Η Dynamic Lockscreen των Windows 8.1 εμφανίζεται σε βίντεο

Όταν η Microsoft ανακοίνωσε τo Windows Phone 8.1 ένα από τα features που έδειξε ήταν οι Dynamic Lockscreens ή αλλιώς δυναμική οθόνη κλειδώματος οι οποία όπως είχε ανακοινώσει η Microsoft θα επέτρεπε στους developers να δημιουργήσουν τα δικά τους lockscreens.

Δυστυχώς αυτό το feature δεν είχε συμπεριληφθεί στην δοκιμαστική έκδοση για τους developers.
Τώρα ένα νέο βίντεο δείχνει το τι μπορεί κανείς να κάνει με την Dynamic lockscreen. Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει την οθόνη κλειδώματος να έχει ένα full screen album art και controls για την μουσική. Η νέα παραμετροποιήσιμη οθόνη κλειδώματος μοιάζει να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αλλά δεν γνωρίζουμε πότε θα τη δούμε να έρχεται στο Windows Phone 8.1

Dynamic Lockscreen, Η Dynamic Lockscreen των Windows 8.1 εμφανίζεται σε βίντεο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mars

δλδ οσοι εχουν τα WP 8.1 preview for developers δεν εχουν “ζησει” ολη την εμπειρια.

τωρα εμενα αυτο…μονο θετικο μου ακουγεται!
παντως αν οντως η τελικη εκδοση διορθωσει και την διαρκεια της μπαταριας τοτε θα μιλαμε για super update!

παντως σε καποιο post ειχα διαβασει για μια τεχνολογια που θελει να χρησιμοποιησει η MS για χρηση 2 μπαταριων…μια μικρη για τις απλες χρησεις και μια μεγαλη για τις πιο βαρβατες.
μου θυμισε την λογικη του arm Βig.Little της Samsung (φυσικα εκει μιλαμε για επεξεργαστες)

σκαει και η εκδοση L του Αndroid…επομενως νομιζω πως ολοι ειναι ικανοποιημενοι…

spur

παρα πολυ ωραιο και πρωτοτυπο……το μονο που θελω απο το wp ειναι οι εφαρμογες να βγαινουν ταυτοχρονα και για τα 3 OS αλλα και ενα background στο menu επιτελους !!!!!!!

christos

Μετά από 4 χρόνια με Windows Phone αποχαιρέτησα εχθές το λειτουργικό. Βαρέθηκα να περιμένω ότι κάτι θα γίνει και θα αλλάξει η κατάσταση. Η τακτική της Microsoft είναι να σε έχει στο περίμενε για κάτι καταπληκτικό που έρχεται σε λίγο διάστημα.
Βαρέθηκα όμως και κυρίως δεν θέλω να χάσω τις εξελίξεις.
Το λειτουργικό των wp δυστυχώς θα είναι συνέχεια πίσω από τα άλλα δύο.
Πούλησα το lumia 1020 και πήρα ένα z1.
Άλλες δυνατότητες και άλλη ποιότητα.

Alexis

Καλά δεν είχαν πει ότι 25 Ιουνίου θα βγει επίσημα η 8.1 ?? Εγω δεν έχω πολύ καιρό WP και ουτε με χαλάει το UI και το λειτουργικό αλλά αρχίζω ήδη να βαριέμαι. Ούτε ένα βίντεο δεν μπορώ να δω με ελληνικούς υπότιτλους αν δεν δεν πληρώσω για κάποια εφαρμογή. Σκέφτομαι να γυρισω σε android πάλι αν και θα μου λείψει η σούπερ κάμερα και η απροβλημάτιστη λειτουργία του. Δεν έχει κολλήσει ποτε εκτός σε κάποιες φάσεις που Wi-Fi και Bluetooth αν τα απενεργοποιήσω δεν ξανά ενεργοποιούνται. Φταίει η ανεπίσημη 8.1 πιστεύω.

dimitrisdim14

@Christos Έφυγες την πιο λάθος στιγμή φίλε μου από τα WP … Τώρα με την,8.1 που σχεδόν όλοι έχουν την preview for developers και όσοι δεν έχουν τα 8.1 μέσα στο μήνα θα τα παρουν… Εχουν ήδη ξεκινήσει να ανεβαίνουν πολύ … Σκέψου πως το 930 είναι τοπ στην λίστα προπαραγγελιων στο expansys … Φαντάσου τι θα γίνει με το mc laren που πιθανό να έχει αλγοριθμους canon !! Και σιγά σιγά έχουν αρχίσει να βγάζουν παιχνίδια και εφαρμογές στο στορ … Μόνο και μόνο τον τελευταίο μήνα η gameloft έχει φέρει 3-4 κορυφαίους τίτλους !!

tech21man

Αλεξη βαλε μια αλλη εφαρμογη σα το moli player pro. Βασικα μου φανηκε καλυτερο απο ο,τιδηποτε στο android. Και android οταν ειχα εβαζα εξωτερικη εφαρμογη ουτως η αλλως για video.

stelios

Το βίντεο είναι fake

tolis

Εγω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δουλεύει το adope και δεν κατεβάζει ενώ είχαν πει ότι θα κατεβάζει με το 8.1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Microsof PlayStation 5 Sony

Star Wars Squadrons: Νέο patch φέρνει 120fps στα Xbox Series X/S, όχι όμως στο PS5

Ένα νέο patch κυκλοφόρησε σήμερα για το Star Wars Squadrons, το οποίο δέρνει 120fps στα Xbox Series X/S, όμως όχι και στο PS5.

Games Microsof Xbox One Xbox One S

New Xbox Experience: Γνωρίστε το νέο UI των Xbox

Η εταιρεία ανέβασε ένα νέο βίντεο, όπου οι δημιουργοί του ανανεωμένου dashboard μας μιλούν για τη νέα εμπειρία που ετοιμάζουν.

Internet Microsof Skype

Skype: Τεράστια αύξηση ενεργών χρηστών, 40 εκατ. την ημέρα

H Microsoft αποκάλυψε ότι τον τελευταίο μήνα η χρήση του Skype εκτοξεύτηκε. Πλέον, οι χρήστες αφιερώνουν 220% περισσότερο χρόνο στις κλήσεις.

Software Here Maps Microsof Nokia

Here maps, η Nokia σταματά την ανάπτυξη σε WP, αναλαμβάνει η Microsoft

H Nokia ανακοίνωσε ότι σταματά την ανάπτυξη της σουίτας HERE Maps για τα Lumia smartphones, ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των Windows Phone συσκευών που πλέον είναι στα χέρια της Microsoft. Η Microsoft είναι αυτή που πλέον αναλαμβάνει να δίνει τα updates μιας και πλέον της ανήκει η άδεια. Οι offline χάρτες της Nokia είναι […]