Facebook: Έσπασε ρεκόρ με 1 δισεκατομμύριο χρήστες σε μια μέρα

Νέο ρεκόρ στην ιστορία του κατέγραψε το Facebook το οποίο ανακοίνωσε μέσω του CEO Mark Zuckerberg, ότι την Δευτέρα που μας πέρασε για πρώτη φορά στα χρονικά ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι το χρησιμοποίησαν σε μια μέρα. Στον επίσημο λογαριασμό του ο Zuckerberg έγραψε ότι 1 στους 7 ανθρώπους στη Γη χρησιμοποίησαν το Facebook εκείνη τη μέρα.

“We just passed an important milestone. For the first time ever, one billion people used Facebook in a single day. On Monday, 1 in 7 people on Earth used Facebook to connect with their friends and family”, έγραψε συγκεκριμένα ο Zuckerberg.

To Facebook έχει ήδη καταφέρει να έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρήστες που μπαίνουν σε μηνιαία βάση, αλλά το να έχει τον ίδιο αριθμό σε μόνο μια μέρα, είναι σημαντικό επίτευγμα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του προηγούμενου μήνα, το Facebook έχει 968 καθημερινούς χρήστες και 1.49 δισ. μηνιαίους χρήστες.

Facebook: Έσπασε ρεκόρ με 1 δισεκατομμύριο χρήστες σε μια μέρα, Facebook: Έσπασε ρεκόρ με 1 δισεκατομμύριο χρήστες σε μια μέρα

Facebook: Έσπασε ρεκόρ με 1 δισεκατομμύριο χρήστες σε μια μέρα, Facebook: Έσπασε ρεκόρ με 1 δισεκατομμύριο χρήστες σε μια μέρα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petros

Νιώθω περίεργα που δεν έχω Facebook. Η έλλειψη Facebook μου προκαλεί υπαρξιακα διλήμματα.

Λευτερης

Φιλέ μη νιώθεις καθόλου άσχημα αν και το λες σαρκαστικα. Το Facebook είναι που δημιουργεί υπαρξιακά προβληματα όχι η απουσία του.

pazzo

Μου φενεται υπερβολικά μεγάλος ο αριθμός. Εγώ αν και έχω fb δεν μπαίνω συνέχεια η ακόμα και καθημερινά, παρόλα αυτά χρησημοποιω το messenger συνεχεια. Ίσως και από αυτο το 1 δις χρηστες.

Kostas

Είναι επίτευγμα που ένα στους επτά άνθρωπος κάθεται μπροστά από μία οθόνη..έτσι θα πάμε μπροστά

TJL

@Petros Σε μια αντιστοιχη κατασταση βρισκομαι κι εγω. Τον Δεκεμβρη του 2007 εκανα facebook λογαριασμο, πολυ πριν γινει η μεταφραση του στην ελληνικη γλωσσα. Το καλοκαιρι του 2008 διαπιστωσα οτι μου ”τρωει” το λιγοτερο 1 με 1.5 ωρα σε ημερησια βαση και αποφασισα να διαγραψω το λογαριασμο μου. Ουδεποτε ξαναεκανα λογαριασμο. Σημερα, 7 χρονια μετα, ειμαι ευτυχισμενος που εχω διαθεσει τοσες ”εργατοωρες” στο να κανω πολυ πιο ενδιαφεροντα πραγματα στη ζωη μου. Ευχαριστω πολυ κε Zuckerberg, δεν θα ξαναπαρω. Ελπιζω να εισαι ευχαριστημενος με τους 1δις χρηστες σου, ο δικος μου χρονος ειναι πολυτιμος..

Me

Eμεις στο τμήμα μαρκετινγκ της εταιρείας έχουμε καμια 20άρα bot accounts με 1000 φίλους το καθένα για traffic generation. Kαι είμαστε πολύ μικρή εταιρεία.

GeoChios

Ευτυχώς που είμαι στους 6 από τους 7 που δεν το χρησιμοποίησαν εκείνη την μέρα αλλά ούτε και οποιαδήποτε άλλη μέρα της ζωής μου φυσικά, ‘Οτι ποιο άχρηστο έχει φέρει το ιντερνετ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Gear Apple Mark Zuckerberg Meta

Meta Quest 3: Ο Zuckerberg εξηγεί γιατί είναι καλύτερο από το Apple Vision Pro

To Μeta Quest 3 είναι καλύτερο προϊόν από το Apple Vision Pro για τον CEO της Meta, Mark Zuckerberg, ο οποίος εξήγησε και τους λόγους.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.