evasi0n jailbreak για iOS 6.x

evasi0n jailbreak ονομάζεται το πόνημα της ομάδας hackers και developers “evad3rs” που φιλοδοξεί να απελευθερώσει από τα δεσμά τους όλα τα iPad, iPhone και iPod Touch με λειτουργικό σύστημα iOS 6.x. Είναι θέμα ημερών δήλωνε προχθές το μέλος τους “planetbeing” και σήμερα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του project “evasi0n” (γράφεται με τον αριθμό 0) ενημερωνόμαστε ότι η προσπάθειά τους βρίσκεται στο 68%!

evasi0n.com. Ανυπομονείτε;

evasi0n jailbreak, evasi0n jailbreak για iOS 6.x

Kudos to Sakis

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
g4mer

Ρε παιδια αυτο πως το επιτρέπει η apple δεν της ριχνει τα έσοδα;

george99

Αν ανυπομονούμε λέει….. Ε όχι και της ρίχνει τα έσοδα. Ίσα ίσα που της τα αυξάνει. Πολλοί χρήστες, συμπεριλαμβανομένου και εμού, δεν θα αγοράζαν ποτέ iphone/ipad χωρίς την ύπαρξη jb. Γιατί καλό χρυσό το hardware/software και γενικά όλο το οικοσύστημα της apple, αλλά πολύ κλειδωμένο και μη παραμετροποιήσιμο για πολλούς χρήστες.

telnet05

@g4mer, Δεν νομιζω να εχει προβλημα το Μηλο. Εδω κοτζαμ Microsoft και το επιτρεπει και εχει το 90% της αγορας.

Νιο

Εδω εχουν και την εγκριση…… Τους βολευει απιστευτα

Darth

@g4mer το αντίθετο αρκετοί (όχι τόσοι όσο παλιά) παίρνουν το iphone οχι για μόστρα αλλά για δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει και όσο είναι κλειδωμένο δυνατότητες είναι εξαιρετικά περιορισμένες έτσι αν δεν θα ξεκλειδωνόταν με τπτ όλοι αυτοί απλός θα κοίταζαν αλλού

Mike

Αν δεν υπηρχε το jb πολλοι χριστες θα επερναν android

jimo

αναμφησβητητα το jailbreak για οσους ασχολουνται σοβαρα με κινητα apple και οχι για μοστρα αποτελει λογο αγορας iphone.

Ακομα και η ιδια η αιτερια πονταρει πανω σε αυτο και το επιτρεπει !
και το περιεργο ειναι οτι ακομα και με jb το app store πουλαει σαν τρελο γεγονος που απδικνυει την σοβαροτητα και το επιπεδο των εφαρμογων της

ξερουν να πουλανε τα προιοντα τουσ εκει στην apple

vasilis

Δηλαδη ρε παίδες τι το παραπανω εχει ενα jb iphone 5 ας πουμε απο ενα high end android με jellybean?

Vaggelis

@ vasilis:

σίγουρα έχει €300+ παραπάνω και βέβαια… είναι apple!!!

jimo

@vasilis

σιγουρα εχει τα παραπανω που ανεφεραι ο VAGGELIS αλλα υπαρχουνε εφαρμογες στο ios που το android δεν προκειται να αποκτησει

και επισης το σημαντικοτερο ειναι πως μπορεισ να βρεις τις εφαρμογεσ γνησιες της apple δωρεαν που ειναι πολλυ ποιο καλογραμενες και ποιο χρησιμες απο του android

επισης σου επιτρεπει να παραμετροποιησεις το iphone για να εχεις και οτι θεωρητικα σου λιπει απο το android χωρις τα κοληματα που εχει ακομα και το jellybean !

Vaggelis

θα μπορούσες να μας πεις μια εφαρμογή από αυτές που δεν πρόκειται να δούμε στο android? αλήθεια, πως ξέρεις ότι δεν πρόκειται να την δούμε?

θα ήθελες να μας πεις σε ποιες συσκευές android με jellybean έχεις δει κολλήματα? γιατί, μέχρι στιγμής, είναι ελάχιστες οι συσκευές που έχουν πάρει update σε jellybean και νομίζω ότι είναι άδικο να συγκρίνουμε το iPhone 5 ή ακόμα και το 4s με συσκευές των 200 ευρώ που τρέχουν jellybean από διάφορους developers.

