Box vs Dropbox, Σύγκριση των Cloud storage υπηρεσιών [infographic]

Δύο από τις πιο δημοφιλείς Cloud storage υπηρεσίες, το Box και το Dropbox, έρχονται να αναμετρηθούν σε ένα νέο infographic το οποίο κάνει την εμφάνιση του τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Αρχικά, παρουσιάζονται κάποιες γενικές πληροφορίες για το Cloud και τις δυνατότητες του ενώ στην συνέχεια ακολουθεί η σύγκριση των δύο προαναφερθέντων υπηρεσιών.

Ας δούμε λοιπόν πως μάχονται οι δύο υπηρεσίες για να παραμείνουν στο παιχνίδι του ανταγωνισμού, αν και σίγουρα θα μπορούσαν να είχαν συμπεριληφθεί και άλλες Cloud υπηρεσίες άλλων εταιριών όπως π.χ. το iCloud της Apple στο infographic.

, Box vs Dropbox, Σύγκριση των Cloud storage υπηρεσιών [infographic]
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Adobe Amazon Apple

Τα 40 πιο περιζήτητα brands τεχνολογίας που θέλουν όλοι να εργαστούν

Αν είστε μέσα στην τεχνολογία και θέλετε να εργαστείτε κάπου, οι ειδικοί δίνουν τη δική τους προτίμηση στα κορυφαία tech brands.

Software Adobe Apple Dropbox

Πόσο καλά προστατεύουν οι εταιρείες τεχνολογίας τα δεδομένα μας;

Έκθεση του Electronic Frontier Foundation, μιας Ρυθμιστικής Αρχής των ΗΠΑ αναλύει πόσο καλά 26 εταιρείες τεχνολογίας διασφαλίζουν τα δεδομένα των χρηστών τους από την κυβέρνηση.

Software Dropbox

Dropbox: Προσθέτει σαρωτή εγγράφων και αρκετά νέα χαρακτηριστικά

Το Dropbox σήμερα έκανε διαθέσιμα μια σειρά από updates για την υπηρεσία στα οποία το πλέον χρήσιμο είναι η δυνατότητα που προστέθηκε στη mobile εφαρμογή για σάρωση εγγράφων.

News Dropbox Star Windows 10

Dropbox For Windows 10: Με αναγνώριση προσώπου και ίριδας

Dropbox και Microsoft επεκτείνουν περαιτέρω την μεταξύ τους συνεργασία προκειμένου να φέρουν μεγαλύτερη παραγωγικότητα και νέες υπηρεσίες σε PC και tablet με Windows 10. Ανακοινώθηκε νέο app ειδικά για συσκευές με Windows 10.