BlackBerry Screen Reader, Εφαρμογή για άτομα με προβλήματα όρασης

Η Research In Motion (RIM) παρουσιάζει τον BlackBerry Screen Reader, μια δωρεάν εφαρμογή λογισμικού που βοηθάει καταναλωτές που έχουν προβλήματα όρασης να χειριστούν με BlackBerry smartphone τους. O BlackBerry Screen Reader παράγει ένα ηχητικό σήμα που βασίζεται στις οπτικές πληροφορίες που εμφανίζονται στα smartphone.

Η εφαρμογή BlackBerry Screen Reader είναι δωρεάν και διαθέσιμη στο www.blackberry.com/screenreader για τα BlackBerry Curve 9350, 9360 και 9370 smartphones. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στα αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά και ισπανικά.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του BlackBerry Screen Reader περιλαμβάνουν:
• Υποστήριξη για βασικές εφαρμογές – Οι χρήστες μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε βασικές εφαρμογές των BlackBerry όπως email, ημερολόγιο, τηλεφωνικές κλήσεις και άλλα.
• Φωνητικές ρυθμίσεις – Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν στις ανάγκες τους τις ρυθμίσεις μετατροπής του κειμένου σε λόγο (ένταση, τόνος και ταχύτητα ομιλίας) και τις προτιμήσεις τους για τα σημεία στίξης, την εκφώνηση και τον κωδικό ασφαλείας.
• Συντομεύσεις πληκτρολογίου– Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν τις φωνητικές και ακουστικές προτιμήσεις τους γρήγορα και εύκολα με συντομεύσεις του φυσικού πληκτρολογίου.
• Εύκολα προσβάσιμες οδηγίες –Οι οδηγίες χρήσης είναι διαθέσιμες και εύκολα προσβάσιμες σε μορφή HTML μέσω ενός desktop web browser.

, BlackBerry Screen Reader, Εφαρμογή για άτομα με προβλήματα όρασης

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει φωνητική συνομιλία εντός εφαρμογής

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη εισαγωγή των Κοινοτήτων, το WhatsApp σχεδιάζει μια μεγάλη προσθήκη για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, ειδικά για ομάδες.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.

Internet apps Spotify

Spotify: Θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες

Το Spotify λέει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια μουσική εμπειρία χωρίς απώλειες, αν και ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια μορφή.