤΩΡΑ το notification center..!!! Τι να πω ρε παιδι μου ???? Πολυ μπροστα εισαι λεμε…. !!!! Αιωνες….
Κατι αλλο το κινητο lumia 720 προοριζοταν για δωρο στην μανα μου γιατι πιστευα οτι ηταν απλο δεν κολλαει (εδω γελαω) και εχει δωρεαν χαρτες και gps offline κατι που χρειαζοταν, αλλα ουτε εγω δεν μπορω να βγαλω ακρη. Για τα 520 που λες τα windows ειναι οτι πρεπει. Για να παιρνεις τηλεφωνο. Ουτε καν για να στελνεις μηνυμα… Δεν το λεω με κακια. Απλα ειμαι αντικειμενικος. Παντου και παντα…..Δεχομαι τα καλα ολων και κραζω τα ασχημα ολων. Ρωτα και τον Κωστα που με εχει δει να κραζω τα παντα. Και για το G2 αμα θες το κραζω ολη την μερα, εχω και για αυτο ραμματα. Αλλα σε αλλο post….. φιλακια σε ολους.

GiannisMix

@nio
Οτι ζήτησες τα έχω! Όσον αφορά το file manager απο το store (όχι επίσημο της microsoft ακομα αλλα τον εχω και κάνω πολυ καλά τη δουλεια μου) και με developers που στέλνεις email ζητάς κατι και την αλλη μέρα βγαίνει update με αυτο π ζήτησες! Όχι προχειροδουλειες. Ψαξτα καλύτερα και θα τα βρεις όλα αυτά που ζήτησες!

Nio

GiannisMix πες μου ρε φιλε πως θα κανω να μην φαινονται οι επαφες mail στις επαφες??
Και πως μπορω να βαλω οποια μουσικη θελω για ringtone χωρις να μπαινω στο PC?
Πραγματικα ειναι πολυ ομορφη συσκευη και θελω να την κρατησω. Αν φτιαξουν αυτα με την 8.1 μπορει να την κρατησω την συσκευη. Και πες μου ποιον file manager εχεις κατεβασει γιατι δεν εχω υπομονη να τους δοκιμασω ολους…..

GiannisMix

@nio
Ringtone maker
Pocket explorer
Και απ τις επαφές εχεις επιλογή φιλτράρισμα να μην εμφανίζονται επαφές χωρίς αριθμό,τηλεφώνου.
Εχω preview 8.1 δε θυμάμαι για τα 8.0 αν υπάρχουν. Προασπαθησε τα.

Μιχαλης

Πλάκα μου κανείς τώρα νιο . Με το που αγόρασα το lumia 820 που ειναι το πρώτο wp κινητο μου ένιωθα λες και το είχα χρόνια . Ειναι το πιο απλό λειτουργικό και το πιο σταθερό και γρήγορο . Εχω κινητά και με τα τρία λογισμικα οπότε μπορώ να συγκρίνω και όχι σαν άλλους που κράζουν χωρίς να το δοκιμάσουν . Τώρα με τα wp8.1 που εχω βάλει εδώ και κανένα μήνα πιστεύω ειναι ένα ολοκληρωμένο λογισμικό που το μόνο που του λείπει ειναι ελάχιστες εφαρμογές . Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω το 930 αλλά δεν εχει κάρτα μνήμης και με προβληματίζει

μανος

@nio εγω εχω 1520 με 8.1 κ galagy core με τη 4.1.Κατι τετοιο μου συγκρινες πριν με τις δικες σου συσκευες βγαλε συμπερασμα..Αν δε σου ταιριαζουν τα wp ok πασο.Οσο αφορα την8.0 ειναι μερα μετη νυχτα με την 8.1.ψαξτο λιγο με την 8.1 κ θα παθεις πλακα.Ασε που ερχονται κ gdr μικρες αναβαθμισεις βελτιωσεις τον αυγουστο.φιλικα
OI υπολοιποι κ ξερετε ποιοι γιατι ριχνετε τον εαυτο σας τοσο χαμηλα με πικροχολα σχολια..

