Το αμερικανικό Ναυτικό χακάρει κονσόλες

To project του αμερικανικού Ναυτικού έχει τον τίτλο “Development of Tools for Extracting Information from Video Game Systems”. Πιο σαφές δεν μπορούσε να γίνει, καθώς το Ναυτικό των ΗΠΑ πληρώνει $177,237.50 στην Obscure Technologies προκειμένου να αντλήσει ευαίσθητες πληροφορίες από τις υπηρεσίες messaging που προσφέρουν οι top κονσόλες της αγοράς.

H Κυβέρνηση των ΗΠΑ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία και την τεχνολογία εναντίον πολιτών, αλλά θα ασχοληθεί μόνο με τις κονσόλες… που ανήκουν σε άλλα κράτη! Μάλιστα. Το πιστέψαμε! Το να παρακολουθούν όσα κάνουν οι χρήστες μίας κονσόλας δεν είναι κάτι νέο, αλλά το να το κάνει ένας από τους πιο εξελιγμένους στρατούς στον πλανήτη είναι σίγουρα ανησυχητικό…

, Το αμερικανικό Ναυτικό χακάρει κονσόλες

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
hayatevo9

ε ρε κάτι μηνιιιύσεις που θα πέσουν..

Simu - Smartphones in Greek

οταν το κανεις καποιος πολιτης ειναι παρανομο και τον κυνηγανε. οταν το καβει ο στρατος ειναι λογικο και απαραιτητο… ελεος!

Haduuken!

Ως τώρα οι κονσόλες χάκαραν το αμερικάνικο ναυτικό χαχα.

GiannisWST

Ετσι firewall και proxy στις επομενες κονσολες
Α ρε ξυλο που θελουν…

Mr_Wizard

Playstation 1 μόνο ρε !! Come at me bro !!

Manolis Tsagkarakis

θα πρέπει να προσλάβουν και κάποιον Έλληνα να μεταφράσει τα μηνύματα του τύπου: έλα ρε μ*λ*κ*, θα σε σκίσω ρε στο pro, κτλ κτλ..!!! :p

telas

Ίσως ο ποιο εξελιγμένος στρατός στον πλανήτη με τεχνολογία που έχει κλέψει από άλλους στρατούς όπως ο Ρωσικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Software Adobe

Adobe Premiere Pro: Αποκτά εργαλεία δημιουργίας βίντεο τεχνητής νοημοσύνης – Ίσως ενσωματώσει το Sora της OpenAI

Η Adobe ετοιμάζει ένα μοντέλο βίντεο παραγωγικής ΑΙ για την οικογένεια Firefly που θα φέρει νέα εργαλεία στην πλατφόρμα Premiere Pro.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.