CyanogenMod 11 Nightly, Διαθέσιμη για το Sony Xperia Z1 Compact

Η πρώτη ROM της ομάδας των CyanogenMod για το Sony Xperia Z1 Compact είναι διαθέσιμη και συγκεκριμένα η Nightly έκδοση (μη τελική) για όσους θέλουν να δοκιμάσουν το Android 4.4.2 KitKat και άλλα καλούδια νωρίτερα από όλους. Η custom ROM έχει μέγεθος περίπου 250MB και θα πρέπει να ξεκλειδώσετε τον bootloader για να την περάσετε κάτι που ίσως αχρηστέψει τη συσκευή σας, γιαυτό προσοχή.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε με δική σας ευθύνη θα βρείτε τις ROM εδώ.

Sony Xperia Z1 Compact πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, CyanogenMod 11 Nightly, Διαθέσιμη για το Sony Xperia Z1 Compact

, CyanogenMod 11 Nightly, Διαθέσιμη για το Sony Xperia Z1 Compact

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
χρηστος σαμ

πλεον με τον cyanogenmod installer δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα,τα κανει ολα απο μονα του και μεσα σε 10 λεπτα εχεις cm στο κινητο σου.

sot

@χρηστος
το cyanogenmod installer εγκαθιστά μόνο της stable εκδόσεις κι όχι της nightly.

reese

Επίσης δεν υποστηρίζει Sony συσκευές (για την ώρα;).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Cyanogen cyanogenmod

Cyanogen: Απολύσεις και στροφή στη δημιουργία apps

H CyanogenMod ήταν και είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες Android ROMs. Ειδικά την εποχή που οι κατασκευαστές συνήθιζαν να φορτώνουν τα κινητά τους, η CyanogenMod έφερνε ένα πιο γρήγορο και πιο καθαρό user interface στο Android smartphone.

News Sony Sony Android Smartphones Sony smartphones

Sony Xperia Z1, Z1 Compact και Z Ultra: Αναβαθμίζονται σε Android 5.1.1

Η Sony ξεκίνησε να αναβαθμίζει σε Android 5.1.1 Lollipop τα Sony Xperia Z1, Sony Xperia Z1 Compact και Sony Xperia Z Ultra. Την περασμένη εβδομάδα είχαν προηγηθεί τα Sony Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR και Xperia Tablet Z. Πρόκειται για σχετικά παλιές συσκευές και είναι θετικό που η Sony δίνει τις αναβαθμίσεις.

News Android Lollipop Sony Sony Android Smartphones

Sony Xperia Z1, Z1 Compact, Z Ultra, Z3 Dual: Θα πάρουν Lollipop από βδομάδα

H Sony έχει ξεκινήσει ήδη να αναβαθμίζει σε Android 5.0 Lollipop τα Sony Xperia Z2 και Sony Xperia Z2 tablet, σε συγκεκριμένες περιοχές. Μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter ανακοίνωσε σήμερα ότι από την άλλη εβδομάδα έρχονται κι άλλες συσκευές.

News cyanogenmod OnePlus OnePlus Android smartphones

OnePlus One: Ξεκίνησε το CyanogenMod update

Όπως το περιμέναμε το OnePlus One ξεκίνησε να αναβαθμίζεται εχθές αλλά όχι σε Android Lollipop. H έκδοση 05Q που βασίζεται σε Android 4.4.4 πήρε CyanogenMod update OTA. Η αναβάθμιση φέρνει νέα χαρακτηριστικά όπως το ενσωματωμένο SwiftKey virtual πληκτρολόγιο που δεν χρειάζεται πλέον εγκατάσταση από το Google Play Store