Buzzdoes, Μετατρέψτε τους χρήστες της εφαρμογής σας σε διαφημιστές της

Είστε ικανότατοι developers και έχετε φτιάξει μια εξαιρετική εφαρμογή, αλλά δεν σας περισσεύει ούτε ένα cent για να ξοδέψετε προκειμένου να καταφέρει να γίνει γνωστή η εφαρμογή σας στον υπόλοιπο κόσμο και να ξεχωρίσει μέσα από το διόλου ευκαταφρόνητο πλήθος apps που ξεφυτρώνουν καθημερινά στα application stores. Το Buzzdoes έρχεται να σας δώσει τη λύση με έναν απλό, ευρηματικό τρόπο.

Οι χρήστες της εφαρμογής σας καλούνται να την προτείνουν και σε άλλους χρήστες με κίνητρο να κερδίσουν χρήματα, δωρεάν εφαρμογές και άλλα ψηφιακά καλούδια. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να μαζέψουν τα χρήματα από τις προτροπές που κάνουν ή να τα χαρίσουν σε δωρεές, ενώ ένα μέρος από αυτά τα κρατά για τις υπηρεσίες του το Buzzdoes. Η υπηρεσία εμφανίζει μια λίστα από τους Facebook φίλους, τις email επαφές του κάθε χρήστη, στους οποίους μπορεί κανείς να προτείνει την εφαρμογή που χρησιμοποιεί και να κερδίσει έτσι δώρα. Με ένα κλικ, το Buzzdoes αυτόματα στέλνει ένα download link για το app με ένα μήνυμα email ή μέσω Facebook στους φίλους που έχει επιλέξει ο χρήστης. Εάν ο φίλος σας κατεβάσει την εφαρμογή, τότε κερδίζετε το ανάλογο δώρο. Οι developers πληρώνουν ένα fee με το που χρησιμοποιούν για πρώτη φορά το Buzzdoes, ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγουν, ενώ υπάρχει και ένα limited πακέτο.

, Buzzdoes, Μετατρέψτε τους χρήστες της εφαρμογής σας σε διαφημιστές της

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.