Εναλλαγή προσωπικού και επαγγελματικού λογαριασμού από την Dropbox τον Απρίλιο

H διαδεδομένη cloud υπηρεσία του Dropbox έρχεται να κάνει ακόμη πιο εύκολη τη ζωή των χρηστών της αφού από τις 9 Απριλίου θα τους επιτρέπει να εναλλάσσουν τον επαγγελματικό και προσωπικό τους λογαριασμό. Τον περασμένο Νοέμβριο η εταιρεία είχε ανακοινώσει την αλλαγή αυτή αλλά δεν είχε καθορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η εταιρική χρήση του Dropbox περιλαμβάνει δύο ξεχωριστές ενότητες για αποθήκευση δεδομένων. Ο γνωστός προσωπικός λογαριασμός του χρήστη εξακολουθεί να είναι διαθέσιμος, ωστόσο ο λογαριασμός μιας επιχείρησης είναι επίσης προσβάσιμος από το τμήμα IT της εταιρίας.

Το Dropbox έχει κάνει την μετάβαση μεταξύ των δύο ενοτήτων όσο πιο εύκολη γίνεται, διαθέτοντας δύο φακέλους, έναν που διαχειρίζεται ο χρήστης και άλλον έναν για διαχείριση από την εταιρία του τελευταίου. Ο χρήστης με ένα απλό “drop-down” μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ του εταιρικού και του προσωπικού λογαριασμού του στο Dropbox.

Ωστόσο, μπορεί το cloud της εταιρείας μετρά είδη 4 εκατομμύρια επιχειρήσεις οι οποίες το χρησιμοποιούν για να αποθηκεύουν εκατομμύρια αρχεία κάθε εβδομάδα, όμως έχει αρκετά μεγάλο ανταγωνισμό. Οι χρήστες της παραπονιούνται για τις υψηλές τιμές σε σύγκριση με το Google Drive, το SkyDrive της Microsoft και το Box.

, Εναλλαγή προσωπικού και επαγγελματικού λογαριασμού από την Dropbox τον Απρίλιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
arg

G Drive και όλοι οι υπόλυποι είναι απλά θεατές, Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα.

ελπίζω να μήν ξεκινήσει τώρα ο χορός περί προσωπικών δεδομένων και τέτοια, όσοι δέν το αντέχετε να επικοινωνέιτε με τηλεγράφημα απο άυριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Adobe Amazon Apple

Τα 40 πιο περιζήτητα brands τεχνολογίας που θέλουν όλοι να εργαστούν

Αν είστε μέσα στην τεχνολογία και θέλετε να εργαστείτε κάπου, οι ειδικοί δίνουν τη δική τους προτίμηση στα κορυφαία tech brands.

Software Adobe Apple Dropbox

Πόσο καλά προστατεύουν οι εταιρείες τεχνολογίας τα δεδομένα μας;

Έκθεση του Electronic Frontier Foundation, μιας Ρυθμιστικής Αρχής των ΗΠΑ αναλύει πόσο καλά 26 εταιρείες τεχνολογίας διασφαλίζουν τα δεδομένα των χρηστών τους από την κυβέρνηση.

Software Dropbox

Dropbox: Προσθέτει σαρωτή εγγράφων και αρκετά νέα χαρακτηριστικά

Το Dropbox σήμερα έκανε διαθέσιμα μια σειρά από updates για την υπηρεσία στα οποία το πλέον χρήσιμο είναι η δυνατότητα που προστέθηκε στη mobile εφαρμογή για σάρωση εγγράφων.

News Dropbox Star Windows 10

Dropbox For Windows 10: Με αναγνώριση προσώπου και ίριδας

Dropbox και Microsoft επεκτείνουν περαιτέρω την μεταξύ τους συνεργασία προκειμένου να φέρουν μεγαλύτερη παραγωγικότητα και νέες υπηρεσίες σε PC και tablet με Windows 10. Ανακοινώθηκε νέο app ειδικά για συσκευές με Windows 10.