για την ιστορία, το iPhone 8 ίσως να μπορέσει να σταθεί απέναντι στα σημερινά hi end android ( S3, one X, nexus 4 κλπ.)

Φιλικά, Βαγγέλης

Vaggelis

να μια εφαρμογή για iPhone που δεν πρόκειται να δούμε στο android…
https://www.hammacher.com/Product/Default.aspx?sku=79708

και από όσο είδα δεν χρειάζεται jailbreak 😉

vasilis

Φίλε Βαγγέλη , για την ιστορία :
Ο developer ios φτιάχνει μια εφαρμογη για 4 συσκευές, ενώ ο developer android για 74 με οτι αυτό συνεπάγεται για την τέλεια και απρόσκοπτη εμπειρία. Επίσης για πολλούς λόγους πρώτα θα βγει μια premium εφαρμογη σε ios και έπειτα σε android. Υστερα οι χρήστες ios εχουν πολυ καλυτερη επικοινωνία μεταξύ τους απο οτι του android ( βλ. FaceTime ,iMessage,iCloud,appletv)
Να σου δωσω ενα παράδειγμα ακόμη, ο συνάδελφος μου εχει για την δουλεια του το Polaris office σε galaxy note 2 και εγω στο ipad 3 έχω την σουίτα iWork της apple. Σε πληροφορώ πως ειναι κατα πολυ πληρέστερη και πιο επαγγελματική του Polaris. Θελω να πω πως όντως στο appstore θα βρεις πιο ποιοτικές εφαρμογές γιατι εαν εξαιρέσεις τους χρήστες των high end android οι υπόλοιποι με τις συσκευές των 80-350 ευρω δεν εχουν καμια ανάμειξη-ενδιαφέρον για να χρησιμοποιήσουν το τηλεφωνο τους και πέρα απο τηλεφωνο! Οποτε επειδη ο developer του android γνωρίζει οτι απευθύνεται σε μικρότερο αγοραστικό κοινό δεν θα ενδιαφερθεί τοσο οσο για να αναπτύξει σε ios πρώτα την εφαρμογη του.

Φιλικά
Βασίλης

jimo

@vasilis

φιλε με εχεις καλυψει απολυτα παραπανω

τωρα αν καποιος πιστευει οτι τα apps του android ειναι εστω και εφαμιλα του ios μαλν δεν εχει πιασει στα χερια του iphone

και οσο για την ερωτηση ποιο πανω του @Vaggelis ακομα και σε galaxy s3 εχω κοληματα με την μανησια rom 4.2 jb τοσο σοβαρα που χρειαστηκε να βγαλω την μπαταρια και μαλιστα σε στιγμη που επρεπε να παρω σοβαρο τηλεφωνημα! και ειμαι σιγουρος πωσ δεν εφταιγε το κινητο αλλα το λειτουργικο και οι εφαρμογες χωρισ καν να εχει γινει root!!!

θες να μου πεις οτι με 25000 εφαρμογες παραπανω απο το android (οι οποιες δεν τρεχουνε σε ολα τα android κινητα) μονο αυτη την στιγμη το ios δεν εχει εφαρμογες που δεν θα δει ποτε το android?

αλλα βεβαια με τοση αντιγραφη που πεφτει απο το android σε βαρος του ios μπορει να συμβει και αυτο!

υστερα παλι πως γινεται εωα λειτουργικο που βγηκε μετα το ios να ειναι καλυτερο απο αυτο?????????

vaggelis

Φίλε Jimo

Καταρχήν, δεν είπα ότι είναι καλύτερο το ένα ή το άλλο.
Τώρα, από την μια, ναι, το iPhone έχει πολλά συν σε σχέση με άλλα με το βασικότερο (για μένα) ότι έχει την υποστήριξη που έχει και ότι το λειτουργικό κουμπόνι στο hardware καλύτερα από κάθε άλλο γιατί όπως είπε και ο Βασίλης γράφεται για συγκεκριμένες συσκευές.

Στον αριθμό των εφαρμογών (για το android) κατά την γνώμη μου πάντα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό υπάρχουν είτε γιατί αντιγράφουν κάποια άλλη είτε απλά για να πει κάποιος ότι κάτι έφτιαξε….

