Ergo, Εφαρμογή για Android συσκευές [Έλληνες developers]

Ο Έλληνας developer Κωνσταντίνος Μαγαλιός δημιούργησε την εφαρμογή Ergo μέσα από την οποία μπορείτε εύκολα και γρήγορα να έχετε μια συνολική εικόνα του ενεργητικού σας δίνοντας έμφαση στη διαχείριση των καθημερινών εσόδων και εξόδων. Η βασική παραμετροποίηση αφορά στον ορισμό πολλαπλών λογαριασμών και η διαχείριση γίνεται με το χαρακτηρισμό αυτών ως εσόδων ή εξόδων.

Παράλληλα, μπορεί να κατηγοριοποιήσει αυτούς τους λογαριασμούς για να διαμορφώσει περαιτέρω την πληροφόρηση που μπορεί να πάρει σε σχέση με τη συνολική εικόνα των οικονομικών του. Είναι εφικτός, παράλληλα, ο ορισμός λογαριασμών προϋπολογισμών και παρέχεται η δυνατότητα αντιπαραβολής εξόδων σε σχέση τους προϋπολογισμούς οι οποίοι ‘τροφοδοτούν’ το κάθε έξοδο.

Σημαντικό επίσης στοιχείο είναι η δυνατότητα ορισμού χαρτοφυλακίων (μετοχών, ETF κ.λπ.), οι τιμές των οποίων ενημερώνονται αυτόματα ή on demand και συμμετέχουν στη διαμόρφωση της συνολικής εικόνας του χρήστη. Να αναφερθούν, τέλος, οι δυνατότητες υποστήριξης πολλαπλών νομισμάτων με ενημέρωση των ισοτιμιών και των στατιστικών.

Ergo Finance Manager application, Ergo, Εφαρμογή για Android συσκευές [Έλληνες developers]

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis G

ο λόγος που απαιτεί 4.1 και νεότερο;

Γιώργος Κ.

Για να μην χρειάζεται ο developer να ασχολείται με legacy λειτουργικά και διαφορετικά ui … Για να κάνει το ίδιο ui σε παλιότερο android θα έπρεπε να του βγει η πίστη… Ειδικά αν είναι μόνος του νομίζω ότι πολύ καλά έκανε

Naxiand

Μπράβο πολύ καλή εφαρμογή και χρειάζεται 😉

Sent from my nexus 7

skace13

Απαράδεκτη γιαυτο το ios είναι το καλύτερο λειτουργικό όλων των εποχών.

Γιώργος Κ.

Κάνεις λάθος, το πρόβλημα εμφανίζεται γιατί ενω το iOS έχει μείνει στάσιμο απο πλευράς ui το android έχει αλλάξει παρα πολύ σε σχέση με τις αρχικές εκδόσεις του. Επομένως για να μπορεσει ένας developer να προσφέρει τηνιδια εμπειρία χρήσης σε όλες τις συσκευές δημιούργησαν καποιες legacy βιβλιοθήκες που παρέχουν το ίδιο ui σε όλες τις εκδόσεις. Γίνεται να υποστηρίξεις και παλιότερα λειτουργικά αλλά απαιτεί χρόνο και επένδυση.

Για να συνοψίσω Το θέμα σεν είναι το fragmentation όπως νομίζω ότι υπονοείται αλλά η αλλαγή στο ui ανάμεσα στις διαφορετικές εκδόσεις

θοδωρής

“Απαράδεκτη γιαυτο το ios είναι το καλύτερο λειτουργικό όλων των εποχών”.

Κάτι τέτοια μηνύματα βλέπω και μου ανεβαίνει η πίεση πρωί πρωί. Έλεος πια…

Κωνσταντίνος Μ.

Καλημέρα σε όλους.

Πριν απ’ όλα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον που δείξατε για την εφαρμογή.

Η απόφαση του να μην υποστηρίξω προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού, ήτανε συνειδητή. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν, το user experience που ήθελα να προσφέρω στον τελικό χρήστη, καθώς και ο χρόνος ανάπτυξης. Βλέποντας τα ποσοστά της κάθε έκδοσης, καθώς και τη δυναμική των τελευταίων εκδόσεων (λόγο αναβαθμίσεων, έλευσης νέας γενιάς κινητών), η απόφαση ήταν μονόδρομος.

Είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε κριτική, και κάθε παρατήρηση είναι καλοδεχούμενη, ώστε η εφαρμογή να προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες και να μπορέσει να κάνει τη ζωή πιο εύκολη σε αυτόν που τη χρησιμοποιεί.

Ευχαριστώ.

jo

αν απαιτούσε 4.0.4 και νεότερο θα άλλαζε κάτι στο user experience και τον χρόνο ανάπτυξης ;

Κωνσταντίνος Μ.

“αν απαιτούσε 4.0.4 και νεότερο θα άλλαζε κάτι στο user experience και τον χρόνο ανάπτυξης ;”

Όχι. Γι’ αυτό άλλωστε η επόμενη έκδοση θα υποστηρίζει και 4.0.3!

Υπήρχε ένα θέμα με τα notifications, αλλά βρέθηκε λύση.

Κυρίως αναφερόμουν στις εκδόσεις πριν από την 4.0.3.

Giannis Charp

@θοδωρής εδώ ο άλλος σε γνωστό forum είχε κάνει το trollαρισμα επάγγελμα.Έφτασε σε τέτοιο σημείο να δημοσιεύει την ίδια πρόταση σε διαφορετικό θέμα αλλάζοντας απλά τις λέξεις android και ios,δηλαδή έκανε το έξης:
1) Στο θέμα σχετικά με την samsung έγγραφε πχ: Απαράδεκτη γι αυτό το ios είναι το καλύτερο λειτουργικό όλων των εποχών .
και
2) Στο θέμα σχετικά με την apple έγγραφε πχ: Απαράδεκτη γι αυτό το android είναι το καλύτερο λειτουργικό όλων των εποχών.
Απλά μην ασχολείστε με τέτοια σχόλια,είτε μιλάμε για ios είτε για andoid.

Aris

Πολύ καλή εφαρμογή και Ελληνική!

Κωνσταντίνος Μ.

Ανέβασα νέα έκδοση στο Google Play που υποστηρίζει 4.0.4 και νεότερο!

Θα είναι διαθέσιμη σε λίγο.

Ευχαριστώ.

Giannis Charp

@Κωνσταντίνος Μ. συνέχισε την καλή δουλειά φίλε μου!Κι εμείς σε ευχαριστούμε για το app που μας δίνεις!

Mdomi

@Κωνσταντίνος Μ. μπράβο πολύ καλή προσπάθεια! συνέχισε έτσι!!!

Κωνσταντίνος Μ.

Καλημέρα σε όλους. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνετε.

Τις επόμενες ημέρες να βγει νέα έκδοση, με νέες λειτουργίες, χρήσιμες θέλω να πιστεύω.

Για οποιαδήποτε πρόταση, αίτημα ή σφάλμα, εκτός από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να πάτε και στο https://trello.com/board/ergo/516b9ceaf6bd661a50005f73 και να αφήσετε ένα σχόλιο στην κατάλληλη κάρτα.

Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει φωνητική συνομιλία εντός εφαρμογής

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη εισαγωγή των Κοινοτήτων, το WhatsApp σχεδιάζει μια μεγάλη προσθήκη για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, ειδικά για ομάδες.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.

Internet apps Spotify

Spotify: Θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες

Το Spotify λέει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια μουσική εμπειρία χωρίς απώλειες, αν και ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια μορφή.