Dropbox, υπόσχεται γρηγορότερες ταχύτητες για μεγαλύτερα αρχεία

Η δημοφιλής υπηρεσία cloud storage, Dropbox, ανακοίνωσε ένα νέο feature το οποίο θα είναι ικανό να επιταχύνει τον συγχρονισμό των αρχείων. Η εταιρεία φαίνεται ότι βρήκε κάποια tweaks τα οποία είναι ικανά να επιταχύνουν την διαδικασία του συγχρονισμού, ειδικά για μεγάλα αρχεία, σε ταχύτητες μεγαλύτερες κατά 1.25x έως 2x με την χρήση του τελευταίου desktop client.

Το Dropbox έκανε και άλλες αλλαγές καθώς έφερε υποστήριξη για νέες γλώσσες, scrollable menu notifications και την δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα shared link και να αποδεχτείς προσκλήσεις για shared folder από το menu του Dropbox.

dropbox μεγαλύτερες ταχύτητες, Dropbox, υπόσχεται γρηγορότερες ταχύτητες για μεγαλύτερα αρχεία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

αν δεν βάλουν ecription να το χαίρονται μόνοι τους των έναν λογαριασμό που είχα μου των μπλόκαραν γιατί είπαν εχω μέσα παράνομα αρχεία (δεν τα διαμοίραζα ποτέ για μένα και μόνο ήταν) ο δεύτερος λογαριασμός κοντεύει να έχει την ίδια μοίρα…………

αν δεν μπει encryption τύπου mega (να μην μπορεί να δει κανείς αρχείο εκτός από μένα ) αστο……..

nikos

Δοκίμασε το one drive του hotmail. Είναι καλύτερο από το dropdox για μένα.

inox0x

καλος η κακος ειναι η πιο πληρης υπηρεσια, ειδικα για εμας τους χρηστες linux

Darth

@nikos το δοκίμασα ναι μεν δεν με σβήσανε αλλα προειδοποίηση πήρα δύο φορές (αυτό σημαίνει ότι σκαναρουν τα αρχεία μας και αυτο μου αρκει)

manolito

Γιατί δεν τα περνάς όλα με το boxcryptor ?

Darth

γιατί μπαίνω από πολλές τοποθεσίες και αρκετά διαφορετικά μηχάνημα. η λύση δεν είναι εφικτή στην περίπτωση μου

parastas

@Darth Ίσως να μην αρέσει τόσο η παραβίαση προσωπικών δεδομένων.. Αλλά είναι αναγκαίο κακό πολλές φορές είτε για την πρόληψη τρομοκρατικών επιθέσεων είτε για τον περιορισμό της παιδικής πορνογραφίας και άλλων εγκληματικών ενεργιών..

Εγώ είμαι διατεθειμένος να θυσιάσω την ιδιοτικότητά μου χάριν του κοινού καλού, γιατί δεν νομίζω να σκοτίζεται και πολύ η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για τις φωτογραφίες των φετινών μου διακοπών…

Δυστυχώς όμως πολλές φορές αυτή η δύναμη (όπως και πολλές άλλες) μπορεί να χρησιμοποιηθεί με λάθος τρόπο.. (βλέπε Σνόουντεν)

Darth

@parastas ορεα ας ασχολούνται με τρομοκρατικές υποθέσεις τότε και όχι με τα παράνομα αρχεία και γελοιογραφίες προς διάσημους και προέδρους(ναι το delete account εφαγα για ενα world που έγραφε διάφορα για των Obama!!!).

Εγώ δεν είμαι διαθέσιμος να θυσιάσω τπτ, γιατί τώρα πχ τρομοκρατεια θεωρείτε το να ρίξεις πχ βόμβα ενώ αύριο τρομοκρατεια μπορεί να σημαίνει ότι κατέχεις παράνομα μια φοτο (δεν λέω κάτι περίεργο ετσι οπός προσπαθούν να κανουν μπορεί να γίνει……………).