nikos

@Nio λες ότι έχεις wp και δεν ξέρεις ότι μπορείς να φιλτράρεις τις επαφές των email,ότι δεν μπορείς να βάλεις ringtone για ήχο κλήσης?Έλα πες την αλήθεια δεν το έχεις δουλέψει για πάνω από 5-10 λεπτά και απλά λόγο των παρωπίδων που σου έχουν βάλει το κράζεις ή πολύ απλά σε πληρώνει η μαμα google για να έρχεσε έδω να κράζεις τα windows phone.Μείνε με το g2 σου(το οποίο θεωρώ εξαιρετικό κινητό)και άσε εμάς τα γατάκια να παίρνουμε wp.Όμως όπως είπες και εσύ το λειτουργικό πρέπει να είναι λειτουργικό άρα να δουλεύει ΟΜΑΛΑ κάτι που στο lagdroid συμβαίνει μόνο στα high-end smartphones και αν.Επειδή λοιπόν εγώ δεν έχω 500 ευρώ για να πάρω flagship android θα μείνω στο wp τον 200 ευρώ που μου προσφέρει όλα όσα θέλω χωρίς να ΚΟΛΛΑΕΙ!

Drake

Κάτοχος και των 3 λειτουργικών (ναυαρχίδες και τα τρία και ειδικά στα Android πέρασαν ΟΛΑ πέρυσι απ’τα χέρια μου!!!), αλλά έχω να πω ότι ενώ τα WP8 είναι ακόμη πίσω σε αρκετά πράγματα για μένα αποτελούν το μέλλον! Ειδικά με την 8.1 θα κλείσει αρκετά το κενό που υπάρχει και από εκεί και πέρα μόνο άνοδος για τα WP…Και αφήστε τους Haters να λένε ότι θέλουν!

Nio

Λοιπον giannis το πρωτο κανει περισσοτερα απο αυτα που θελω. Δεν το χα βρει οταν το εψαχνα καποτε.! Το δευτερο δεν το βρισκω αλλα βρηκα κατι που μου αρεσει πολυ..!!!! Ωραια καποια κενα μεγαλα καλυφθηκαν. Στις επαφες επαναλαμβανω (με την black update) εχει φιλτραρισμα hotmail, facebook. Δεν θελω επαφες hotmail αλλα οταν τις φιλτραρω βγαινουν ολες και δεν μου μενει καμια επαφη. Ισως υπαρχει καποιος τροπος αλλα δεν θα επρεπε ρε μαγκες να ειναι πιο απλα τα πραγματα??? Δηλαδη ελεος πια.
Υ.Γ. Μιχαλης, nikos δεν το λειτουργω εγω το κινητο αλλα η μητερα μου. Τωρα με την δικια της νοημοσυνη αν μπορει να χειριζεται πιο ανετα το android και δυσκολευεται πολυ με τα windows δεν νομιζω να αποτελει εξαιρεση. Εγω τωρα που το εψαξα λιγο καλυφθηκαν καποια πραγματα και με την 8.1 θα ερθουν στα ισα τους. Επισης για να βαλω ενα ringtone πρεπει να κατεβασω εφαρμογη νταξ οκ. Αμα ειναι για να χτισω το λειτουργικο σωστα να κατεβασω αλλες 50 εφαρμογες αστο… Ειπαμε θελουν λιγη δουλεια ακομα. Δεν κολλανε (πολυ) αλλα δεν υπακουνε και σαν τα αιφον. Μολις παρουν και αυτα εξτρα πραγματακια θα τραβανε και αυτα το ζορι τους.

Nio

Μανος το δικο σου ειναι το πιο καλοπροαιρετο σχολιο. Επιτελους ενας ανθρωπος να μιλησει σωστα με επιχειρηματα οπως ο giannismix. Θα περιμενω την official 8.1. Δεν θελω να το σκοτωσω στα 150. Το πηρα για την απλοτητα του λειτουργικου οπως προειπα αλλα δεν με ικανοποιησε πληρως. Οχι για μενα εγω θα το χειριζομουν μια χαρα, τεσπα θα το δω με την 8.1 γιατι διχως notification bar για πιο μεγαλο ανθρωπο που δεν εχει κ την καλυτερη σχεση με την τεχνολογια ειναι επιστημη να πας να ανοιξεις το 3g.

lumia

Nio….αμα εχεις ακουμπησει wp συσκευη για παραπανω απο 10 λεπτα εγω το πεταω απο το μπαλκονι τωρα το κινητο..δεν εχεις ιδεα απο wp και σαν προβατο οτι ακους το λες χωρις να εχεις ακουμπησει συσκευη στα χερια σου ..μονο απο το οτι λες τα wp περιπλοκα καταλαβαινω τα παντα .