Για τις αντιγραφές τώρα πραγματικά αηδιάζω όταν βλέπω “fake iphone”… ή παίρνω iphone ή android… δεν θα έπαιρνα ποτέ ένα τηλέφωνο για να το κάνει να μιάζει με κάτι άλλο… μου κάνει σαν datsun με τάσια mercedes…. 🙂

Βαγγέλης

Vaggelis

edit: κουμπόνι = μουμπώνει
μιάζει = μοιάζει

αμάν, ρεζίλι έγινα 🙂

vasilis

@jimo , το τελευταίο τωρα τι το θελες;; Χάνεις την σοβαρότητα και το δίκαιο σου οταν πετάς ατάκες οπως το ios ήρθε πρώτο άρα ειναι και καλυτερο!! Με την λογική αυτη το ford ειναι το καλυτερο αμαξι ever!! Αυτο που λεω απλα ειναι οτι το ios πρεπει να τρέξει λιγο παραπανω να διεκδικήσει ξανά αυτο που χάνει σιγα σιγα με καθε έκδοση νεα του android! Το android παει 2 βήματα μπροστά και το ios μισό… Η αληθεια να λέγεται..

Teo

@jimo..Φίλε..δεν ξέρω τι λες εσύ για κολλήματα,αλλά εγώ έχω το S3 από τον Ιούνιο και δεν έχει κάνει το παραμικρό κόλλημα(το κινητό είναι μαμά,χωρίς πειράγματα γιατί δεν τα χρειάζεται).
Όσο για το άρθρο δεν θα σχολιάσω γιατί δεν ξέρω και στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει.Φιλικά ΤΕΟ

Mike

Teo πολυ σωστα το λες αλλα ο πρωτος δεν κΑνει βηματα για να φτασει το δευτερο, καταλαβες τι εννοω φυσικα γιατι πρεπει να τα λεμε και αυτα

Teo

@ Mike..Οχι δεν καταλαβα..

Vaggelis

Ναι, η apple έχει μια ποιότητα… ναι, κάποια πράγματα τα έκανε πρώτη… αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι δεν μπορεί κάποιος να το κάνει καλύτερα..
γιατί θα σας πω και εγώ: από που και ως που η apple “φτιάχνει” τηλέφωνα? που έμαθε? από την motorola ή από την NOKIA έμαθε; γιατί η motorola όταν έβγαζε κινητά στην apple σκεφτόντουσαν πόσα κουμπιά να βάλουν στο ποντίκι…

Αποστόλης Ρόδος

Μια ερώτηση γιατί δεν έχω κάνει JB στο iPad μου, ποτέ.
Εκτός του ότι θα μπορώ να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές εκτός App Store, τι άλλα καλούδια θα μπορώ να κάνω?
Θα μπορώ να δω τους φακέλους του iOS όπως στο Android, να βάζω και να βγάζω ότι θέλω?
Γίνεται πραγματική multitasking συσκευή? Τι είναι αυτό που τις κάνει καλύτερες και με περισσότερες δυνατότητες τις σπασμενες από δεσμά συσκευές iOS?
Δεν ρωτάω ειρωνικά… ρωτάω γιατί όποιο σπασμένο iPad έχω δει … το μόνο που κάνει είναι κατεβάζει σπασμένες εφαρμογές εκτός App Store.

Δημητρης

75%

🙂

ΝΙΚΟΣ

Πεταξτε τα apple-windows και οποιοδηποτε κλειστο λογισμικο και μην σκεφτεστε για αποδρασεις!!Μονοι σας φυλακιζεστε και γινεστε fanboyδες!!Προτιμηστε android και linux στα pc σας!Απειρως πιο γρηγορα και σταθερα και φυσικα τσαμπα!Εμεις καθοριζουμε την αγορα σαν πελατες μην σας δουλευει το μαρκετινγκ και πετατε τα λεφτα σας!!Σας γραφω απο υπολογιστη με linux ubuntu 11.04 Φιλαρακι μου φανατικος που τα κοροιδευε γιατι δεν ειχε ιδεα τι ειναι ο κωδικας UNIX μολις τα κοντραραμε σε ταχυτητες με τα (παραθυρακια) εχασε πασα ιδεα!Υποστηριζω την ανοιχτη κοινοτητα λογισμικου και δεν με δουλευουνε τα παραθυρακια και η apple με τα νταβατζιλικια τους!!

