Chrome 24, Νέα έκδοση με πολλές διορθώσεις [download]

Η Google έδωσε στη κυκλοφορία τη νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome 24 για υπολογιστές, προσφέροντας μία γρηγορότερη και σταθερότερη εμπειρία. Συγκεκριμένα, η έκδοση 24 του Chrome περιέχει διόρθωση αρκετών bugs που εντοπίστηκαν σε Flash Player, Youtube, omnibox, bookmark sync, Javascript αλλά και στην απόδοση σε λειτουργικό σύστημα Windows 8.

Επιπλέον, η νέα version προσφέρει βελτιώσεις στη ταχύτητα του browser και νέες εκδόσεις V8 και Webkit. Η αναβάθμιση γίνεται αυτόματα σε όσους έχουν ήδη εγκατεστημένο τον Google Chrome. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την έκδοση 24 μέσω του επίσημου blog της Google εδώ.

, Chrome 24, Νέα έκδοση με πολλές διορθώσεις [download]

Πηγή: 1, 2

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilis

μου φαινεται οτι αντιμετωπιζω καποιο προβλημα με το html5… δεν ξερω και πολλα αλλα τα html5 βιντεο δεν τα παιζει απο τοτε που εκανα αναβαθμιση. ξεκιναει το βιντεο να παιζει και ξαφνικα διακοπτετε.. δεν νομιζω να εχω κανει κατι.. απλα αναβαθμιση εκανα ,.

keysmith

Να τα 100στίσουν (άκου έκδοση 24 για μερικά bugs). 😛

To έχει παρακάνει με τα major versions η google (και FF) για ψίλουπήδημα..

Ανδρέας

Και chrome beta για android! Πολύ πιο σβέλτος απο τον υπάρχον chrome

spyros

Αμα αρχιζουν να μας πειραζουν και τα νουμερα… Παντως οι αλλαγες ειναι ελαχιστες και δεν εχω δει μεγαλες διαφορες μεχρι τωρα με το 24.0.1312.52 m

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Chrome Google

Η Google παραδέχτηκε ότι συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία και στην ανώνυμη περιήγηση

Η Google πρόκειται να διευθετήσει μια ομαδική αγωγή που αφορούσε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης και παραβιάσεις του απορρήτου.

Internet Chrome Edge Firefox

Χρήστες του Firefox υποστηρίζουν ότι η Google σκόπιμα επιβραδύνει το YouTube

Προσπαθώντας να καταπολεμήσει τo ad blocking, η Google ξεκίνησε πρόσφατα να ζητά από τους χρήστες να τα απενεργοποιήσουν.

Internet Chrome featured Google

Google Chrome: 5 ενημερώσεις στη γραμμή διευθύνσεων

To Google Chrome λαμβάνει ορισμένες σημαντικές ενημερώσεις για τη γραμμή διευθύνσεών του, με την εταιρεία να αποκαλύπτει πέντε από αυτές.

Smartphones Chrome Google Google Chrome

Google Chrome: Νέα εμφάνιση για τα 15 χρόνια του browser

To Google Chrome στα desktop πρόκειται να αποκτήσει μια διαφορετική εμφάνιση, καθώς θα ενημερωθεί με βάση τη σχεδιαστική γλώσσα Material You.