Αναβάθμιση του Dolphin browser

Ο Dolphin, το γνωστό πρόγραμμα περιήγησης για Android, αναβαθμίστηκε σήμερα με την ικανότητα να μοιράζεται περιεχόμενο όπως, για παράδειγμα, μέσω “web clipping” στο Evernote. Έτσι θα μπορείτε με την ησυχία σας να επανεξετάζετε ιστοσελίδες που έχετε αποθηκεύσει στο cloud, ενδιαφέρουσες αναρτήσεις από το Twitter και το Facebook και το καλύτερο από όλα, αποστολή και τακτοποίηση νέων ιστοσελίδων σε άλλες συσκευές μέσα στο τοπικό σας δίκτυο.

Το τελευταίο με απαραίτητη προϋπόθεση ότι και οι άλλες συσκευές έχουν εγκατεστημένο τον Dolphin και ειδικότερα για τους desktop υπολογιστές (και την χρήση άλλου browser) θα απαιτείται και το ανάλογο plug-in. Αυτό το plug-in, κατά την Dolphin, επιτρέπει τον συγχρονισμό των bookmarks, πράγμα ιδιαίτερα βολικό.

Όπως πάντα, ο μεγαλύτερος παράγοντας διαφοροποίησης για τον Dolphin εκτός από τα plug-ins του, ειναι η υποστήριξη “gestures” κατά την πλοήγηση και η γρήγορη εναλλαγή του ανάμεσα στις σελίδες.

Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε και φωνητικές εντολές ή να ξεκινήσετε κατευθείαν από τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες, χάρις την παραμετροποιήσιμη αρχική του οθόνη

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος που είναι υπεύθυνο για την εφαρμογή Evernote στις διάφορες πλατφόρμες, Seth Hitchings, δήλωσε ότι είναι ιδιαιτερα ικανοποιημένος από την στρατηγική που έχει χαράξει ο Dolphin, πόσο μάλλον όταν αντίπαλός του είναι ο δημοφιλέστατος Chrome.

dolphin browser, Αναβάθμιση του Dolphin browser

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thodoris1988

Προσωπικα δεν χρησιμοποιω τον Chrome αλλα αυτον. Εχω δοκιμασει και τους δυο και δεν βρηκα λογο να τον αλλαξω, μου αρεσει παρα πολυ, ειναι γρηγορος, σταθεροτατος και πολυ ευκολος στη χρηση, ασχετα απο το γεγονος οτι ΔΕΝ βρηκα προβλημα στον Chrome. Παρολο που χρησιμοποιω τον Chrome σε περιβαλλον Windows, στο κινητο και στο Tablet δεν υπαρχει απλα λογος να αλλαξω τον Dolphin.

djfapples

πολυ καλος

thanos

Πολύ γρήγορος και σταθερός browser. Τον χρησιμοποιώ σαν το κύριο πρόγραμμα περιήγησης στο android εδώ και καιρό. Το μόνο ενοχλητικό που έχω παρατηρήσει είναι το swipe δεξιά και αριστερά στην οθόνη που μπορείς να κάνεις για να εμφανιστούν το ιστορικό και τα add-ons, αφού πολλές φορές ενώ θες να περιηγηθείς μέσα σε μία σελίδα, το αντιλαμβάνεται σαν gesture και εμφανίζει τις συγκεκριμένες επιλογές.

Μπαμπης

Σε galaxy s2 με jetpack add on κανει σκονη ολους τους αλλους browsers στο htmltest με 492 απο τους 500 ποντους.

Makis

@ Thodoris1988 λέει:
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013 στις 21:14

Ακριβώς τα ίδια και ‘γω, στα android εκεί που είχες 2 πυρήνες σου φαίνεται ότι έχεις 8, απίστευτα σφαιράτος και λειτουργικότατο περιβάλλον. Τελικά δεν μετράει μόνο το hardware.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει φωνητική συνομιλία εντός εφαρμογής

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη εισαγωγή των Κοινοτήτων, το WhatsApp σχεδιάζει μια μεγάλη προσθήκη για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, ειδικά για ομάδες.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.

Internet apps Spotify

Spotify: Θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες

Το Spotify λέει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια μουσική εμπειρία χωρίς απώλειες, αν και ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια μορφή.