John

Φίλε ΝΙΚΟΣ χαχαχαχα φαίνεται πως δεν έχεις ιδέα για τα λειτουργικά .. Πρώτον .. Η apple εχει λειτουργικό που δεν ονομάζεται apple αλλα Mac OS X . Επίσης τα Linux όπως προειπες είναι γραμμένα πάνω στην unix η οποία χρησιμοποιήθηκε πρώτη φόρα απο την apple ( προσοχή δεν την δημιούργησε η apple ) και στην συνέχεια γράφτηκαν πάνω της τα Linux , επίσης ακομα και μεχρι σήμερα η apple γράφει ακομα πάνω σε αυτόν τν κώδικα καθώς ειναι ο πιο δυνατός … Οπότε θα μπορούσα να σου πω με καθε επιφύλαξη πως τον περιορισμό που βάζει η apple στις συσκευές τις ipad iPhone iPod , δεν τον εχει βάλει στο λειτουργικό της … Αντίθετα ειναι αρκετά ανοικτό και προστατευμένο … Είμαι χρήστης όλων , έχω χρησιμοποίηση fedora για πολλα χρόνια ( κλασσις ανώτερο απο Ubuntu , αλλα και πολυ πιο δύσκολο ) … Τελος το Ubuntu ειναι η πιο άλλη μορφή Linux και η πιο εύκολη , αφού ειναι αρκετά διαδεδομένη … Για αυτο δεν πουλάμε τρέλα έχοντας δοκιμάσει μια φορα Linux και μάλιστα Ubuntu …. Ακου εκεί …. Χαχαχαχα γελάσαμε βραδιατικα ..

ΝΙΚΟΣ

John τοτε μου λες γιατι ολοι θελουν να κανουν jailbreak;;Γιατι αισθανονται φυλακισμενοι;;; Mηπως επειδη δεν μπορουνε να rootaroune την ρομ για τις εφαρμογες;;Γνωριζω τι ειναι τα Mac OS X και οτι ειναι το λειτουργικο της, δεν ειμαι τοσο ηλιθιος.Δεν αμφισβητω την προσφορα της στον κωδικα καθε αλλο!Aπλα ειναι για παρτυ της και το πουλα σε θυματα του μαρκετινγκ… Εχει χειροτερες μονοπωλιακες τακτικες και απο την microsoft αν δεν το εχεις καταλαβει…Φρεναρει το hardware και σε περιοριζει σε αυτα που η ιδια θεωρει σωστα και μονο!Δηλαδη υπερτιμολογιμενα καρτες γραφικων-επεξεργαστες-σκληροι ssd που ειναι του κοινου εμποριου…Μπορει να γελασες βραδιατικα με εμενα, μα οταν τα σκας στην apple για ενα mac book air διπλη τιμη απ’οτι αξιζει, εκει τους κανεις μετανοιες και τους λες και ευχαριστω;Που σε εχουν δουλεψει περιοριζοντας σε οτι γουσταρουν αυτοι;;Aυτη ειναι μαλλον η ελευθερια που σου αρεσει, να σε δουλευει με την μοστρα για πουλ-μουρ στους γυρω..Ας υποθεσουμε οτι η apple και η microsoft διαθετουν 10.000 πληρωμενα τυπακια που ρυθμιζουν σφαλματα (bugs) των κωδικων τους unix και dos.Αντιστοιχα υπαρχουν οχι χιλιαδες μα εκατομμυρια τυπακια σε ολο τον κοσμο που στον ελευθερο χρονο τους διορθωνουν τα bugs του linux κανοντας το χομπι τους αποστελνωντας το στην κοινοτητα.Νομοτελειακα ποιος κωδικας ειναι… Συνέχεια »

kkalog

@ΝΙΚΟΣ

Μη λέμε ότι θέλουμε, το jailbreak αφορά μονοψήφιο ποσοστό χρηστών iOS …

Τα υπόλοιπα που γράφεις στο εκτενές post σου είναι εντελώς εκτός θέματος (off topic) και δυστυχώς δεν μπορούν να απαντηθούν εδώ. Κάποτε πρέπει να μάθουμε να συζητάμε για ένα θέμα και όχι για “ότι πετάει και ότι κολυμπάει”