Το μαχαίρι είναι δίκοπο….. και σιγά σιγά θ καταλήξουν και η δύο μεριές να κόβουν εμάς και μόνο……

εξαλου αν θέλουν τρομοκράτες δημιουργούν μια δικιά τους εφαρμογή με 2048bit κρυπτογραφιση και εναλλασσόμενο κλειδί το οποίο ελέγχετε από ενα hardware key (ένα στικακι πχ) καλή τύχη με οτι δύναμη και να έχουν να σπάσουν κάτι τέτοιο……… για αιτώ οπούς είπα η μόνοι χαμένοι είμαστε εμείς, κάνεις άλλος

giannogeorge

Έχω πολλά αρχεία στο Dropbox αλλά έπαψα εδώ και λίγο καιρό να το χρησιμοποιώ διότι μου έβγαζε συνεχώς προβλήματα στο ανέβασμα. Κοινώς, δεν ανέβαζε ακόμα και αν το άφηνα ως το πρωί. Τώρα αυτά που διαβάζω από Darth δεν μου αρέσουν καθόλου. Συμφωνώ επίσης να κάνουμε λίγο πίσω για το κοινό καλό, όμως υπάρχει και ένα όριο. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα λογοκρισίας.

efriend

Αφου δεν εχει κρυπτογραφηση γιατι δε βαζεις εσυ με ενα truecrypt; Μαλιστα το dropbox το οποιο θεωρω κορυφαιο συγχρονιζει και encrypted files αφιερωνωντας bandwith μονο τις αλλαγες του εκαστοτε encrypted volume (δεν ξαναανεβαινει ολοκληρο το αρχειο το οποιο εχει max filesize απεριοριστο). Για μενα ειναι το τελειο cloud. Παντως ενα αλλο που εχω αρχισει τωρα και δοκιμαζω το οποιο φαινεται καλο εξισου με τα ιδια features περιπου ειναι το copy cloud. Εχεις max 45GB που μπορεις να διεκδικησεις με free account.

Eaglos

Στην εταιρία που εργάζομαι το παρατήσαμε εξαιτίας των 250GB όριο στο ημερίσιο bandwidth και την επακόλουθη απενεργοποίηση των συνδέσμων για τρεις, πέντε, δέκα, όσες μέρες. Πλέον παίζουμε με την enterprise έκδοση του Hightail (yousendit) και έχουμε βρει κατά πολύ την υγειά μας. Καθώς δεν έχουμε όριο ούτε στον αποθηκευτικό χώρο αλλά ούτε στο ημερίσιο bandwidth.

Για προσωπική χρήση προτιμώ να έχω ένα στικ 64GB και τέλος, ούτε έλεγχο στα δεδομένα ούτε τίποτα.

Parastas

@Darth Σωστή τοποθέτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Adobe Amazon Apple

Τα 40 πιο περιζήτητα brands τεχνολογίας που θέλουν όλοι να εργαστούν

Αν είστε μέσα στην τεχνολογία και θέλετε να εργαστείτε κάπου, οι ειδικοί δίνουν τη δική τους προτίμηση στα κορυφαία tech brands.

Software Adobe Apple Dropbox

Πόσο καλά προστατεύουν οι εταιρείες τεχνολογίας τα δεδομένα μας;

Έκθεση του Electronic Frontier Foundation, μιας Ρυθμιστικής Αρχής των ΗΠΑ αναλύει πόσο καλά 26 εταιρείες τεχνολογίας διασφαλίζουν τα δεδομένα των χρηστών τους από την κυβέρνηση.

Software Dropbox

Dropbox: Προσθέτει σαρωτή εγγράφων και αρκετά νέα χαρακτηριστικά

Το Dropbox σήμερα έκανε διαθέσιμα μια σειρά από updates για την υπηρεσία στα οποία το πλέον χρήσιμο είναι η δυνατότητα που προστέθηκε στη mobile εφαρμογή για σάρωση εγγράφων.

News Dropbox Star Windows 10

Dropbox For Windows 10: Με αναγνώριση προσώπου και ίριδας

Dropbox και Microsoft επεκτείνουν περαιτέρω την μεταξύ τους συνεργασία προκειμένου να φέρουν μεγαλύτερη παραγωγικότητα και νέες υπηρεσίες σε PC και tablet με Windows 10. Ανακοινώθηκε νέο app ειδικά για συσκευές με Windows 10.