Παρασκευή
22/03/2013

BlackBerry World, Ξεπέρασε τις 100.000 διαθέσιμες εφαρμογές

Το BlackBerry World – το application store της BlackBerry – διαθέτει πλέον πάνω από 100.000 εφαρμογές (δωρεάν και επί πληρωμή) όπως ανακοίνωσε η κατασκευάστρια εταιρεία από τον Καναδά. Από αυτές οι 30.000 προστέθηκαν τις τελευταίες 7 εβδομάδες με αφορμή την έλευση της νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος BlackBerry 10 OS.

To πρώτo μοντέλo με το εν λόγο λειτουργικό σύστημα είναι το full touh BlackBerry Z10 που αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην χώρα μας μέσα στον μήνα από την WIND.

BlackBerry Z10 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .


5 Σχόλια

 1. Ο/Η dimitris λέει:

  Νομίζω πως έχει κάνει μια ιδιαίτερα σοβαρή προσπάθεια, προσπαθώντας να εισάγει και την νοοτροπία του businnes and entertainemt τηλεφώνου.

 2. Ο/Η nikos λέει:

  Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω γιατί έχω δει μεγάλη πρόοδο από την BB και στις εφαρμογές και σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Μπράβο στην BB.

 3. Ο/Η Θανάσης λέει:

  Νομίζω ειναι σήμερα από τις καλύτερες προτάσεις. Αν και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν είναι στην κορυφή, η απόδοση της συσκευής φαίνεται πολύ καλή και το λειτουργικό αρκετά φρέσκο.

 4. Ο/Η Τασος ο Ν. λέει:

  Απλα να πώ εντελώς πληροφοριακά, ότι η κάρτα γραφικών του Ζ10 είναι πολυ πίσω από τα υπόλοιπα high end κινητά… Θα μου πει κανείς βέβαια, ότι το Ζ10 δεν ειναι για gaming, ούτε η ΒΒ έβγαζε ποτέ τέτοιου είδους κινητά…

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.