ΝΙΚΟΣ

kkalog Nαι συμφωνω εχεις δικιο οτι ειναι off topic!Δεν υπηρχε αλλος τροπος να απαντησω στον john οταν αψηφιστα θεωρει οτι δεν γνωριζω απο λειτουργικα…Δεν μπηκα εδω μεσα για καμια αντιπαραθεση ανεφερα απλα ποιος ο λογος να κανεις jailbreak σε ενα λογισμικο για να το παραμετροποιησεις οταν σε περιοριζει….Δηλαδη αυτοφυλακιζεσαι μονος σου;;Διαφωνω με το οτι οι κατοχοι i phone που κανουν η που θελουν να κανουν jailbreak ειναι μειοψηφια!Απλα πολλοι δεν γνωριζουν πως…Στα forum Ελλαδα γινονται χαμος δες το λιγο…Γνωριζω και προσωπικα κατοχους που τα εχουν σπασει..Πρεπει να μαθουμε και εμεις σαν Ελληνες-Πολιτες να εχουμε κριτικη σκεψη και με επιχειρηματα να μιλαμε.Οχι να το παιζουμε οτι διαθετουμε την υπερτεχνολογια!Δεν υπαρχει υπερτεχνολογια γιατι τα παντα εξελισσονται συνεχεια αλλιως θα ειμασταν με τον ατμο ακομα..Ο δογματισμος και η στειρα ψευδη υποστηριξη λανθασμενων καταστασεων μας οδηγησαν εδω σαν κοινωνια…Το θεμα ειναι να βλεπουμε τι λειτουργει και τι οχι στην ζωη μας..Οχι οτι μας πασαρουν σαν προβατα…Δεκαετιες τωρα…Φιλικα ΝΙΚΟΣ

John

Φίλε Νίκο … Δυστυχώς παρεκτρεπεσαι και οδυρεσαι για το τίποτα … Εγω οταν έλεγα προστατευόμενα λειτουργικά του ipad iPhone iPod εννοούσα απλά οτι ειναι κλειδωμένα. Οτι έχεις πει για το λειτουργικό Mac OS X γνωρίζεις καλα οτι είναι ψέμα .. Όντως ενα MacBook Air ειναι μια μ…..α με γ……ο design κάτι που εννοείται δεν θα έπαιρνα ποτε , αλλα υπάρχει ενα ποσοστό του πληθυσμού που θέλουν κάτι όμορφο εξωτερικά και καλής μάρκας , οπότε ειναι ιδανικό για αυτούς … Επίσης εκτός απο fedora έχω χρησιμοποιήσει και Mandriva Ubuntu xubuntu καθώς και open suss … Ολα ειναι καταπληκτικά αλλα δεν μπορω προσωπικά με τα Mac και την σταθερότητα , που κατα την γνώμη μου ειναι μοναδική , την οποία αψυφεις… Είμαι χρόνια προγραμματιστής και δεν δέχομαι προσβολές από καποιόν που μπήκε εδώ μέσα με σκοπό να προκαλέσεις χάος αντιδράσεων με τα σχόλια σου … Επειδη ομως τωρα πρωί πρωί πρεπει να πάω στην δουλειά μου γιατι εγω δουλεύω κιόλας και δεν κάθομαι να δοκιμάσω free λογισμικό και να τα συγκρίνω με λογισμικά που καν δεν έχω γνωρίσει , ούτε θα μπορούσα ποτε , και για αυτο το λόγο να εξιψωνω τα free … Πάρε έναν Mac και θα καταλάβεις την διάφορα… Συνέχεια »