Tom

@lumia δηλαδη οποις δεν αρεσκεται στα wp η δεν βολευεται στο λειτουργικο ειναι ψευτης; Καλη φαση.

lumia

Tom…σε σχεση με το αντροιντ ναι …το αντροιντ ειναι πιο υπολογιστης φαση ενω το IOS και WP ειναι πιο ευχρηστα ….και ο τυπος δεν ειπε οτι δεν τον βολευουν αλλα το οτι ειναι περιπολοκο !!!

Tom

Αν το παιδι δεν μπορει να κανει αυτα που θελει με το ρυθμο και την ανεση που θελει και εχει συνηθισει δεν μπορει να πει κανεις οτι ψευδεται. Διαφορετικα ολοι θα γουσταραμε τις ιδιες γκομενες τις ιδες δουλειες τα ιδια χομπι τα ιδια ταξιδια και τα ιδια κινητα.

Nio

Lumia εγώ πήγα και πήρα το 720 στα 200 ευρώ για να το δοκιμάσω χωρίς να έχω δουλέψει καθόλου τα Windows για να δώσω μια ευκαιρία στο νέο λογισμικό οπότε αν θες να με αποκαλείς πρόβατο το δέχομαι..!! Τότε που το πρωτο πήρα δεν υπήρχαν καποιες εφαρμογές και δυσκολευομουν. Δεν ξανά ασχολήθηκα. Αν όμως φτιάξουν τα πράγματα όπως λένε οι φίλοι παραπάνω με την 8.1 τότε όλα καλά. Αλλά ότι θέλουν δουλειά θέλουν. Δεν μπορώ να γράψω άλλο γιατί το έχουμε κάνει forum. Ευχαριστώ τους φίλους που απαντάνε καλοπροαιρετα.

GiannisMix

@nio
Να σαι σίγουρος με τα 8.1 που θα πάρεις τον Ιούνιο(?) θα είναι όλα ολυ πιο κομπλέ. Αν θες κατι ρωτα κ στο μέλλον. Πάντως εγω με τα 8.1 ειμαι πλήρης

bgfd5

Οταν ειδα τα σχολια του mimis και του keysmith λεω, ε ρε να τους ειχα μπροστα μου. Μου θυμιζουν τους απολυτους L ose rs στο στρατο και αλλου. Καρπαζια και γρηγορα.

Παρεμπιπτοντως, την αλλη φορα που θα σου βγαλει μονοπυρηνο σα το omnia το ιδιο score στο browsermark 2.0 με το galaxy S III με το πρωτο software ελα να μου πεις για froyo και 512 ram. Σαχλαμαρα. Ε σαχλαμαρα. Για οσους θυμουνται.

Τα ιδια και με το 920 που ειχε σκισει στο sun spider. Κ.ο.κ. Με το ιδιο hardware, εχεις τελικα πιο ανετη αποδοση σε συγχρονες εργασιες.

Πες το ελαφρυ, πες το πετσοκομμενο ο,τι θες (που δεν ειναι) το θεμα ειναι οτι ειναι καλογραμμενο, ανετο και σιγουρα δεν ειναι τοσο κλειδωμενο οσο το ios. Μπορεις να πεις οτι ειναι στη μεση των δυο? Εχει σημασια?

Mimis

@bgfd5

Εσύ, καλά κάνεις και υποστηρίζεις Wp.
Γιατί έχεις αντιπροσωπία Νοκια.
Πες μου σε παρακαλώ, γιατί εν ετη 2014,η εταιρεία ΣΟΥ δεν βγάζει ενα ολοκληρωμένο λειτουργικό?
Γιατί πρέπει να βγάλει 15 εκδόσεις για να δωσει εναν αυτονόητο browser?
Μιλάς για τεστ..
Στο τεστ ασχετοσύνης, περνας με άριστα..
Δε σου χουν μάθει οτι τα τεστ και συγκριτικά και σουίτες, με διάφορα τερτίπια και άλλες αρχιτεκτονικες hardware, δείχνουν αλλα αντι άλλων?
Καρπαζια, και γρήγορα μάλιστα..
Τα λεμε, γατάκι..
Νιάου.

