Disa: Για να λαμβάνετε όλα τα μηνύματα σε ένα messaging app

Πόσοι από μας έχουν εγκατεστημένη μόνο μια εφαρμογή για να επικοινωνούν μέσω μηνυμάτων; Η απάντηση είναι σχεδόν κανένας ή έστω ελάχιστοι. Μπορεί για παράδειγμα με κάποιους να μιλάς μέσα από το WhatsApp και με άλλους από Facebook Messenger, επομένως πρέπει να πηγαίνεις από εφαρμογή σε εφαρμογή. Εδώ έρχεται η Disa, μια καινούρια εφαρμογή που σου επιτρέπει να μαζέψεις σε ένα μέρος την επικοινωνία σου.

Προς το παρόν βρίσκεται σε φάση beta και υποστηρίζει μηνύματα και Facebook chat, ενώ μέσω plugins μπορείς να προσθέσεις το WhatsApp, στο μέλλον θα μπορείς να προσθέσεις κι άλλες υπηρεσίες ενώ η εφαρμογή θα έρθει και στο iOS διότι προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για όσους έχουν Android κινητό.

Επιπλέον, με την εφαρμογή μπορείτε να συγχωνεύσετε thread συνομιλιών από διαφορετικές υπηρεσίες, να στείλετε μηνύματα ήχου και πολλά άλλα.

Download: Android

disa, Disa: Για να λαμβάνετε όλα τα μηνύματα σε ένα messaging app

disa, Disa: Για να λαμβάνετε όλα τα μηνύματα σε ένα messaging app

disa, Disa: Για να λαμβάνετε όλα τα μηνύματα σε ένα messaging app

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vai

Ουσιαστικα ενα blackberry hub!

Ανώνυμος Σχολιαστής

Πάντα υπήρχαν τέτοιες εφαρμογές και πάντα θα υπάρχουν μέχρι να δουν οι εταιρείες ότι χάνουν έσοδα και να σταματήσουν την παροχή. Το έχω δει άλλωστε με το Skype όταν χρησιμοποιούσα μια 3rd party για linux.

Tasos

Για Viber εχουμε τιποτα γιατι το Whats App δεν το χρησιμοποιω και γτ να κατεβασω εφαρμογη για μια εφαρμογη που μονο αυτην χρησιμοποιω ενω μπορω να την εχω ετσι κι αλλιοσ??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης

Οι χρήστες WhatsApp από Android θα αποκτήσουν μια νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την παλιά.