CyanogenMod Account, Aπομακρυσμένη διαχείριση

Η CyanogenMod ROM από πολλούς θεωρείται η καλύτερη Custom ROM που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή για το Android και όχι άδικα καθώς είναι σταθερή και αναβαθμίζει συσκευές που οι εταιρίες, τις έχουν ξεχάσει προ πολλού. Η ομάδα πίσω από τη CyanogenMod κάνει και αυτή τη κίνηση της, φέρνοντας τη δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείριση της συσκευής, με επιλογές όπως πλήρη διαγραφή των δεδομένων του κινητού.

Η υπηρεσία, ή οποία ονομάζεται CyanogenMod Account, είναι κρυπτογραφημένη και στα δύο άκρα (server-client) και βρίσκεται ήδη στο GitHub της ομάδας. Εταιρίες όπως η Sony έχουν ήδη λανσάρει τις δικές τους υπηρεσίες (My Xperia) αλλά και η Google που πρόσφατα ανακοίνωσε τη δικιά της (Android Device Manager) για όλες τις συσκευές που τρέχουν Android 2.2 και πάνω.

CyanogenMod, CyanogenMod Account, Aπομακρυσμένη διαχείριση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Cyanogen cyanogenmod

Cyanogen: Απολύσεις και στροφή στη δημιουργία apps

H CyanogenMod ήταν και είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες Android ROMs. Ειδικά την εποχή που οι κατασκευαστές συνήθιζαν να φορτώνουν τα κινητά τους, η CyanogenMod έφερνε ένα πιο γρήγορο και πιο καθαρό user interface στο Android smartphone.

News cyanogenmod OnePlus OnePlus Android smartphones

OnePlus One: Ξεκίνησε το CyanogenMod update

Όπως το περιμέναμε το OnePlus One ξεκίνησε να αναβαθμίζεται εχθές αλλά όχι σε Android Lollipop. H έκδοση 05Q που βασίζεται σε Android 4.4.4 πήρε CyanogenMod update OTA. Η αναβάθμιση φέρνει νέα χαρακτηριστικά όπως το ενσωματωμένο SwiftKey virtual πληκτρολόγιο που δεν χρειάζεται πλέον εγκατάσταση από το Google Play Store

Software Cyanogen cyanogenmod

CyangenMod 12, τα πρώτα screenshots με Material Design

Φέτος η Cyanogen έχει τραβήξει τα βλέμματα με το value for money OnePlus One το οποίο συζητήθηκε αρκετά μέσα στο 2014, αλλά και χάρη σε συνεργασίες της με έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Ινδία, τη Micromax. Από τότε που είδαμε το βελτιωμένο Android Lollipop από την Google, η εταιρεία προσπαθεί να φέρει όσο πιο […]

Smartphones Android Android Smartphones cyanogenmod

OnePlus One, Διέρρευσαν φωτογραφίες του με το νέο CyanogenMod OS

Όπως σας είχαμε αναφέρει πριν λίγους μήνες, η OnePlus συνεργάζεται με την γνωστή σε όλους όσους εγκαθιστούν ROMs στα smartphones τους, CyanogenMod, για το νέο της smartphone, το OnePlus One. Λίγα πράγματα γνωρίζαμε για το UI μέχρι σήμερα. Πλέον διέρρευσαν φωτογραφίες που δείχνουν τους καρπούς της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών.