Dropbox, ανακοίνωσε Dropbox for Business, Carousel, Mailbox για Android

Η εταιρία Dropbox ανακοίνωσε το Dropbox for Business Service, το οποίο θα καθιστά δυνατό, για μια εταιρία, να δημιουργεί Dropbox λογαριασμό για τους εργαζομένους της καθώς και την δυνατότητα ένας να μπορεί να διαχειριστεί τον προσωπικό και επαγγελματικό λογαριασμό από την ίδια συσκευή με τον ίδιο χρήστη.

Dropbox for Business
Η υπηρεσία Dropbox for Business θα δίνει στον διαχειριστή επιλογές όπως remote wipe, μεταφορά λογαριασμού καθώς και διαμοίραση ηχητικών οδηγιών. Άλλο ένα feature είναι το Project Harmony, το οποίο θα επιτρέπει να βλέπεις ποιος αλλάζει ένα αρχείο καθώς και να συνομιλείς με άλλους χρήστες, όπως γίνεται και με το Google Drive.

Carousel
Επιπλέον έρχεται και ένα νέο app με την ονομασία Carousel. Το Carousel είναι ένα gallery app το οποίο θα συνδέεται με το Dropbox και θα μπορεί να σου δείχνει όλες τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες online. Επίσης θα κάνει upload σε όλες τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στην κάμερα. Το Carousel θα επιτρέπει επίσης τον διαμοιρασμό των φωτογραφιών ή group αυτών και θα έχει την δυνατότητα διαμοιρασμού με άλλους χρήστες.

Mailbox για το Android
Τελευταίο έρχεται το Mailbox για το Android. To Mailbox μπορεί να υπάρχει σαν εφαρμογή στο iOS τον τελευταίο χρόνο αλλά τώρα έρχεται για το Android. Όπως στην αντίστοιχη εφαρμογή για το iOS, το Mailbox για το Android θα υποστηρίζει Gmail και iCloud λογαριασμούς. Η εφαρμογή αυτή δουλεύει πολύ καλά αλλά μάλλον δεν χρειαζόταν μια τέτοια εφαρμογή για το Αndroid καθώς η stock app είναι πολύ καλή.

Η Dropbox ανακοίνωσε επίσης μια έκδοση του Mailbox για Mac, η οποία όμως δεν είναι ακόμη διαθέσιμη.
, Dropbox, ανακοίνωσε Dropbox for Business, Carousel, Mailbox για Android
, Dropbox, ανακοίνωσε Dropbox for Business, Carousel, Mailbox για Android

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Adobe Amazon Apple

Τα 40 πιο περιζήτητα brands τεχνολογίας που θέλουν όλοι να εργαστούν

Αν είστε μέσα στην τεχνολογία και θέλετε να εργαστείτε κάπου, οι ειδικοί δίνουν τη δική τους προτίμηση στα κορυφαία tech brands.

Software Adobe Apple Dropbox

Πόσο καλά προστατεύουν οι εταιρείες τεχνολογίας τα δεδομένα μας;

Έκθεση του Electronic Frontier Foundation, μιας Ρυθμιστικής Αρχής των ΗΠΑ αναλύει πόσο καλά 26 εταιρείες τεχνολογίας διασφαλίζουν τα δεδομένα των χρηστών τους από την κυβέρνηση.

Software Dropbox

Dropbox: Προσθέτει σαρωτή εγγράφων και αρκετά νέα χαρακτηριστικά

Το Dropbox σήμερα έκανε διαθέσιμα μια σειρά από updates για την υπηρεσία στα οποία το πλέον χρήσιμο είναι η δυνατότητα που προστέθηκε στη mobile εφαρμογή για σάρωση εγγράφων.

News Dropbox Star Windows 10

Dropbox For Windows 10: Με αναγνώριση προσώπου και ίριδας

Dropbox και Microsoft επεκτείνουν περαιτέρω την μεταξύ τους συνεργασία προκειμένου να φέρουν μεγαλύτερη παραγωγικότητα και νέες υπηρεσίες σε PC και tablet με Windows 10. Ανακοινώθηκε νέο app ειδικά για συσκευές με Windows 10.