Check 10, Κλασσικό παιχνίδι γνώσεων για Windows Phone smartphones

Το check 10 είναι ένα κλασσικό παιχνίδι ερωτήσεων, όπου οι παίχτες χωρίζονται σε δύο ομάδες. Η εφαρμογή δίνει την ερώτηση στη μία ομάδα κ η άλλη θα πρέπει να βρει όσο το δυνατόν περισσότερες απαντήσεις και να μαζέψει πολλούς πόντους. Μετά την επανάληψη όλων των γύρων, η ομάδα με τους περισσότερους πόντους κερδίζει.

Η εφαρμογή Check 10 βρίσκεται διαθέσιμη στο Windows Phone Store και για αυτό το Σαββατοκύριακο ο δημιουργός του Ναΐμ Γκαμπέρλο την προσφέρει δωρεάν για όλους τους φίλους του Techblog και των Windows Phone smartphones. Κατεβάσε την εφαρμογή από εδώ.

Check 10, Check 10, Κλασσικό παιχνίδι γνώσεων για Windows Phone smartphones

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ChristosNL800

Πολυ ωραιο…

thanos3

Κατι σαν το “πες βρες” για android…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει φωνητική συνομιλία εντός εφαρμογής

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη εισαγωγή των Κοινοτήτων, το WhatsApp σχεδιάζει μια μεγάλη προσθήκη για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, ειδικά για ομάδες.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.

Internet apps Spotify

Spotify: Θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες

Το Spotify λέει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια μουσική εμπειρία χωρίς απώλειες, αν και ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια μορφή.