ΝΙΚΟΣ

JOHN ειλικρινα δεν ειμαι τυπος που θελω να προκαλεσω οτιδηποτε αρνητικο παρα μονο να μαθαινω απο αλλους.Αν ηταν καπως δυνατοι οι τονοι μου με συγχωρεις ζητω συγνωμη.Λαθος η αντιμετωπιση μου στα σχολια σου περι γελων που ειχες….και στο οτι δεν γνωριζω απο λειτουργικα…Εννοειται πως μπροστα σε γνωσεις και εργασια οπως πραττεις(προγραμματιστης)δεν μπορω να συγκριθω!Εχω εργασια προς το παρον ακομα…και πολυ δυσκολη κιολας…δεν γυρνω τα site για να αποδειξω τιποτα σε κανεναν.Μπαινω χρονια στο techblog και εχω γραψει ολα και ολα γυρω στα 10 μυνηματα (ουδετερα) και αυτο για να μην προκαλω αντιδρασεις.Καταννοω την ανωτεροτητα των mac σε ορισμενα πεδια, διοτι εχουν τον κωδικα UNIX ειδικα παραμετροποιημενο για τα συγκεκριμενα και (μονο) μηχανηματα.Τα εχω χρησιμοποιησει και αυτα!Διαβασα ξανα τα γραφομενα μου και δεν ανεφερα τιποτα ψεμα για το λογισμικο και το harware της apple.Δεν ειναι καθολου ψεμα οτι εχουν εμφανιστει δεκαδες ιοι για macintosh που εχουν μολυνει χιλιαδες μηχανηματα κατι που η ιδια διαφημιζε απροσβλητο..Δεν υπαρχει τετοιο λογισμικο..Και ειδικα απο τετοιες εταιρειες…Φυσικα η ιδια το αποκρυπτει χρονια.. Οπως δεν σου ειπα ψεματα για το hardware που ειναι του κοινου εμποριου και μπορει να αγορασει ο καθενας με μια απλη αναζητηση στο skroutz..Eδω μεχρι οθονες- καρτες-επεξεργαστες απο αλλους τα προμηθευεται η apple… Συνέχεια »

jimo

@ΝΙΚΟΣ φιλε δυστηχως θα συμφωνησω με το john γιατι εχει απολυτο δικιο οσον αφορα το λειτουργικο μαλλον δεν γνωριζεις απο προγραμματισμο και συγνωμη κιολας!

ολα αυτα τα κατεβατα που γραφεις απλα και μονο προκαλουν!
γιατι διχνεις πως δεν γνωριζεισ πολλα παρολα αυτα επιμενεις πεισματικα ! ευχομαι να συνεχεισ να χρησιμοποιεις ανοιχτο οπως λεσ λογισμικο για να μπορεσεις αργοτερα να εκτιμησεις το ios και το κλειδωμενο οπως λες λογισμικο !!

ειμαι και εγω στο επιπεδο το δικο σου και ασχολουμε με android, linux ,fedora , debian kai ubuntu και μπορω να πω μεχρι τωρα οτι δεν ερχονται ουτε καν κοντα σε ios και mac !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple iOS featured

Κυκλοφόρησε Jailbreak για όλες τις συσκευές με το πιο πρόσφατο iOS

Κυκλοφόρησε ένα νέο jailbreak για τις συσκευές με iOS 13.5, συμπεριλαμβανομένων των iPhone 11 Pro, iPad Pro 2020 και iPhone SE.

Software Apple iOS jailbreak

Τέλος το Jailbreak στο iOS;

Ποιος δεν θυμάται τις χρυσές εποχές που το iOS της Apple έκανε ακόμα τα πρώτα του βήματα και αρκετοί επίδοξοι developers / hackers κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο jailbreaking ROMs, δίνοντας απεριόριστη ελευθερία στους κατόχους iPhones, iPads και iPod Touches;

Smartphones Apple featured iPhone 7

iPhone 7: Επίσημο το πρώτο Jailbreak από Ιταλό χάκερ

Παρά το γεγονός πως μετράμε μόλις λίγες μέρες από την κυκλοφορία των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, ένας επίδοξος χρήστης κατάφερε να “σπάσει” το iOS 10 και να προχωρήσει σε Jailbreak της συσκευής.

Software iOS jailbreak

Pangu Jailbreak για iOS 8.1 μέσω OS X

Η ομάδα των Κινέζων developers “Pangu” συνεχίζει να αναπτύσσει το Jailbreak για συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS 8 προσθέτοντας την επιλογή για τους χρήστες με υπολολογιστή OS X. To Jailbreak υποστηρίζει και τα νέα iPhone 6, iPhone 6 Plus αλλά και τα iPad Air 2 και iPad mini 3 και μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμο μόνο […]