CyanogenMod 9 Nightlies για το Samsung Galaxy S III

Τα ακούραστα και εργατικά παιδιά της ομάδας CynogenMod διέθεσαν για download και rootάρισμα την έκδοση CyanogenMod 9 Nightlies που ουσιαστικά είναι μια Vanilla έκδοση του λειτουργικού συστήματο Android Ice Cream Sandwich χωρίς κανένα πρόσθετο όπως το user interface TouchWiz UX Nature της Samsung. Αγνό, καθάριο “παγωτό” για το κινητό το Galaxy S III, προσοχή όμως γιατι δεν είναι ακόμα εντελώς έτοιμο και θα πρέπει να προχωρήσετε με δική σας ευθύνη.

Περισσότερες πληροφορίες και διάβασμα στους XDA Developers.

, CyanogenMod 9 Nightlies για το Samsung Galaxy S III

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Demis

ο ναιιιιιι η ομάδα της cm πάει τα κινητά σε άλλο επίπεδο!!
μπράβο παιδιά μπράβο 😀

nick2011

Κάπως άσχετο, αλλά ποστάρω για να το δει κάποιος απ’ το techblog, ίσως ο κ. Βλαχάκης…

Δεν ξέρω αν έχω χάσει επεισόδια… αλλά, τελικά, το κινητό κληρώθηκε ???? Ήρθε το ΟΚ από voda ????

Mike31

Πολύ ομορφο κινητό!!! Και πολύ ακριβό!! νομίζω γύρω στα 700ευρώ! Δεν ειναι και λίγα τα λεφτα.. Θα μπορέσει να χτυπήσει όμως στα ίσια τον ανταγωνισμό (iPhone)? Κύριε Βλαχάκη, θέλω να σας παρακαλέσω να μας κάνετε ένα test συγκριτικό το Samsung Vs. iPhone!!! το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον!

Το λογισμικό του Samsung (ice cream sandwitch) ειναι android? ρωτάω γιατι έχω ενα Nokia με windows (οταν το αγόρασα δεν το ήξερα) και το εχω σκυλομετανιώσει γιατι δεν μπορώ να παίξω τις αγαπημένες μου εφαρμογές (jeebboo) απο το κινητό…

Βαγγέλης

καλημερα παιδια!!! Εχω το Samsung Galaxy SII, που ειναι φανταστικο κινητο και σιγουρα το Samsung Galaxy SIII θα ειναι ακομα καλυτερο!!! Τo Samsung Galaxy SII παιζει παντως την εφαρμογή του Jeebboo (το ξερω γιατι εχω κολλησει και παιζω καθε μερα χωρις προβλημα απο το κινητο μου) οποτε σιγουρα και το Samsung Galaxy SIII. Το προτεινω παντως γιατι εγω σιγουρα θα το παρω!!!!

ΜΑΡΙΝΑ

καλημερααααα!!! Παιδια εχω το iphone3 το οποιο μου παρουσιαζει καποια προβληματα ως προς το λογισμικο του και κολλαει συνεχεια. Βλέπω οτι ο Βαγγελης για το Samsung Galaxy SII εχει καλες κριτικες (και εγω εχω φαει κολλημα με το jeebboo και δεν μπορω να το παιξω στο iphone παρά μόνο στο pc mou και με εκνευριζει γιατι ειναι καταπληκτικο trivia game!!!). Συμφερει να παρω το Samsung Galaxy SIII?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.