Chameleon Launcher, Widget centric UI για Android tablets και smartphones

O Chameleon Launcher προορίζεται για χρήση σε Android tablets και smartphones και σήμερα βρίσκεται σε alpha δοκιμαστική έκδοση. Πρόκειται για ένα user interface που αποθεώνει τα widgets και δείχνει τόσο ξεχωριστό που μπορεί να παραξενέψει κάποιους. Στο παρακάτω βίντεο παίρνουμε μια δυνατή γεύση από τα transitions αλλά και την εμπειρία χρήσης του Chameleon Launcher.

Δείτε το να τρέχει σε tablet και από τη μέση του βίντεο και μετά σε smartphones όπως το Galaxy Note II και το LG Nexus 4.

, Chameleon Launcher, Widget centric UI για Android tablets και smartphones

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας

Πολύ ωραίο consept! Φαίνεται χρήσιμο και για tablets και για κινητά

anast

θα βγει και για αλλα μοντελα οπως galaxy nexus η θα πρεπει να το βρω πειραγμενο απο καποιο αλλο site εκτώς του google play?

gaidaros.gr

Σαν τον nova launcher μου μοιαζει ο οποιος κατα την γνωμη μου ειναι οτι καλυτερο υπαρχει…

keftes

επίσης θα μπορούσες να πεις διάφορα για το ubuntu και μια καλή ρομ για galaxy nexus

Δημητρης

Παντως σε nexus s που το δουλευω ειναι πολυ χρησιμο και λειτουργικο, το τηλεφωνο δεν κολαει καθολου

ΑΡΓΥΡΗΣ

Το ειχα σε nexus 7 και ηταν πολυ ωραιο. Ειναι ιδανικο για ταμπλετες,ετσι πρεπει να ειναι το ui τους. Δυστυχως,καταναλωνει πολλους πορους και μου εκανε στιγμιαια,αλλα υπαρκτα λαγκαρισματα. Δεσμευε περιπου 200mb ram!

Darth

το δοκίμασα στο trasnformer prime του φίλου μου… σαν interface πάρα πολύ καλό και παραγωγικό………. αλλαααααααααααααααααααααααα από θέμα κατανάλωσης πόρων είναι ……… άστα………. 210 mb σε χρήση ram……….. ο χρηστός και 12!!! ούτε launcher στα linux να ήταν……..

έτσι γυρίσαμε στο apex launcer με tabled mode ενεργό………

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.