Panagiotis Koundis

@giannismix φίλε έχω το 920.. αλλά όταν πατάω για ενημέρωση λογισμικού δε μου βρίσκει κάτι! την developer πως την έβαλες;

bgfd5

Εγω “mimis” σου μιλησα και με νουμερα ακομη.

Παρε αυτη τη στιγμη ενα ρημαδι 920 που ειναι παλιο. Βαλε την 8.1. Ξεκινα να φορτωσεις την desktop version του in.gr. Κανε το ιδιο με το S4 π.χ. Δες ποιο τελειωνει πρωτο.

Κανε το ιδιο με το g2. Ιδιος χρονος. Καλυτερη επιδοση ανα hardware τα windows phone.

Αν για ολοκληρωμενο λειτουργικο τοσο καιρο γκαριζες για file manager και notification center, παρτα ρε ασχετε, τωρα τι θα εχεις να πεις?

Τι αντιπροσωπεια Nokia ρε κουτουκα, φαρμακοποιος ειμαι, για την περιπτωση σου φαρμακο δεν υπαρχει.

GiannisMix

@panagiotis koundis
Κι εγω το 920 εχω.
Αρχικά μπες εδώ https://appstudio.windowsphone.com/?stay=1 και πάνω δεξιά κλικαρεις στο start new project. Κανεις μια ψευτοεφαρμογη. Καλώς ήρθες στους developers!!:P χεχε μετά κατεβάζεις απο το store την εφαρμογή preview for developers και κανεις log in. Και μετά αν ψάξεις πρέπει να σου εμφάνισει διαθέσιμη ενημερωση. Ωστόσο μην αγχωθείς! Ειναι 2-3 ενημερώσεις ως την 8.1.. Θέλει καμποση ώρα για να ολοκληρωθουν όλες οι ενημερώσεις. Μη το ξεκινήσεις αν δεν έχεις καμια ώρα στη διαθεση σου.
Όταν θα την βάλεις την 8.1 μη ξεχάσεις στην οικονομια μπαταρίας πήγαινε και απενεργοποίησε απο το παρασκήνιο οτι εφαρμογή δε θες γιατι αυτόματα τις ενεργοποιεί όλες και θα σου καταπίνει την μπαταρία αν δε το φτιάξεις.
Αυτα!

philip

Αν οντως εχουν εναν σοβαρό file manager κραταω το lumia 620. Αυτοι οι τρεις που εχουν στο market ειναι για το αναθεμα. Ενας καλουτσικος ειναι ο metro file manager αλλα και αυτος με τους γνωστους περιορισμούς της Microsoft. Θα δεξει ππαιδια. Παντως μεχρι τωρα τα wp8 ειναι για χρηστες πολυ κατω του μεσου ορου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Software Microsoft Windows Phone Windows Phone 8.1

Windows Phone 8.1: Τέλος η υποστήριξη από τη Microsoft

Η Microsoft δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή τα τελευταία χρόνια όσον αφορά στα smartphones, αλλά συνέχιζε να προσφέρει υποστήριξη στα μοντέλα που υπάρχουν στα χέρια των χρηστών της. Ωστόσο, η ίδια απομακρύνεται ακόμη περισσότερο από τον τομέα αυτό.

Software Facebook Messenger Windows Phone 8

To Messenger σταματά να υποστηρίζει Windows Phone 8 & 8.1

Όπως έγινε με την εφαρμογή του Skype για Windows Phone 8 και 8.1, και το Facebook από τέλη Μαρτίου σταματά την υποστήριξη του Messenger για τις παραπάνω εκδόσεις του Mobile OS της Microsoft. Πρόσφατα ξεκίνησε την αποστολή emails σε όσους χρησιμοποιούν το Messenger, ενημερώνοντάς τους για την σχετική απόφαση.

News LG LG Smartphones LG Windows Phone Smartphones

LG: Νέα συσκευή δείχνει επιστροφή σε Windows Phone μετά από χρόνια

Εχθές γράφτηκε πως η HTC ίσως να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει συσκευή που θα τρέχει Windows 10, το λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Αυτή θα μπορούσε να είναι η ναυαρχίδα HTC One M9 ή κάποιο άλλο πιο οικονομικό μοντέλο smartphone. Φαίνεται ότι και η LG ετοιμάζει comeback.